Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Nici n-ai unde fugi prin Moldova ca aproape tot din acel teritoriu a fost ocupat cu Secui si Csángós, insa pe vremea lui cizmaru' erau fortati sa se declare romani altfel le omora.

Da' sint si localitati in nordul Moldovei unde si azi se vorbeste limba germana peste tot.   Voiam sa cumparam ceva in magazin si ne-au intrebat pe nemteste daca vorbim germana si ne-au servit altfel trebuia sa revenim seara ca aveau de mers pe camp la sapat  :bb:    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am simtit cu cateva minute in urma parca era cutremur de pamant, asa se scutura masina de spalat haine care deloc nu-i un obiect usor de miscat.   Am cautat On-Line dar n-am gasit nimic pentru ca noi nu sintem o zona prea activa la acest capitol, dar s-au simtit cateva din cele de mult mai departe de Arizona.   N-a durat mult, dar fiind noapte si sarbatoare, nici masini nu prea circula deci nu se poate confunda cu vre-un accident ca nu era,  lumea sta in casa ca este foarte cald afara si bea cat poate ca Marti e de mers inapoi la munca numai, si sint tot feluri de sporturi locale la TV in direct: San Diego Padres cu Diamondbacks Phoenix joaca Baseball, etc.,  deja s-au aprovozionat cu bere cat incate in Grand Canyon si zilele astea fac plinul americanii ca pot.   

In alimentara si femeile cateodata lesina, ca ce lucruri bune am cumparat, ele nu gasesc nimic de cumparat nici azi, desi era supra incarcate rafturile si frigiderele cu carne, 3 macelari la dispozitie ... eu nu prea inteleg fenomenul asta dar aici este realitate, demult aud si vad persoane disperate ca n-au o lista macar intr-un cos uitat de cineva ... sa porneasca pe ceva!!!   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta noapte m-am visat intr-un tablou de Van Gogh. Era noapte, inotam intr-o mare linistita si aerul era cumva foarte dens, palpabil. Si ii aratam cuiva ca daca fac rotocoale cu degetul in aer, stelele si cerul le puteam face sa arate ca in Noapte instelata.

image.thumb.png.e2daa1458304f663fea6ee4bcb150def.png

  • Like 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma gandeam sa deschid un topic si pentru dezbaterea declaratiei lui georgica buhnici, dar daca ne apucam acum sa dezbatem ce spune fiecare cand e under the influence, nu mai terminam niciodata, asa ca lasa.

Atata doar ma intreb, cum poate sa puna in aceeasi suflare ca nevasta-sa e asa de buna si ca arata ca o minora dar si ca el vine la mare sa vada niste piele, nu vergeturi.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am vazut la TV si auzit in persoana vorbe din astea marete, chiar in curtea mea cu zeci de ani in urma si credeau ca noi sintem prea nu stiu cum ca el a vorbit decent.   Sotul l-a dat afara imediat si voia sa cheme politia ca avem si noi legi in casa si limbajul folosit de toti care intra aici.   

M-am uitat sa vad cine-i individul, dar deja dupa mutra m-am saturat si scarbit de el. Nu ma intereseaza daca-i striper sau-i clopotar, cred ca ajunge cu forta la acele femei de care viseaza.  Cand vorbeste in public despre sotie, deja este dus departe cu mintea.   Daca are job public, ar trebui imediat concediat, aruncat in groapa de gunoi pe acel magar.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×