Sari la conținut
Forum Roportal
godinca

hepatita toxica

Postări Recomandate

Buna,

Sunt Teodora si sunt avocata intr-un caz de accident auto. Cientul meu a consumat bauturi alcoolica noapte la ora 12, a dormit 1 ora si jumatate, dupa care a plecat la serviciu. La ora 15.00 are loc un accident auto (o simpla zgariere a masinii) iar clientul, stiind ca nu a consumat bauturi alcoolice decat in urma cu mai bine de 15 ore se duce sa i se ia sange. la ora 17.40 ii iese o alcolemie de 1,95, iar la ora 18.40 una de 1,75. El a declarat ca din seara precedenta nu a mai consumat nici o alta bautura si nici nu a manacat nimic. In urma acestui incident, l-am sfatuit sa mearga la un control general. I s-a descoperit o hepatita toxica. Intrebarea mea este: putea aceasta boala sa-i incetineasca ritmul de metabolizare a alcolului, astfel ca lui sa-i iasa dupa mai bine de 17 ore acele valori de alcolemie?

va multumesc si daca avceti eventual nevoie de ceva lamuriri ma puteti contacta pe adresa hteo531@yahoo.com

Teodora Goginca-Herlea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cred ca cel mai bine este sa intrebi un medic specialist care poate sa dea informatii care "tin" si in fata unui proces. Aici in forum sunt aproape in exclusivitate numai pacienti, in special cu HCV.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Teodora,

Si eu cred ca clientul tau a baut cu atat mai mult , faptul ca are hepatita toxica denota ca este alcoolic. :good:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Teodora,

Si eu cred ca clientul tau a baut cu atat mai mult , faptul ca are hepatita toxica denota ca este alcoolic. :stars:

Nu cred ca a baut in acel intrerval de timp. Functia si pozitia pe care o avea ii permitea sa nu se duca in acel moment la politie la constatare( mai ales ca era vorba de o zarietura pe masina) si toutsi a facut-o voluntar. Ma indoiesc ca si-a dus pe apa sambetei de buna voie si constient cariera, iar apoi mai si plateste un avocat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×