Jump to content
Forum Roportal
CrissGirl

Acu la moment

Recommended Posts

Dar eu nu mănânc carne din comerț. Extrem de rar mi se întâmplă. Plus ca eu vreau sa cresc și sa le am pe ale mele. De rațe zic. 

• Like 1

Am inteles.  Nu sint pretentiosi daca ai o sursa de apa in apropiere, altfel nu stiu cum se poate.  Mananca mult daca si inoata toata ziua, au o pofta de n-ai mai vazut.

De asta nu le tineam si peste iarna, doar spre primavara cumparam pui de cateva zile, din toate felurile ce aveam nevoie si cresteau in bucatarie pana treceau gerurile.  

Din acest motiv fermele sint mai departe ca aici nu ploua des si rauri doar spre Nord curg.    Si aici multi vaneaza carnea, efectiv, maghiari foarte multi printre amatori

dar eu nu risc nimic,  ca nimeni nu verifica daca animalul a fost sanatos sau nu.  Nici nu-mi place prea mult carnea de cerb ca de mistret nu mananc si multe altele.

Succes in Business!!!   

• Like 1

vecinii asculta muzica proasta data la maxim...nu stiu ce varianta sa aleg:

1. mai astept 15 minute

2. deschid usa la balcon si dau un rock la maxim

3. sau opera

• Like 3

mai bine pleaca ei. sau invata sa se conformeze unor reguli. ale bunului simt. 

ii invat eu, daca insista.

• Like 3

Cand nu imi place ce aud urlu eu (urlete de black metal sau death metal-mai des de death-exista diferente, uneori urlete insotite de... demonic hissing sound, ca imi ies si astea:)) . Ce urlu? "Bag...in muzica vuastra de rahat!", sau "Mai incet ca va...mut mortii!" sau "Silentium, RATANILOR!". Sau pur si simplu "TACI!"/"FOKK OFF!".

Alteori mai si arunc cu obiecte in tavan (locuim la parter). Apoi bag la sistem o meditatiune din aia cu frecvente super inalte si ascutite. Efectiv nimeni nu comenteaza.

:))))

It's funny 

• Like 1

Blocurile din Cluj sunt pline de chiriași. În blocul în care am stat eu nu mai sunt decât cam 10% din vecini. Restul au plecat și au dat în chirie. 

Ar trebui sa te gândești serios sa iei calea Feleacului. Sau a Sălicii. Acum e cam târziu dar nu imposibil. 

• Like 2

Avand in vedere ce pusti am, ar trebui sa ma gandesc sa ma mut undeva in Elvetia.

Deci minim Cluj va fi, mai vedem apoi...

• Like 2

Acum 14 ore, Stu' a spus:

mai bine pleaca ei. sau invata sa se conformeze unor reguli. ale bunului simt.   ii invat eu, daca insista.

Nu gasesc ideea asta aplicabila.    Sa dai lectii din asta gratuit, nu te sfatuiesc dar tu judeci dupa cum crezi ca o sa-ti fie mai bine.   

Elvetia suna mult mai bine deja, asta DA plan de mutare!!!   Impacheteaza deja.  

Edited by The Unknown
  • Like 1