Sari la conținut
Forum Roportal
deyoo

Masinile

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ca si multi altii eu colectionez reviste cu masini, machete etc..deoarece iubesc masinile...chiar daca abia acu de 2 saptamani mi-am luat una :crazy:...daca vreti sa va mandriti cu masina voastra sau cu ideile voastre despre acest subiect puteti intra pe EDIT si descrieti-va masina sau visul :lol:..sper ca nu am suparat administratorii cu ceva in mesajul meu .. :tease:

Editat de Cristinick
link reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In afara ca ai facut reclama altui forum.....in rest e ok.

 

Nu, nu am masina, dar vrei, nu vrei, dupa ce joci Need for Speed Underground, devine mai greu sa NU observi masinile din jur...mai ales ca a inceput sa patrunda febra modingului si in Romania. Desi fac cu nervii cand vad 3 dungi trase pe Dacie, si cica e mai misto asa... Get a life!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
incearca varianta CARBON pe play station 2....nu te mai desprinzi.odata, am stat o noapte intreaga cu ochii in el, pana mi-am "revendicat" tot teritoriul cucerit de "dusmanu" cu TFK pe coada....
masina viselor mele este un GTI rosu....de la need for speed mi se trage, iar apoi am tot vazut-o pe aici si mi s-a pus pata.a, da.si, mai nou imi place foarte tare FERRARI .rosu, bineinteles.acolo unde am stat inainte, un vecin de al meu avea un Corvette -rosu!- si altul un BMW pe langa care treceam de cate ori veneam acasa..imi imaginam cum mi-ar sta in el, ce voluptate sa-l conduci.....ah!de mercedes nu mai zic..mai ales daca e modelul vopsit in alb cu capota neagra , SL500, parca...nu stiu modelul, s-ar piutea sa spun prostii...dar cred ca stii tu mai bine.a, da.si inca unul care imi place LA NEBUNIE. noul LINCOLN NAVIGATOR, daca l-ai vazut...e superb.cu toate ca nici chevroletul ala urias ca o casutza pe roti n-ar strica la casa omului....toate bune :bye: Editat de Cristinick
editat citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
eu adun masini vechi...am cateva!

 

Si nu ne spui si noua ce ai?

Nu ne arati si poze?

 

 

Si eu colectionam turbo cand eram mic...........dinalea de la guma. :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
post-84419-1192539660_thumb.jpgpost-84419-1192539725_thumb.jpgastea-s 2 dintre ele....langa proprietar,bineinteles ,aflate in buna stare(reconditionate!)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×