Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Manelistul și-a făcut un CT la spital ....  publicat la 20 aprilie 2023, 10:26 de Andra Puiu  

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, iar vestea că a fost internat la spital i-a surprins pe toți fanii acestuia. În urma analizelor efectuate s-a aflat care este boala de care suferă artistul.  

Adrian Minune a fost internat la o clinică privată din București cu două săptămâni înainte de Paște.  Medicii i-au făcut mai mult analize și au decis că cel mai bine este ca artistul să rămână internat. Familia, dar și fanii artistului s-au îngrijorat când au aflat această veste. În cele din urmă, Adrian Minune a fost externat, dar trebuie să se prezinte la spital pentru că trebuie să mai facă o altă serie de investigații.     Cântărețul de manele a vorbit despre boala de care suferă. El a mărturisit că în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. În ciuda acestui lucru, artistul a spus că se simte bine, dar trebuie să țină un regim alimentar și să urmeze un tratament. În plus, Adrian Minune nu are de gând să renunțe la evenimentele programate pentru următoarea perioadă.    „Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine. Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria”, a declarat cântărețul de manele pentru Cancan.ro

Ce este diverticulită, boala de care suferă Adrian Minune

Diverticuloza, denumită și boala diverticulară, este o problemă a tubului digestiv inferior care afectează, de cele mai multe ori, colonul. Caracteristica principală a acestei afecțiuni sunt diverticuliile. Printre cele mai întâlnite simptome ale acestei boli sunt durerile abdominale. Cei care se confruntă cu această afecțiune se pot confrunta și cu febră, constipație, diaree, flatulență, vărsături și stare de greață.  Un pacient este diagnosticat cu această boală, de cele mai multe ori, pe baza unei tomografii computerizate (CT). Acest examen ajută medicul să stabilească gradul de severitate al afecțiunii. De asemenea, tot în acest fel sunt descoperite și eventualele complicații. Această boală este tratată în funcție de severitatea simptomalogiei pacientului, dar o dietă bogată în fibre duce la ameliorarea simptomelor, potrivit sanador.ro.   

https://evz.ro/ce-boala-are-adrian-minune-de-fapt-manelistul-si-a-facut-un-ct-la-spital.html

Dezastrul o sa vina de la diverticuliile inflamate si infectate!!!  dar mai departe sa-l instruiasca doctorii locali sau jurnalistii care cred ca este o joaca conditia asta.  DELOC nu de la frig se primeste conditia asta!!!  Vine de la mancare ... se umpla acele pungulite cu toate alea crescute pe peretele intestinului, se infecteaza si da ORT-ul popii daca nu ajunge la operatie in cateva minute.  S-a mai intamplat din astea si in America.   Poa'sa  creeze deja o manea cine vrea sa-l planga sau si peomul vietii pe cruce in stil Maramuresan din Sapanta, sa se mai caute si la alt doctori, zic!!!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Restrictii alimentare care prelungesc viata!!!

- Floricele de porumb, ca acele coji provoca infectie!!!

- Seminte de spart intre dinti, nuci, mac, fructe cu seminte mici si tari de Kiwi, Capsuni, Zmeura, Mure si altele asemnatoare, seminte din ardei iute sau gras, castraveti cand sint deja maturi semintele si mai sint prin gradina, dovlecei si orice cu coaja inafara de semintele din rosii.   Atentie a nu se inghite seminte de citrice sau pielite dintre sferturile de portocale.

- Totul se curata de coaja, fructe sau legume deopotriva ca acele coji pot la fel sa provoce dureri teribile, fasolea boabe uscate si restul de leguminoase, ca si strugurii fara coaja, la pepeni mare atentie!!!  Chiar si acele seminte nedezvoltate sint ucigatori in acest caz.  

Asta-i valabil la oricine care sufera cu boala asta, se poate evita doctorii dar e bine de facut o Colonoscopie periodic, doctorul decide cand se face.

   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×