Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Sacrificiul suprem din aroganta al bogatilor de pe submarin si nu numai....

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am mai spus pe  acest forum ca daca te rogi la Ăl de Sus nu te baga in seama, dar daca Îl hulesti, ti-o da la supt negresit.

Ăia erau bogați si au mai pus si denumirea la submarin Titan (sa rimeze cu Titanic) si i-a luat dracu.

Ăia care au ars de vii in Colectiv  in 2015 si-au zis, La Revedere Gravitatie, si i-a  luat dracu!

Cand s-a scufundat Titanicul bogatii de pe vapor au zis: pe asta nici Dumnezeu nu-l poate scufunda, si i-a luat dracu.

Prin faptul ca au pus culorile homosexualilor in decembrie 2022 pe Casa Alba din Whashington au semnat inca odata condamnarea la moarte a SUA.

Prin faptul ca au pus simbolul fructului muscat din Eden pe fiecare produs electronic Apple (marca de lux), iarasi L-au sfidat pe Ăl de Sus si vor plati, vor crapa de foame cu telefoanele Apple in mana.

"Pe cat s-a slavit pe sine in risipa, dati-i chin si tanguire! De aceea intr-o singura zi vor veni moartea, foametea si tanguirea ei! Si imparatii pamantului care s-au desfatat in risipa cu ea iti vor pune țărână în cap și o vor boci și vor sta departe de frica sa nu cada in chinul ei! (e vorba de radiatii nucleare).

Si carmacii de pe mari si toti cei ce s-au imbogatit din negot pe mare, vor privi fumul arderii ei si vor zice: care cetate era ca cetatea cea mare? " (Apocalipsa cap. 18)

Iar cetatea cea mare este cetatea care are stapanire peste imparatii pamantului, adica New Yorkul,  unde se afla FMI, Banca Mondiala, Wall Street (bursa mondiala de marfuri), ONU. "Pentru ca negustorii tai erau mai marii pamantului si toate neamurile au fost amagite de vrajitoria ta"

 

 

 

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...să mă piș pe  toți pocăiții care s-au îmbogățit de pe urma Americii și a bugetelor statelor lumii creștine. Nu au nici un Duh Sfânt atâta vreme câtă mint!

In fiecare an SUA cheltuie 1000 miliarde $ pentru inarmare, de aceea in ultimii 30 de ani datoria SUA a depasit 30 de mii de miliarde de dolari.Bogatia SUA, inarmarea ei, e pe banii  sclavilor din toata lumea pe care-i tine cu o mana de fier chipurile intr-un sistem democratic egalitar dar e o minciuna pentru ca sistemul democratic capitalist este piramidal si in varful lui au acces doar privilegiatii de soarta, cei care au primit multi talanti, fix cum a spus "Imparatul", ca cine mai are, va mai primi si cine n-are va pierde si ce i se parea ca are.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×