Sari la conținut
Forum Roportal
liduta

Dosar aprobat si acum incotro?

Postări Recomandate

Buna ziua,

Numele meu este Lidia si se pare ca mi s-a aprobat dosarul ptr tratamentul hepatitei b :ok: si acum nu stiu ce sa fac adica o sa merg la medicul de familie sa imi iau reteta (desi el a zis ca pana acum nu a venit "nici un cronic" sa ceara reteta de la el) apoi la casa de asigurari ptr aprobare si apoi unde? O sa stau si eu la cozile infernale la care lesina oamenii :jester: si pana sa vina randul meu sa se termine plafonul :o sau existe anumite farmacii care dau interferon? Si apoi efectele secundare apar la toata lumea? Eu am 25 ani si am avut parul pana la mijloc de cand ma stiu si parca nu as vrea sa raman fara el. :D Si cu durerile cum e? :blink: Mie mi-a zis dr sa ma interneze cateva zile ca o sa am dureri de muschi si oase si e bine sa fiu supravegheata ca trebuie sa fac cate o injectie pe zi...

 

 

Va multumesc!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara Lidia!

In primul rand felicitari pt aprobarea primita si cat mai multa incredere in tine!

Eu am hepatita cronica de tip C, deci exista anumite diferente intre boli, insa mersul tratamentului presuspun ca e similar. Eu stiu ca-ti trebuie un medic gastroenterolog din orasul tau in evidenta caruia sa fii si care luna de luna sa-ti elibereze reteta si sa-ti refaca dosarul din 4 in 4 luni, cel putin la noi la cei cu hepatita C asa este.

Insa cred ca cel mai indicat e sa mergi sa vorbesti cu cei de la casa de asigurari din oras si sa-i intrebi exact ce pasi urmeaza sa faci, doar ei ti-au dat raspunsul la dosar, nu?

Iar in privinta efectelor secundare, nu trebuie sa te sperii, fiecare organism reactioneaza in felul sau la tratament. S-ar putea ca mandretea ta de par sa se scurteze pt un timp, insa dupa tartament totul reintra in normal.

Eu am 23 de ani si astept sa-mi aporbe si mie interferon si stiu ca nu va fii un an usor, insa gandul ca ma voi vindeca imi da o putere nemarginita si ma face sa ignor efectele secundare, cred ca asa trebuie sa gandesti si tu.

Multa sanatate s in credere in vindecarea ta si in puterea ta de a lupta cu efectele tratamentului!

Mult succes!

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu mai mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Lidia!

Pot sa -ti spun ce cale a urmat sotul meu.In cazul interferonului s-a intors cu aprobarea dosarului la medicul care i-a intocmit acest dosar.In fiecare luna mergea si-si lua trat direct de medic,a gasit o doamna doctor specialist pe gastroenterologie foarte sufletista si constiincioasa(in Bucuresti),la inceputul trat fiind aici.Apoi s-a transferatul cu serviciul la Constanta,dar interferonul si l-a luat tot din Bucuresti(in fiecare luna mergea la cab,isi efectua analizele rec,si primea interferonul.Acum este in tratament cu lamivudina.Cu aprobarea de la casa a mers la un medic internist in Constanta si i s-a scris reteta.Nu a avut probleme nici cu procurarea med,a ales intamplator o farmacie si doamnele au fost foarte dragute,in momentul cand epuizau fondul pastrau reteta si i-o eliberau mai tarziu.Este la a saptea luna de trat cu lamivudina.

Eu iti doresc sa gasesti un medic bun si sufletist care sa te ajute si care sa aiba legaturi si cu o farmacie,si sa suporti cat mai bine tratamentul.

Multa sanatate !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc mult ptr raspunsuri si ptr incurajari si sper din tot sufletul sa ne facem bine toti si sa nu mai fie si alte persoane care sa ia virusul. Eu am sfatuit toti cunoscutii sa mearga sa isi faca analizele si sa faca apoi vaccin.

Va multumesc inca o data ptr raspunsuri!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu multa placere!

Sa-ti dea D-zeu sanatate si reusita la tratament si NEDETECTABIL pe toata linia!

Lidia sa pleci cu incredere la drum si tot tratamentul va da rezultate!

Te pup si MULT SUCCES!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×