Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Nu stiu daca am mentional vre-odata ca sint si Chirurgul casei, pentru operatii minore, de scos tepi din mainile degetele membrilor familiei ca se intampla des.   Pana si pomii de grapefruit sint foarte teposi, nu numai cactusi, dar pan-la ei ne intepam in zeci de plante si pomi in gradina.  Sint foarte solicitata zilele astea cand e si ceva de lucru in jururl casei.  Omul mereu se inteapa de cateva ori pe zi, pentru asta am o cutie de necesare: - ac de cusut unu subtire si lung, penseta sa prind teapa si sa-l scot, dezinfectant.   Am si spray in caz ca doare. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ati aflat ca rachetii ucraineni au crescut rata infractionalitatii in Romania cu 25%? Eheheee.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Olga, nu știi tu ce le duc eu ca nu toți vorbim aici pe forum din fanteziile noastre. 

Moto, nu vreau sa te superi dar sunt niște nesimțiți. Ăștia la care ma duc de 20 de ani, de când lucrau într-o șură într-un sat aici aproape. Nu e ca sunt client vechi. Chiar nici asta nu contează. În fine. 

Ăsta e nivelul serviciilor post pandemie, cred. Bine, și înainte erau derapaje dar acum e crunt. La construcții, instalații, spălătorii, crâșme.. 

Am găsit un nene la care eram hotărâtă da ma mut dar într-o luna s-a jmecherie și ala. Ma duc sa verifice ceva și imediat zice ca trebuie sa schimbam piesa ca e defect.

Cacamaca 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, Rodica` a spus:

Olga, nu știi tu ce le duc eu ca nu toți vorbim aici pe forum din fanteziile noastre. 

:eek:  Oh, my God!!!   N-am idee care parte din ce am scris e fantezie sau pare a fi, dar nici 1 mm nu exagerez NICIODATA, nu am acel caracter, dar nu conteaza.  Daca n-a predicat si Ceausescu sau un fost simpatizant,  ceva din ceea ce am scris, inseamna ca e fantezie??? 

Acum iti spun cum este pe la mine in oras in asemenea situatie:  - De unde cumparam masina noua, prin computer ne trimit mereu instiintari la ce servicii sintem programati, pentru buna functionare al masinii.   Costa mai ieftin decat sa astept sa se rupa in 2 bucati si pe urma sa ma scarpin in cap!!!  Daca timpul nu este optim, le spunem de unde ridica ei masina, sau pe mine, de exemplu loc de munca sau aeroport, spital, hotel, ei au cheie si unde spui acolo lasa masina controlata, reparata, spalat, unde era necesar si inauntru.   Eu mai cumpar o asigurare pentru asta dupa ce se termina garantia fabricatorului si al garajului/ Dealership de unde se cumpara masinile noi ca deja de o vreme numai fabricatie noua cumparam.   Vine cu varsta si asta, cand nu mai avem datorii sau alte cheltuieli decat, gazul de gatit, curentul pe care Donald Trump ne-a redus la o suma foarte acceptabila, doar cu Cablul de TV avem o problema pe moment ca se ridica mereu in valoare, desi n-ar fi cazul.   

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, Rodica` a spus:

Ma duc sa verifice ceva și imediat zice ca trebuie sa schimbam piesa ca e defect.

Cred că așa își asigură ăștia clienții.

Urmăresc un service-vlog pe YouTube, la început păreau corecți, acum văd cum bagă în deviz piese care sunt noi pe mașină, pentru că "a stat 2 ani" :ph34r:

Se mai și filmează. 

Eu fac constatări gratuite frecvent, și trimit oamenii în altă parte, când știu că la mine nu sunt sculele potrivite. Alții se bagă oriunde, doar să ia niște bani. 

Am însă și mașini terminate, la care încerc să schimb o piesă și se rupe tot ce îmi stă în cale. Unii merg la mecanic o dată la 2-3 ani, mai ales navetiștii :dry:

Editat de Motorină
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și eu sunt foarte fericită... not. Plec in vacanță la căldură... cea mai proastă decizie din ultimii.. mulți ani. Am găsit cremă cu SPF 70. Albă plec, albă vreau să mă întorc. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu folosesc asemenea creme, dar ma frec pe piele cu samburele mare din mango dupa ce l-am ros.  Prima oara pe fatza pe urma pe calcai si pe talpa!!!  Folosesc toate fructele, nu le arunc imediat ca s-au inmuiat ca erau loviti si nu s-a vazut la cumparare.  Cu caise, struguri fac o pasta in food processor si ma ung bine, dupa 10-20 de minute ma spal si ma simt asa de bine!!!   Nu uit nici coatele, amestec si zatul de la cafea si ma dau si pe picioare pana sus all the way, pe terasa in spatele casei lucrez ca numai pisici ma vad si pasarile cerului.   Si legume folosesc, varza, rosii si coji de rosii si de ardei gras, morcovi, telina, masline daca ramane pe masa si este crud, era sa uit avocado cu care ma dau si pe par.  Apa de baut face minuni, hidratarea corpului este esential si de mancat spanac si alte frunze verzi fierte sau crude, si iaurt pe piele peste tot dar si pe cap daca tot ma manjesc.   Ma limpezesc tot in gradina pe iarba ca si din tevile din pamant apa rece este fierbinte pe vremea asta ziua mai ales.    :meeting:      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 20 ore, Amarena a spus:

Albă plec, albă vreau să mă întorc.

Esti o rasista incorigibila.:smile:

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×