WemdyCase 876 Report post Posted February 17 Viata e un dar. Iar eu stiu cum este sevrajul, King, am trecut prin cel mai urat sevraj ever dupa moartea clinica, apoi am fost sober 13 luni. Vorbind de a face ceva bun ptr mine, da, azi am stat sober. Nici macar suboxona. Pentru ca meditez si practic hipnoza ghidata am avut doar o usoara migrena si greata. Mi-am revenit de jumate de ora. Sunt destul de bine. Criticile sunt constructive, iar daca v-am gresit, si da, v-am gresit, IERTATI-MA. 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14732 Report post Posted February 18 22*C avem azi, o dupa-amiaza splendiida care lipsea de o vreme ... insa spre seara va fi alta atmosfera ca iar se apropie o furtuna Arctica. 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14732 Report post Posted February 19 Ce e si cu vremea de azi, cu 10 minute inainte la ora 10 dimineata aveam deja 15*C se anunta o zi minunata. Ma uit pe geam afara deja e noros, soarele se ascunde dupa nori, se intuneca. Merg inapoi in pat sa ma dorm atunci, pana-n primavara??? 1 Share this post Link to post Share on other sites
WemdyCase 876 Report post Posted February 19 (edited) La noi a fost okay azi, cam 13 grade, oricum, de cand am scapat de nodulii tiroidieni, am o temperatura corporala normala, ba chiar alteori imi este prea cald si port tricouri sub gecutza iarna. Am fost la biserica si am multumit. Edited February 19 by Melania 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14732 Report post Posted February 20 Foarte repede a venit primavara la mine, la primul telefon al zilei deja aveam de facut altceva decat sa hibernez. Nu pot sa planific NIMIC ca intervine ceva mereu!!! O alta furtuna Arctica e pe drum undeva si spre noi zilele astea, pan'atunci doar bate un vant racoros desi pare a fi zi cu soare. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1085 Report post Posted February 23 Azi dimineață. 3 Share this post Link to post Share on other sites
WemdyCase 876 Report post Posted February 23 Vai de mine, mirific! Pot sa fur poza? Sau "o fur" daca o fur? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Motorină 1085 Report post Posted February 23 Poți 2 Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13339 Report post Posted February 23 Mișto nu e în românește, e în romales. Ăsta e rasiiiism Această postare e un pamflet, a se lua ca atare. 2 Share this post Link to post Share on other sites