Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Religiile crestine centrate pe cultul fecioarei Maria (narcisism feminin) si a facutului de copii (cati da Domnul)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Observati schizofrenia din titlul topicului? Femeia trebuie sa ramana eterna fecioara dar sa faca copii ... cati da Domnul.

Cu exceptia protestantismului lui Luther, Catolicismul si mai  ales Ortodoxismul dar si sectele neoprotestante sunt centrate pe femeie si plodit. In catolicism si ortodoxism se marseaza pe femeia pururea fecioara prin identificare cu Maria mama lui  Isus, dar care n-a ramas fecioara eterna pentru ca in Biblie scrie ca a mai nascut cu Iosif doi baieti.

Se mai  poate observa ca in tarile ortodoxe, narcismul feminin e la cele mai inalte cote, la fel si alcoolismul barbatilor..Din aceste tari ortodoxe provin majoritatea prostituatelor care fac bani de pe barbatii din tarile cu religie protestanta, si-i fac degeaba ca tarile europene sudice catolice si estice ortodoxe sunt datoare in bani tarilor nordice (anglo-saxone).

Prostitutia feminina nu i-a imbogatit pe  ortodocsi, pentru ca asa cum spune si etimologia cuvantului Ma-Fia (fiica mea), este o activitate mafiota si oneroasa (care nu duce la castigul ambelor parti ci doar a uneia si la falimentarea celeilalte - lucru bine descris in proverbele lui Solomon, fiul lui David).

Este amuzant dar si tragic in acelasi timp sa vezi sectele neoprotestante, care au idei putine dar fixe, promovand nasterile si condamnand avortul in tari unde natalitatea este exploziva (India, China, etc).

In cartea Doctor la Auschwitz, o evreica era medic ginecolog clandestin in lagar, adica  fara acceptul medicilor nazisti, ea facea avorturi detinutelor violate de alti detinuti sau  de soldatii germani. Rabinii evrei care erau si ei prizonieri in lagar, au spus acestui medic femeie ginecolog, ca poate sa faca avort, pentru ca fatul nenascut nu este o persoana, nici nu e condamant de legea lui Moise pe nici unde, si ca primeaza viata mamei care nu avea nici ea nici copilul nenascut  vreun viitor in lagarul nazist german.

In lumea animala, femelele isi mananca puii daca in acel sezon mancarea este deficitara, ca sa supravietuiasca si sa faca alti pui in sezonul urmator.

Acesti dementi ca nu-i pot numi altfel, pe cei ce sunt desemnati doctori in teologie si predicatori ai diverselor secte, nu au habar sau nu vor sa aiba de legea vechiului testament  data de Moise poporului  evreu.

Acum, cine este arhitectul acestei false teologii a narcismului feminin? Satana, el este in sptatele credintei mantuitoare prin Pururea Fecioara Maria si tot Satana este propovaduitorul plodirii fara noima.

Toti predicatorii sectelor traiesc pe seama cotizatiilor (zeciuielii care e lege mai ales la adventisti) obtinute mai ales prin internet prin diversele canale de propagare  a falselor lor teologii (cu rapiri la cer inainte de Armaghedon si chiar mai repede, cu demonii lacuste care de fapt nu semnifica altceva decat elicopterele moderne, si cu aruncara cu rahat mai ales in Catolici si in Papa pe care il fac ba Anticristul ba Prorocul Mincinos din Apocalipsa, toate aceste interpretari fiind false). 

De asemenea sectele neoprotestante prin doctrina rapirii la ceruri inainte de orice necaz (oare sectantii frati din Ucraina or fi fost  si ei rapiti la ceruri inainte sa fie impuscati de rusi?) si  condamnarea poporului evreu la 7 ani de Apocalipsa sub asa zisul Anticrist, constituie cele mai mari organizatii antisemite la ora actuala, motiv pentru care partidele religioase din Israel (mozaice) au propus scoaterea sectelor crestine in afara legii, inclusiv pe motivul ca au transformat figurile crestine in idoli (idolatria icoanelor din Ierusalim condamnata de profetii vechiului testament este la apogeu) si nu au ca scop educatia crestina lasata de aceste figuri religioase. Astfel avem cultul moastelor de sfinti in Romania, dar nu avem vreo invatatura crestina propovaduita in scoli de catre nici un preot de religie.

 

 

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Umblă vorba  că  românii ar  fi argații femeilor lor, iar femeile sunt supuse inchinatoare la "icoana facatoare de minuni" a Eternei Fecioare (real Satana deghizat in acest personaj religios), iar in capul piramidei troneaza preotii ortodocsi, care real sunt niste proxeneti ai Satanei. Pe patriarhii evrei nu i-au insurat nici babele nici vreun preot. Astfel, Romania era si este gradina maicii domnului Mamona (zeul banului), iar romanii nu sunt fratii de sange ai  lui Isus, doar al lui  Iiiisuuuusss! Gizăs, câtă prostie! 

  • Downvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, Avalon73 a spus:

 ...femeie si plodit. In catolicism si ortodoxism se marseaza pe femeia pururea fecioara prin identificare cu Maria mama lui  Isus, dar care n-a ramas fecioara eterna pentru ca in Biblie scrie ca a mai nascut cu Iosif doi baieti.  In lumea animala, femelele isi mananca puii daca in acel sezon mancarea este deficitara, ca sa supravietuiasca si sa faca alti pui in sezonul urmator.

Imi vine sa vomit, dar in biblia aia buna nu scrie ca Josef era un hodorg expirat deja cand a violat o minora???   Ma mir ca nu se termina aventura cu pierderea capului fecioarei.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am constatat ca daca te rogi lui Dumnezeu, nu te aude (mi s-a spus ca El nu e la dispozitia noastra, in special a omului pacatos cum suntem 99,9% dintre noi), dar daca hulesti, te aude si vei plati ori tu ori copiii tai. Cunosc n cazuri de hulitori de a caror neam s-a ales praful in maxim 4 generatii. Asupra acestui subiect chiar nu mai am ce comenta ON TOPIC. Dar poate mai discutam in 2030, daca o sa mai ai internet acolo unde esti.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda, inca o forma de nebunie, si ce are asta a face cu crestinismul autentic al lui Hristos? Il demoleaza cumva? Nicidecum!

  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sediul unde isi are locul narcisismul feminin bazat pe cultul pururei fecioare Maria este Medjugorje (Bosnia-Hertzegovina)

Cultul fecioarei Maria este o schizofrenie pe fond narcisist si este specifica femeilor dupa varsta de 35-40 de ani care isi reneaga viata sexuala si eventuala natalitate si se identifica cu fecioara Maria.

Nu se trateaza si cel mai adesea duce la sinucidere sau pruncucidere. Unele femei devin mame schizofreniforme (isi inebunesc copiii)

Boala se mai numeste si sindromul Medjugorje si este similar sindromului Ierusalimului in care unii pelerini dupa ce au vizitat Ierusalimul ajung sa se creada sfinti, profeti. Exista in Ierusalim si un spital care trateaza aceasta maladie psihica.

p.s. Cei care cred sincer minciuni innebunesc ori se sinucid. Ceilalti, care nu-si cred minciunile personale sau de grup, le folosesc ca sa manipuleze in scop financiar. Medjugorje a inflorit financiar din 1981 de cand s-a aratat "fecioara"

Captură de ecran 2024-03-11 003542.png

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×