Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Cine sunt si de unde provin drogatii din mediul suburban, versus elitististii urbani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Scursorile satului românesc (Las Fierbiniti)

Pentru a intelege provenienta acestor scursori umane este necesara o scurta istorie  a satului romanesc, pentru ca da, drogatii sunt la prima maxim a doua generatie de "'țărani" ("niște țărani").

Si as porni de la muzica populara românească, care ne dezvăluie tarele morale ale nației române, în special  rurale. Acest tip de muzică primitivă, la graniță cu nebunia  ( a  se vedea viețile personale ale așa zișilor lăutari), proslăvește beția, desfrânarea (curvia), lăcomia  de avere și orice forma de parvenitism (aviz  romanul  Ion  al lui  Rebreanu pana la coruptii de azi  din ministere si parlament).

Dovada? Pe la 30 de ani bărbații rurali, majoritatea, ajung murați în spirt (alcoolici cu sens unic - spre ciroza), pentru că nu reușesc sa "realizeze" înaltele cerinte socioalo-imorale care troneaza in mediul social josnic al satului românesc.

Femeia rurala si barbatul rural se potrivesc ca tusea cu junghiul. Sunt 100%  compatibili  in patologia lor psihiatrica.

Elitele urbane - sunt intelecutali la a doua sau a treia generatie, din mediul urban, pe care-i vezi periodic pe la  "Operă", dichisiți în  costume elegante pentru a vedea a suta oara Traviata. Ei sunt ca o secta, au nevoie să-și  spele creierul cu ... "elitism" ei fiind de fapt tot  niște scursori  sociale, cum voi demonstra mai jos.

Cine sunt amatorii de garderobe care se purtau acum pe puțin o  suta de ani (ajustate putin), adica "elitistii" la costum si cravata? Ei bine, in afara de țigani, ciocli  si dealeri de xanax sau oxicodona  (OxyContin - vezi serialul  socant Painkiller  de pe Netflix despre acesti parveniti împăiați  în costume  elegante care bat la ușile doctorilor), avem adevărații parveniți "costumați" in parlamentari - politicieni, cu diplome de licenta fantome, fara nici o calificare dar buni de gură. 

Ei stau de exemplu  in spatele traficului ilicit de produse de lux si  droguri  din portul Constanta (comercializate apoi pe OLX sau la usile scolilor) dar si  al traficului  de persoane. Niciodata justitia  nu va ajunge la ei pentru ca justitia SUNT EI (STATUL  SUNT EU!).

Așa cum porcul nu poate face diferenta intre un pepene verde (lubeniță) și  dovleacul clasic, la  fel nici românul (majoritatea) nu  pot discerne binele de rău.

De aceea s-a ajuns la arsenizarea României  și la cautarea de idoli  în moaște sau  icoanele făcătoare de minuni.

Pot  fi salvati acesti oameni? Merita sa te implici pentru ei, pentru  soarta lor nenorocita? Nuuuuu!!! Ei asa au fost educati SI  LE PLACE OROAREA! Oroarea nu are limite! Sunt curios pana unde va ajunge OROAREA în România, grădina maicii Domnului, adică la "cei ce zic că sunt evrei și nu sunt ci mint și sunt o Sinagogă a Satanei!" QED!

p.s. Apropo de vestimentatie, se spune ca haina face pe om, da, haina il  face om pe omul de nimic. Steve Jobs a prezentat primul smartphone in 2007  imbracat in blugi, adidasi si tricou. Cei ce au realizat cu adevarat ceva pentru omenire, nu au nevoie de tichie de mărgăritar...

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2:  Mor de ras, m-ai facut sa-mi torn in pahar sa beau si eu ceva, dar inainte trebuie sa-mi pregatesc ceva de mancare.    Muschi de vita cu sos de ciuperci si orez si mai vad ce.

N-ai lasat nimic imaginatiei, poza este reala si de cand ma stiu asa a fost, si am cateva decade in urma mea.   

M-ai iluminat de ce n-am mai gasit in viata acum 20 de ani pe nimeni din fostele colege cand am fost ultima oara in vizita prin locurile unde am trait, erau morti toti si toate cu exceptia celori care traiesc permanent inafara romaniei.   Si din ei au murit deja multi de ciroza si canceruri de la alcool si tigari nelimitat.   Am tradus la multi pocaiti in spitale, chiar daca ei nu ma vedeau si tineri erau pe duca de la bauturi aiurite si multe ca aveau bani.   Tineau batrani, aveau Bizniz de babe @ multi dolari bucata de babe, n-aveau treaba.  Se uitau de sus la omul care muncea, radeau de toti prostii ca mine care traim din bani munciti.  La unu am fost la inmormantare a lasat parca 6 copiii in urma, toti minori si o femeie tot cu cancer plin dar fara asigurare medicala.   

Cand am auzit ca toti au medicamente cu cateva geamantane sub pat si se tratau singuri, dadeau si la copiii ... m-am ingrozit.   Si cred ca asta este motivul ca sint un mare numar copiii fara minte al romanilor, aici cel putin.    Medicamente cu alcool a fost solutia de vindecare permanenta la foarte multi si inca este.

Am crescut intre ei in romania dar nu m-au interesat, cautau doar prieteni "de bani gata"!!!    Aici sa nici n-aud de aceasta categorie de lepre!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la lumea satului (de unde provin toate ciucile agramate si semianalfabete care ne conduc), ar fi potrivite doua afirmatii facute la distanta de mii de ani de doi "intelepti", unul autohton si altul evreu:

1. Lasă-i să crape în suc propriu (Ion  Iliescu, 13 iunie 1990) (desigur, Ion Iliescu nu s-a referit la tarani  ci la studentii care luptau contra ORORII prostimii), dar constatarea lui a devenit regula generala in Romania, adică cei  ce au  ramas aici, crapă în sucul propriei mentalități dar evident ca nu sunt constienti

2. Cum se intoarce câinele la voma lui,  așa se întoarce nebunul la nebunia lui (Eclesiastul Solomon)

 

Lumea lui Vulvaldi .... productie autohtona de prostie clasica

 

 

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×