The Unknown 14733 Report post Posted March 8 (edited) Aici nu se cunoaste de americani ziua de azi, doar de imigrantii din fostele tari comuniste si se confunda cu Mother's Day din 10 May daca cineva vorbeste de 8 Martie. Nu ma invita nimeni niciunde, nici nu ma suna sa-mi zica ceva nici cei care ma cunosc din Romania sau Ungaria sau alta parte, doar din Asia sintem deranjati de niste Companii sa cumparam de la ei canale de TV, Asigurare Medicala, din India, Filipine unde democRATSii au vandut listele clientilor locale. Azi o sa pun la fiert fasole, Lima Beans, o mancare fara pretentii si le voi manca in salata cu frunze verzi, ceapa, rosii, usturoi, varza acra, avocado si ulei etc. Multumiri pentru intrebarea "cum ne simtim azi"!!! Merci, bine pana-n prezent, abia m-am trezit, sint la cafea, afara e zi cu soare pe cer albastru, mi-a inflorit Cais-ul, dar numai 9*C la orele 11:00 AM. La Multi Ani mamelor!!! Edited March 8 by The Unknown Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6221 Report post Posted March 8 Gluma preferata de 8 martie: "Te plângi ca nu ai bani de flori dar te plimbi cu doi rinichi..." La Mulți Ani! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve. 6496 Report post Posted March 8 Draga Ropo Iti merge serverul pe slow mode 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14733 Report post Posted March 9 Asa merge de o vreme deja, eu am chemat si tehnician sa diagnozeze problema, dar n-are nimic, nu-i de la mine. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14733 Report post Posted March 11 Se pare ca e primavara deja la noi, acum sint 18*C la ora 4:15 AM Samabata, ieri am avut pe mine doar un T-shirt peste zi, si n-am incalzit nici casa. Caisul este inflorit. Va veni un alt tehnician azi sa dea cu parere de ce este slow computerul. Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1086 Report post Posted March 17 Ninge viscolit. Oamenii proști "bârfește" mult. 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14733 Report post Posted March 18 De zapada spune si la noi la Stiri pentru zilele urmatoare si saptamana viitoare. Potopul a luat poduri si a stricat drumuri, acum o luam de la capat. In nordul Arizonei se intampla evenimente din astea, aici este doar frig, bate vantul, ploua, cade grindina si cine stie la ce sa ne mai asteptam. Inca umblam in bocanci!!! Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14733 Report post Posted March 23 Tremur de frig pe moment desi se spune ca sint 13*C afara. Am toate usile si geamurile deschise ca sa fie aer de calitate ca am un muncitor in casa care-mi instaleaza/inlocuieste Hota de Aer deasupra "aragazului". Aici, cand vine cineva sa lucreze trebuie sa fie aer curat in casa dar ei vor mai rece decat normal de frica COVID in ultima vreme, iar inainte era o problema cu diferiti straini si mirosurile/aromele de la gateala. Le inteleg perfect dar deja au trecut 95 de minute, am luat al 2-lea pantalon pe mine si halatul de baie, lung si gros, fiind cel mai calduros din tot ce am de imbracat in in dulap. Pe langa ca m-am sculat si foarte devreme sa-l primesc decent imbracata, o sa inghet de frig ... imediat ma culc dupa ce pleaca, sper sa termine azi treaba. Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1086 Report post Posted March 26 Primăvară de Suedia. -10 la apus 3 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14733 Report post Posted March 26 Asa era in Secuime in copilaria mea dar nu aveam probleme cu nimic. Stiam doar ca in Sahara nu este iarna niciodata, dar nu imaginam cum ar fi fara zapada Share this post Link to post Share on other sites