Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Abbie3 a spus:

Intr-o situatie dificila, chiar merge sa iesi la aer si sa vezi o frunza, pentru a te calma, insa problemele te asteapta linistite unde le-ai lasat.

Normal că te așteaptă. Și tot eu trebuie sa le rezolv, nimeni altcineva nu o face, dar asta nu înseamnă că trebuie să te gândești permanent la ele, dacă nu înveți să te detașezi, ajungi la nebuni. Eu ies și la serviciu cam din două în două ore afară și privesc cerul și tot ce ma înconjoară. Călătoria asta de una singură a fost extraordinara, am de gând să mai repet astfel de experiente. Am întâlnit în tren, la întoarcere, un tânăr care era fix ca mine, iar faptul că era tânăr m-a minunat, față de cei de vârsta lui, care-s cu nasul numai în telefoane, el mi s-a părut o adevărată minune. I-am și spus-o,. Privea peisajele cu un zâmbet larg și cu o încântare în priviri care nu poate fi descrisă în cuvinte. Și mi-a spus că el frecvent călătorește de unul singur, iar asta îi face fericit. Nici nu trebuia să spună, se vedea cu ochiul liber. :) 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, Abbie3 a spus:

Nu ca ar fi o tampenie, daca e o opinie sincera, insa si eu am avut aceeasi reactie pentru ca vad prea multe chestii de genul asta si am ajuns la cinism. Poate e un reflex Pavlovian.

 

Da, poate părea o tâmpenie celor care nu au experimentat singurătatea pentru vreme îndelungată și nu pot trăi fără a simți măcar prezența oamenilor în apropiere. Dar eu practic asta din copilărie, când nu aveam companion la țară, porneam singură la drum, faceam asta de pe la 4 ani. Colindam în lung și în lat satele, pădurile, grădinile, munții, poposeam, priveam peisajele. Și mă simțeam grozav. A trebuit doar să-mi reamintesc cum e și să reiau obiceiul. Sunt un om care adora mișcarea și natura, dar îmi place să și stau minute în șir și doar să privesc. Nu are rost să descriu în cuvinte cum mă simt atunci și după, înțeleg doar cei care fac asta, cum a înțeles băiatul din tren. Om mai cinic ca mine, mai rar, crede-mă, unii ma consideră rea și nesimțită din pricina asta și au ajuns să îmi poarte pică. Dar nu îmi mai pasă, pot sa fiu mobilă în prezența oamenilor. 

Editat de Fiero
  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, Fiero said:

Privea peisajele cu un zâmbet larg și cu o încântare în priviri care nu poate fi descrisă în cuvinte. Și mi-a spus că el frecvent călătorește de unul singur, iar asta îi face fericit. 

 

Când băieții mei o să plece pe drumul lor, asta o să fac și eu. Acum nu mă lasă inima să plec singură, vreau să împărtășesc totul cu ei, dar abia aștept să călătoresc singură. E o experiență foarte faină și bună pentru echilibrul interior.

Editat de Amarena
  • Like 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu mai fac asta, e frumos, uneori palpitant, parca esti intr-o aventura pe cont propriu, alteori linistitor. Dar sentimentul general e foarte placut si descoperi mult mai multe, atat din jur, cat si despre tine.

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda... Visez sa plec de una singura dar șansele mi se diminuează cam tare cu trecerea timpului. De exemplu anul acesta facem o călătorie în 4. Cu fiul și prietena lui. Prevăd ca o sa plec cu nepoții mai încolo. 

Ok, nu se știe niciodată. Eu sper. 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am luat-o și noi pe una din prietene anul ăsta. :laugh: Dar nu cred că repet experiența, cineva cu alte tabieturi, cu alt ritm, poate complica lucrurile. 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, Rodica` a spus:

Mda... Visez sa plec de una singura dar șansele mi se diminuează cam tare cu trecerea timpului. De exemplu anul acesta facem o călătorie în 4. Cu fiul și prietena lui. Prevăd ca o sa plec cu nepoții mai încolo. Ok, nu se știe niciodată. Eu sper. 

Good Luck, si toate visele sa-ti fie indeplinite!!!   Vacanta placuta la soare, nu uita crema Antiraze Solare si ochelarii de Soare  :cool: 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am o grămadă de treabă! Decopertare gresie, montat gresie, schimbat ușă, zugrăveli și altele. E nașpa rău, mai ales până găsești meseriași. Chiar și după ce-i găsești, să nu crezi că s-au trminat problemele! 

Mai vorbim, de-o fi să fie...

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc acel job, l-am avut de 2 ori in casa dupa POTOP in casa de la instalatii modificate de proprietarii inaintea noastra ca in 1952 a fost construit casa si a fost in mai multe maini, noi il stapanim de 32 de ani.   Eu am avut de aruncat mobila afara din casa!!!  sa ridic si carpetul si tilele din casa si marfa umeda sa- dus cat mai departe de casa, pana au venit specialistii. 

Va trebui sa facem si noi o reinnoire, zugravit si ceva maruntisuri de fixat ca avem parchet pe jos, dar nu ma hotaresc inca acest an.  

Aici e foarte usoara munca ca totul se arunca :lol2:  te muti in hotel pentru acele 2 saptamani doar cu acele obiecte care merita considerate si revii in casa noua!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×