Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ryvan-Z

Aventurile echipajului DOX

Recommended Posts

As dori sa va prezint o colectie de romane. Acestea apar cate unul / luna la pretul de 2 RON/exemplar.

 

Sincer, sunt foarte interesante si abordeaza chestiuni filozofice, geneza universului, Big-Bang, subiecte politiste, otravuri, arme, gangsteri, tradari etc. Puteti face proba de citire (un scurt pasaj din carte) a acestora la adresa http://www.aventuriledox.com/

 

Mie unul care le-am citit apropape pe toate ( de obicei nu citesc, mai deloc)mi-au placut foarte mult mai ales, iti creeaza un mare bagaj de cunostinte si nu te saturi sau plictisesti de ele(cum patesc eu cel putin cu multe carti pe care le citesc, de litetratura).

 

Incercati si voi, eu zic ca merita, mai ales ca colectia initiala (care poate fi de asemenea procurata) a avut un succes izbitor in perioada interbelica.

 

Va rog spunetiva parerea. Parerea mea am spus-o: nu am citit niciodata o carte mai interesanta: sociala, politista, stintific, de calatorie etc. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E super! Am citit Aventurile echipajului DOX cand aveam vreo 12 ani. Dar de unde le pot lua acum, ca ce am eu acasa e vechi, prafuit, si mai are putin si se descoase...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×