Enki 25428 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Meh, e doar un vis ce am zis eu @Stu' Facem exact chestia asta de ani de zile, insa in ianuarie intotdeauna. Si nu merge chiar gratar, gratar, gratar in fiecare zi. Mai merge si o ciorba si o tochitura sau o ciulama din cand in cand. Trebuie sa fie cineva acolo cu talent la gatit adevarat, ca dintre barbatii nostri, doar unul singur se pricepe si la gatit, nu doar la gratar. Si nu putem sa abuzam de el. Editat Decembrie 14, 2020 de Enki 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Stu' 13009 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Pai gratar si ceaun. Eu fac asa in weekend prelungit la munte: prima zi gratar de porc si mici, a doua - ramasitele de gratar le pun in lipie + salata, a treia - mancare la ceaun; a patra - paste sau mamaliga cu branza de burduf, slanina si smantana ( bulz) a cincea iar gratar, dar de aceasta data cu o carne mai slaba. ... Editat Decembrie 14, 2020 de Stu' 4 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
King1 8295 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 1 hour ago, Enki said: Mult spor. Nu e nimic mai relaxant si mai placut decat sa construiesti ceva cu mainile tale. Imi plac la nebunie tutorialele DIY, am si eu multe salvate sa le pun in practica la un moment dat, majoritatea alor mele sunt pt decoratiuni. Ah, si sa pui poze cu rezultatul, bineinteles. Si cu etapele de lucru ca e treaba complexa acolo. Da! Multumesc frumos! Asa este, extreeem de relaxant si multumitor. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
King1 8295 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 38 minutes ago, Stu' said: Pai gratar si ceaun. Eu fac asa in weekend prelungit la munte: prima zi gratar de porc si mici, a doua - ramasitele de gratar le pun in lipie + salata, a treia - mancare la ceaun; a patra - paste sau mamaliga cu branza de burduf, slanina si smantana ( bulz) a cincea iar gratar, dar de aceasta data cu o carne mai slaba. ... 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
gargbird 9383 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 Acum 47 minute, Enki a spus: Meh, e doar un vis ce am zis eu @Stu' Facem exact chestia asta de ani de zile, insa in ianuarie intotdeauna. Si nu merge chiar gratar, gratar, gratar in fiecare zi. Mai merge si o ciorba si o tochitura sau o ciulama din cand in cand. Trebuie sa fie cineva acolo cu talent la gatit adevarat, ca dintre barbatii nostri, doar unul singur se pricepe si la gatit, nu doar la gratar. Si nu putem sa abuzam de el. Eu am cabana la care merg de trei-patru ori pe an și acolo am ritualul meu, care durează fix trei zile. Totul se întâmplă identic de fiecare dată. 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
gargbird 9383 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 Dacă vreți, pot să vă spun care e ritualul meu. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Stu' 13009 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 Astepti (iar) invitatii pretioase? just shoot, ca un veritabil om de munte. ca sa nu spun yeti... 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
gargbird 9383 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 Oke. În prima zi mă îmbăt ca porcu'. A doua zi borăsc tot ce există. A treia zi mă duc acasă. Da' nu e obligatoriu să urmați rețeta mea pentru fericire. 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Stu' 13009 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 Deci iti dai un fel de restart... Macar te incui on the inside inainte sa te transformi in porc? Am auzit ca unii, cand o iau razna, devin periculosi... 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
gargbird 9383 Raportează post Postat Decembrie 14, 2020 De aia merg la cabană. 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri