Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gargbird a spus:

A zis cineva litera "pisici"?!

IMG_6742.thumb.JPG.ac7b9d664b4bd6ba638bb226a91b67d4.JPG

Al tau?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, King1 a spus:

Mi se pare o tampenie protestul, si astea cu antivaccinarea nu le agreez, dar si 90% dintre masuri mi se par niste tampenii care nu-s necesare si consider prea multe restrictii aberante. Eu am reactii adverse la orice limitari ale libertatilor, iau foc. Nu le pot agrea.

Lumea moare de foame, sunt sute de mii de familii ramase fara venituri, hai sa ne revenim cu exagerarile cu prostia asta de gripa. Numerele sunt umflate, si nu numai la noi, iar guvernantilor le convine, ca pot impune dictaturi si profita de criza. Prabusirea economica si repercusiunile ei sunt mult mai grave.

Asta e, ne vor sclavi in lanturi ca Pelosi si Biden sa aibe bani destui de sarcofacuri din diamante si planeta sa le planga!!!

Asteptam persoana  de la TV sa fixeze ceva ca aparatul lor pe care l-am cumparat nu functioneaza si tipul NU intra ca NU sintem curati de virusi!!!  Dar kurva cu care am vorbit nu ne-a spus care-i regula ca sa ne taxeze dar va avea o surpriza mare.   Adica cine mama ma-sii ne "curata" sa fim curati, inca nu s-a vorbit de asa ceva la TV???   Ceea ce ne-au aratat ca-si pun sosete pe bocancii lor, masca si tot tacamul dar asta era neechipat.   Putem noi sa-i miscam aparatul in usa???   nu ajunge cabelul ... daca scoatem din priza n-are nici un farmec ... s-a dus in spatele casei pe "alee" unde este cutia cu toate cablurile pentru 4 case vecine, a verificat siguranta pe panoul electric si nu mai stiu ce au vorbit, n-o sa fie in business daca asta e atitudinea!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 53 minute, Enki a spus:

King, explica-mi si mie cum ii convine unui guvern prăbușirea economica a tarii sub conducerea lui, mai ales inainte de alegeri.

Nu-i convine, dar n-are ce sa faca!!!  Se arunca pisica moarta dintr-o curte-n alta, daca unu rupe lantul, nu va mai fi presedinte.   E ca si obtiunut voturile.  Fiecare tara e legat cumva una de alta.   Trebuie oprit Satana de Soros, Pelosi, Biden, Obama, Clinton si islamisti!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai, gata, Soros e expirat, acum Oculta l-a luat pe tocilarul ala de Bill Gates in legiunea lor demonico-reptiliana, pe Soros l-au mumificat si se duc la el ca la moaste.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acu m-am intors din "piata" in aer liber, m-am plimbat vreo 6 km pe langa toate tarabele, am discutat cu oameni toti mascati, dar eu nu, aproape nimic n-am cumparat ca lumea pipaia toate alea dar m-am dus sa ma conving ca intr-adevar este deschis, am avut un timp grozav!!!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×