Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Athena

Clasa de Energie A sau B ?

Recommended Posts

:focus: Cine este in masura sa m-a lamureasca care este diferenta intre un frigider, de exemplu, cu clasa de energie A , si unul cu B. Stiu ca la B este consumul mai mare , dar vroiam sa stiu cu cat este mai mult. Si daca se merita sa cumperi un frigider cu clasa B, care este mai ieftin , in detrimentul unuia care are clasa A , dar este mai scump ( e vorba de 2-3 milioane lei vechi. :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vrei o combina care sa aiba si frigider si congelator te sfatuiesc sa iti iei neaparat una cu 2 compresoare! Consuma poate putin mai mult, dar daca va crapa unul, cel putin celalalt merge si, mai ales, compresorul de la congelator nu este tot timpul in functiune atat pt. frigider cat si pt. congelator (unde daca a ajuns la o anumita temperatura poate lua o binemeritata pauza). Spun asta din propria si neplacuta experienta cu un Siemens care arata bine, dar "sucks" tare

Share this post


Link to post
Share on other sites
:spiteful: Cine este in masura sa m-a lamureasca care este diferenta intre un frigider, de exemplu, cu clasa de energie A , si unul cu B. Stiu ca la B este consumul mai mare , dar vroiam sa stiu cu cat este mai mult. Si daca se merita sa cumperi un frigider cu clasa B, care este mai ieftin , in detrimentul unuia care are clasa A , dar este mai scump ( e vorba de 2-3 milioane lei vechi. :spiteful:

 

 

daca tii cont ca un frigider functioneaza, in medie, 10 ani e mai convenabil sa cumperi frigiderul clasa A. suma de 2-3 milioane de lei vechi va fi amortizata cu varf si indesat!!!

stii vorba aia>"sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri ieftine".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×