Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Ma enerveaza deja computerul extrem de slow, n-am idee la ce si unde se lucreaza si cand se va termina.   

Azi a fost o zi frumoasa dar si la 16*C imi era putin rece afara cand aveam de mers pe jos prin parcare, in alimentara era si mai frig. 

Asparagus era la ieftinire, 98 de cents pentru 0,454 grame pentru weekend, era $ 4,99 inainte, m-am aprovizionat pentru o vreme ca intra si in congelator putin oparit si scurs.      

Vanturile puternice au dat jos de pe pomi multe fructe, acum am de prelucrat sa le storc de zeama, le congelez separat pe categorii.  Am si de razuit coaja de pe lamai si portocale sa am peste vara aroma in clatite, orez cu lapte si altele.  Iar n-o sa simt mainile pentru o vreme.

Editat de The Unknown
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si azi avem 16*C cu soare si cer senin, dar trebuie sa stau in mijlocul curtii unde nu-i umbra si cu spatele sau fata spre west de unde bate soarele, ca sa beneficiez de caldura!!! 

Aerisesc casa, de 3 ore totul este deschis sa intre aer curat, pe urma vom incalzi din nou.   Este o dupa amiaza frumoasa cu multe pasari calatoare.   S-au dus si Colibri spre Nord la Sedona unde-si petrec vremea torida de aici din Desertul neiertator de fierbinte vara, desi va mai fi chiar foarte frig ne-au spus la TV aseara.   Acele pasari mici, mereu se intorc daca e ceva cu vremea acolo unde a nins aproape 1 metru zilele trecute, credeau daca iese soarele aici, deja va fi ca-n Julie ...

Beau o cafea cu un biscuit din Franta ramas de la Craciun ca mereu cumpar multe cutii din care-mi plac sa ma satur, dar le-am si uitat.   Erau intr-un dulap unde tin rezerve "rezistente" la timp.   In biroul meu bate soarele de la Apus, mai sint 2 ore pana asfințit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Păi voiam să dau jos. Dacă dau până la 75, și mă mențin la 78, e perfect. 

Acum ar fi momentul să mă apuc de sală :boxing:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sala este o idee excelenta!!!   Acolo se poate gasi sanatatea, femei, prieteni, si oameni pentru restul de activitati: - bucatari, pitari, macelari, etc.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E ziua mondială, planetară, intergalactică și Interurbană a femeii, săracilooor!
Cum se simt fetele mele de 8 Martie

Ne trezim dimineață cam năuce, cam buhăite și cam ciufulite, ca de obicei.
Deodată, ca prin vis, ne aducem aminte ce zi este.
E ziua mea! Ziua internațională.. a mea! Mondială! Interplanetară, interstelară, intergalactică și interurbană, ce pana mea, că nu mă doare tastatura!
Simțim că mereu ar trebui să fie 8 Martie, pentru că ne simțim ca niște împărătese care ar trebui celebrate, canonizate, sanctificate și beatificate zilnic.
Ne facem cafeaua și ne uităm puțin șui la cele doo cuburi de zahăr. Măcar azi ar fi trebuit să fie de aur. Să fie așa... special și aniversar! Eventual servite de un valet, pe o tavă de diamant. În fine..
Ne îmbrăcăm să plecăm la muncă. Din păcate șefii noștri nu au înțeles cât de importantă este această zi și cât de importante suntem noi și insistă prostește să ne cheme la muncă.
Niște idioți!
Dacă mai este cineva cu noi în casă, se chinuie să ne convingă să nu plecăm îmbrăcate în crinoline și cu tiara pe cap, prin autobuze, că e pericol să ne ia salvarea. Fără succes.
Ne suim în tramvai, unde pe unul din primele locuri din față, stă o mămăiță gârbovită. Ți se face milă tare. De ea, nu de tine. Împărătesele nu îmbătrânesc.
Te uiți la băbuță cu drag și brusc te traversează un delir mesianico-vindecător. Te-ai duce la ea, i-ai pune mâna pe frunte și i-ai spune:
- ridică-te și umblă, bre!.. da e problemă, că lumea e îngustă la mine. În plus, mamaie are un baston și noi ne învinețim imediat.
Asta e, pierderea ei. 
Coborâm din tramvai și după câțiva pași, un polițist ne oprește să ne dea o p*lă de frezie (în loc de un camion de trandafiri, așa cum am merita).
- mulțumesc bunule și vajnicule domn, care ne aperi de infractori de ne dă borșul pe nas! (asta cu voce tare).
În gând avem alt discurs:
- în sfârșit ați înțeles, săracilor, cât de importante suntem. Suntem alfa și omega, suntem mama și tata la lucrurile importante și esențiale, il capo di tutti frutti! În genunchi, amărâților!
Suntem Femei, cu F mare. Înainte de sufragete, eram femei cu f mic, dar odată cu dreptul de vot, s-a întâmplat ceva. Am înțeles. Am înțeles că fără noi n-ar mai răsări soarele, planeta ar sări de pe axul ei și ar bănănăi de-a-n pulea prin univers, s-ar întâmpla calamități de tot felul, ar eșua balenele, s-ar tute ecosistemul, ar lua-o razna flora și fauna, ce mai, nici nu vreau să mă gândesc!
Bărbații ar duce-o rău de tot!
S-ar frige cu supa și-ar muri, că nu le-am spus noi că e fierbinte.
Ar pleca iarna de acasă în maiou, ar răci și ar muri, pentru că nu le-am spus noi că e frig.
S-ar umple asociațiile alcoolicilor anonimi (și ar muri), pentru că nu le-am spus noi că nu e bine să bea.
Ar crede veșnic că mamele lor (socroșeniile, cumarveni) sunt deștepte, dacă nu le-am spune noi că sunt proste. Și-ar muri...
 S-ar târî pe coate, nemâncați, nespălați, neîngrijiți, ne... în fine, ați prins ideea.
.. și-ar muri.
Asta voiam să zic, că noi am înțeles! 
Voi când aveți de gând să înțelegeți, nu de alta, da poate ne enervăm într-o zi și..

Fragment din ”Texte dubioase la cap”, M. Baran

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aici nu se cunoaste de americani ziua de azi, doar de imigrantii din fostele tari comuniste si se confunda cu Mother's Day din 10 May daca cineva vorbeste de 8 Martie.  

Nu ma invita nimeni niciunde, nici nu ma suna sa-mi zica ceva nici cei care ma cunosc din Romania sau Ungaria sau alta parte, doar din Asia sintem deranjati de niste Companii sa cumparam de la ei canale de TV,  Asigurare Medicala, din India, Filipine unde democRATSii au vandut listele clientilor locale.  

Azi o sa pun la fiert fasole, Lima Beans, o mancare fara pretentii si le voi manca in salata cu frunze verzi, ceapa, rosii, usturoi, varza acra, avocado si ulei etc.   

Multumiri pentru intrebarea "cum ne simtim azi"!!! 

Merci, bine pana-n prezent, abia m-am trezit, sint la cafea, afara e zi cu soare pe cer albastru, mi-a inflorit Cais-ul, dar numai 9*C la orele 11:00 AM. 

La Multi Ani mamelor!!!   

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gluma preferata de 8 martie:

"Te plângi ca nu ai bani de flori dar te plimbi cu doi rinichi..." 

La Mulți Ani! 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×