Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Sunt barbatii români întreținuți de femei?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

România ocupă locul 1 la videochat

https://www.telegrafonline.ro/romania-ocupa-locul-1-la-videochat

ANAF sustine ca 400.000 de femei fac bani din videochat (adică din crăcăneală la camera video conectata la internet pe site-uri de profil pretins "adult")

Sute de mii de femei românce sunt prostituate prin toata Europa. Plevușca care "nu se vinde" a rămas în țară ( vreo 14 mii doar pe un singur site, bine cunoscut), cate 500-600 de fete-femei in fiecare oras mare ( ca nu le pot spune femei in toata  firea).

Alte zeci de femei trecute de varsta tineretii sunt batante prin Italia, Spania, Germania, Austria. 

Da, femeile românce care nu au decât școala vieții ... muncesc

Ce fac barbatii lor de-o teapa  cu ele, care le administreaza banii? Pai isi fac piercinguri, tatuaje, vand tigari netimbrate si masini furate si dezmembrate si nu in ultimul rand droguri ilegale sau îi risipesc la păcănele .

Alti barbati muncesc in fabricile multinationale, in  special pe sectia automotive. Ei au salar asa de mic incat vin la servici mai tot timpul șpiruiți așa că supraveghetorii se vad nevoiți să le puna fiola înainte de a intra in tura. 

Si avem si alt tip de barbati, MARILE CURVE DIN POLITICA și MAGISTRATURA! Primari, consilieri, care la comune de 100 de locuitori au salarii de 10.000 lei pe  luna. De aia din parlament nu zic nimic, aia consuma doar curent electric cat un oras intreg.

Acum stau si ma intreb, cate femei trebuie sa-si arate pizda la videochat ca sa intretina aceste curve masculine? De teocrați nu zic nimic, în parohia lor vin doar curve expirate.

Cu turismul stam de 10 ori mai prost ca Bulgaria, România fiind țară agrară de mujici xenofobi. 

Ca daca am sta bine cu turismul va dati seama cati bani ar face fetele noastre loco? Am sta toti cu burtile la umbra măslinului bătrân ca arabii care-si trimit femeile la pazitul caprelor, pe pașune, în arșiță.

Mari șmecheri sunt bărbații românii (nu ma refer la aia naivi care sfarsesc murati in spirt). Le umbla vestea ca ar fi cei mai abili pesti din toata Europa. 

Cugetare finala: cum sa nu fie curve intr-o tara in forma de pește? curve de toate felurile!

 

 

 

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×