Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

A, da. Sa nu creada lumea ca beam zilnic (de una singura, tin sa mentionez IAR, dar poate se prindea toata lumea ca aprox. DOAR de una singura imi placea sa beau, pen' ca foarte rar beam la petreceri).

La cateva luni/saptamani se intampla. Si niciodata nu am avut antrenament la baut.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iar mie mi-au dat lacrimile pentru ca... Am scris cum vad eu lumea. Si se vede clar ca nu am treaba cu ea, nu am noroc si in ea nu am nici loc. :))))

Acum plang si rad in acelasi timp, vaaai, ce deliciu, mai bine ma filmez sa aiba lumea de ce rade.

Hai ca e bine, na, uite, imi trece. Oricum, faptul ca mi-am eliberat colonul m-a ajutat, iaaa, vedeti, nu am scris de caca, am scris cu ocolisuri.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Temperatura locala este de 32*C, bine ca n-am impachetat inca hainele de vara ca ar trebui iar sa le scot din cartoane ca murim de caldura afara, in casa este racoare, dar nu prea stam in casa, profitam de stat in aer la soare cu limonada rece.   Desigur nu putem manca nimic greu doar ceva usor, 3 mere acre am mancat pe ziua de azi ca intre timp mai activez prin casa.    

Mamaliga voi face pentru cina, langa niste pui prajiti crocant.  Ma voi lupta iar cu omu' ca el greu se abtine de la mancare sa nu termine si portia lui de maine, si ma face "vinovata" pentru ca am gatit.     Degeaba-i zic doctorii orice, el are replica la toate ca "ei" sint invidiosi ca n-au mancare buna ca el.   Eu nu ma amestec in regimul si ideile nimanui despre sanatate si viata. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incet incet m-am trezit ca am o junglă pe balcon. Am doua plante pe pervaz care s-au intins de ma invadeaza pe scaunele din balcon. O hoya kerii care dintr-o frunzulita minuscula in forma de inimioara a ajuns o ditamai planta cu 4 ramuri sau tulpini ce sunt ele, de peste un metru fiecare, si o kalanchoe care dintr-o singură tulpina s-au facut vreo 5-6 de juma de metru. Sunt imposibil de mutat in alta parte, iar aici unde sunt acum m-au invadat de tot, le-am direcționat eu creșterea de-a lungul pervazului dar acum nu mai au loc si se intorc sa imi ocupe mie locul. Scutură mereu frunzulite si mai si zemuiesc daca te atingi de ele si din cauza ca sunt asa mari, sunt greu de mutat fara sa le rupi, ca sa fac curatenie sub ele si ma enerveaza maxim deja.

Stie cineva cum se îngrijesc astea doua ca sa stea frumos la locul lor si sa isi vada lungul nasului? De hranit le dam doar apa cand ne aducem aminte din an in paste si nimic altceva. Cred ca le priește fumul de tigara ca e locul meu de fumat acolo.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 8 ore, Enki a spus:

Stie cineva cum se îngrijesc astea doua ca sa stea frumos la locul lor si sa isi vada lungul nasului?

Din cate se vede nu are nevoie de multa mangaiere, dar n-am vazut asa o planta inca, maine o sa intreb in magazin daca stiu ceva si ei ca aici nu se aduc toate alea din cauza climei fierbinte.    Eu am doar in pamant ce am, nimic in casa, doar daca primesc ceva, care-mi aduce aminte de 2 ghivece cu ceva nici nu stiu unde le-am pus, orchidee sint care trebuiau sa hiberneze.   Cred ca si pamantul s-a evaporat apan-acum din ghiveci.   Eu nu mai vreau sa ingrijesc de nimic in plus.   Vecina s-a suparat oarecum ca am refuzat sa supraveghez casa ei cat sint ei plecati in Florida de sarbatori.   Nu vrea sa auda ca nu in toate zonele se intampla asta, asa ca a rugat prieteni, unu pe zi sa doarma in casa ei, sosesc cu dulai feroce, sint obisnuiti precis la atacuri, dar in ultimii 25 de ani nimic din asta nu s-a intamplat in zona.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eh, am cautat, m-am interesat, si se pare ca daca le tai din tulpinile alea supracrescute, nu patesc nimic, ba chiar le-ar si ajuta. O sa le tund, dar trebuie sa imi aloc o zi intreaga pentru operatiune, mutat, tuns, curatenie pe locul ala, curatenie in tot balconul, mutat plante la loc.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit s-a mai spalat si targul de craciun din Bucuresti organizat de primarie, si din ce e anunțat pana acum chiar sunt producători locali si nu vanzatori de rahaturi din Dragonul rosu. Sper ca urmatorii anuntati sa fie la fel, pana se umple numarul total de căsuțe numai cu producatori romani, nu cu reselleri.

 In anii trecuti era o tiganeala unde nici macar mancarea homemade nu era homemade ci luata din angro, si era plin de sosete si căciuli chinezesti si decoratiuni, brelocuri si magneti tot de acolo.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultima data am fost la târgul de Crăciun de la noi din sat în 2019. A cantat Direcția 5 și am mâncat un carnat atât de picant ca nu mai știam de la ce plâng. De la carnat sau de la melodiile super sensibile compuse de Marian Ionescu. :serenade:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×