Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Amarena a spus:

Ce cool e să folosim cuvinte de-a-n praștia, chiar dacă nu le cunoaștem sensul propriu.Ultima modă: calitativ. Este un film calitativ. O marcă de haine calitativă. Nope... nu înseamnă "de bună calitate". Nope.

Aud la TV ca se sucesc si cuvintele in engleza ca nu mai stiu de la ce au pornit.  Acele talk show-uri provoca pe telespectatori la sofisticatele cuvinte in exprimare dar eu nu le imit.  

Am uitat sa cer scuze ca m-am intins in vorba despre Sushi, eu nu critic pe nimeni cine-l manaca sau-i place, am zis doar parerea  mea, ca-l accept doar ca decoratie in rama dar nu pe masa!!!   Copiii mei manaca ce vor dar nu in prezenta mea.   Cu prieteni merg in aceste localuri, cu noi in altele.   Acest feeling nu este din cauza de rautate cum s-ar crede, corpul meu nu accepta anumite alimente simple chiar, de la salata verde daca mananc mult pot sa mor, de la mirosul de aburi al laptelui lesin, intru in coma, mamaliga la fel ma baga-n groapa, pe langa ca imi plac dar n-am voie sa le manac decat foarte rar si un pic doar.  Doctorii n-au ce sa-mi spuna ca si cu porcul cand mi-au interzis, inapoi in timp la Suseni cand aveam vreo 5 ani, ca eu sa descopar  acum cativa ani ca defapt nu carnea de porc era culpabil de eruperile pe piele pe maini pana la coate, ci FUMUL, ca era carne afumata sau carnati, jambon, slanina, etc.               Am mancat aici un picior de curcan afumat si am ajuns ca pe vremuri cu bube si mancarimi pe maini ... restul misterelor inca n-am rezolvat.

Ultima experienta de speriat a fost cand mi s-au umflat buzele de la cateva seminte de dovleac, cumparat curatat deja dintr-un magazin de Health Food, abia am revenit.  Si cu rosii am o problema, cu frunzele de pe Smochin, n-am idee ce provoca alergiile astea, se spune ca grupa sanguina ne dirijeaza viata.  

Peste mananc insa nu pe toate, Salmon, Pastrav, Calcan, Tilapia Roz si Yellowfin Tuna.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne bucuram de 26*C caldura in "după-amiaza" asta, vara niciodata nu e prea departe de Arizona!!!   Am deschis toate usile si geamurile sa aerisesc casa ca am si gatit si ... deodata-imi vine un miros de benzina in nas, era sa cad jos!!!   Am auzit sirenele masinilor de politie, pompieri, ambulanta dar nu dau speciala atentie ca pe 8 sint alegerile si Californienii se imbata si drog-eaza de fericire, nici nu se uita ca trec intersectia pe rosu.   Asta era miros de benzina nefolosita, nu din esapament, tancul s-a spart precis putin mai sus pe strada principala.   N-am nici unde sa ma ascund, am pus masca si m-am legat si cu un fular sa nu mai simt nimic, pana se va curata strada, care merge foarte repede pe aici ce este zona cu multi evrei, sportivi, actori, striperi, politicieni activi si pensionari si iepurase, etc., ei suna imediat ca au casa alarmata la orice miros nedorit.      

In aceste conditii A/C nu functioneaza bine ca trage arul de afara in casa :eek: parca mai avem nevoie de mai multa benzina???   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atat am suferit in Elvetia de migrene!!!  Pana sa ajung acolo nici n-am auzit de acel cuvant, iar cand am aflat, viata s-a terminat pentru mine. 

Ma tavaleam pe jos, nu stiam ce sa mai pun pe cap sa fie destul de rece, nu puteam sa mananc nimic, eram in mare durere simteam ca-mi explodeaza capul. 

Nimic nu ajuta daca nu luam acele tablete inainte sa am durerea, ca era deja inventat si folosit acolo, ca din cauza presiunii atmosferice se intampla la unele sensibile  :surrender:  

Aratau la TV cum se inghesuie norii si nu mai stiu ce intre vaile Alpilor si coboara spre vale in oras.   Desi nu se mai vedea nimic in aer, capul nu ne scutea de durere. 

Acolo, atunci doctorii faceau tot feluri de glume pe adresa sensibilelor, ca mai aveau ceva extra de recomandat si radeau  :lol2: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca in State nu ma doare capul decat enorm de rar, dar si atunci de la conditii atmosferice.  Ma tratez cu zeama de lamaie din jumatate de fruct presat cu masina, baut pe nerasuflate, nu se bea apa dupa sau nimic 30 de minute si durerea e dusa de unde a venit!!!  Dupa aceea se bea si mananca cine ce poate, asa sint eu.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nemo expres, vine? nu vine? mai traieste?

Folosesc firma asta pentru expedieri de ani de zile inclusiv in vara si toamna asta si niciodata nu am avut nicio problema, au livrat a doua zi pana in pranz absolut de fiecare data.

Vad ca in ultima vreme au numai reviewuri naspa, au luat-o la vale rau de tot, nu mai restituie rambursurile, sunt in pragul falimentului. Si nici nr din centrala nu mai exista.

Acum am facut un awb la ei am ceva de expediat si nici nu stiu la ce sa ma astept. Mai stau pana pe la 2 daca nu dau niciun semn, chem alta firma. Fuck. Imi placea de ei.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Auzisem si eu ca s-au cam blocat.

Prima experienta cu ei a fost acum vreo 9 ani, cand imi cumparam primele scule pentru vopsitorie :baby:

Nu mai auzisem de ei, erau la pret foarte mic. Suna curierul, ies, imi da coletul, platesc mai putin decat ma asteptam, plec nedumerit. La vreo ora m-am prins ca nu mi-a incasat decat ramburs, nu si transport. Am sunat inapoi si m-am vazut cu el a doua zi, sa-mi incaseze si transportul.

Daca nenea a omis sa incaseze cate 15 lei de la cel putin 20 de colete in acea zi, oare cum arata gestiunea lui la final de... saptamana? :bag: Ca mai mult nu cred ca a lucrat.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E nasol rau la ei, au numai reviewuri proaste, ii da lumea in judecata, problema e pe rambursuri in mod special. Eu cum nu trimit niciodata cu ramburs, ci numai cu plata facturii in cont inainte si clientul cash doar taxa de livrare la sosirea curierului, nu m-am confruntat cu astfel de probleme. Imi pare rau de ei, cum am zis, azi il preluau si a doua zi pana in 12 era livrat, de fiecare data. Sper sa isi revina. Momentan sper sa vina curierul sa imi preia coletul.

Editat de Enki
  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si Nemo nu mai vine...

Gata. Expediat frumos gigea prin posta romana, asa, băbește.

Tre sa imi gasesc o firma de curierat ca nu-mi place sa ma deplasez la posta, nici macar ca sa ridic. Am vazut ca prin platforme au oferte bune, o sa le studiez.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×