Jump to content
Forum Roportal
Avalon73

Sunt românii nebuni? (adică buni de nimic?)

Rate this topic

Recommended Posts

Pentru putina obiectivitate la subiectul cu Horodniceanu.

Atitudinea gaborului nu vi s-a parut nepotrivita? 

- Aveti radar?

- Nu e treaba dvs...

Asta numai din ce am retinut la prima ascultare. Pai nu a fost deloc potrivita. Au astia un talent sa te enerveze cu aerele astea de stapani ai soselelor... iar asta e peste tot in lume nu numai la români.

• Like 1

Diferenta intre Gradina Maicii Domnului  (cum numesc românii dilii  România)  si  Tara Sfanta - Israel (noi, romanii, avem acelasi IQ cu evreii, 92, ce ne diferentiaza este CARACTERUL, total diferit)

p.s. iar românii  rămași, și-au depus surplusul de bani in banca "floky" (fiice, amante, neveste si prostituate, astia mai marunti) si evident la "pacanele", iar acum sunt majoritatea tatuati si cercel in ureche (o sug pe 50 de lei ca gay-ii) ca cercelul e din tabla, nu face doua parale la "amanet"

345867784_952244679151249_603395400064135524_n.jpg

• Like 1

alta, ca tot ziceam de banca "floky" unde romanii isi depun banii

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26260683-fraga-fata-petre-daea-despre-nora-dansatoare-profesionista-angajata-apia-este-pasiune-pentru-agricultura-familie.htm

„O fragă de fată” - Petre Daea, despre nora sa, dansatoare profesionistă, angajată la APIA. „Este o pasiune pentru agricultură în familie”

• Like 1

pentru acest gen de fapte, plus banii "handicapatilor speciali" Banca Mondiala (cu sediul in New York) a decis: România  are interzis la bani! (acei 70 de miliarde de euro cadou pentru investitii din programul PNRR).

Distractia  va incepe dupa alegeri, din 2025.

• Like 1

Copiii chinuiți de părinți ultracompetitivi și de „doamne” ambițioase: „De ce avem din ce în ce mai mulți copii cu anxietăți, cu deficit de atenție, cu hiperactivitate, cu gastrite?”

Copiii sclavi (victime  ale asteptarilor nerealiste  si narcisice ale parintilor) ai Romaniei  - Romania tembelă - meditatii peste  meditatii, conditionari peste conditionari, reprosuri  peste reprosuri - rezultatul? Boli  psihosomatice si psihice la varste sunt 18 ani - Unde-s doi nebuni (parinti nebuni) mai apare un nebun (copilul) - nebunii se curăță însă în maxim 3-4 generații (asta  e vestea bună)

• Like 2

Leviticul 19:29 Să nu-ţi pângăreşti fiica, făcând-o prostituată, pentru ca nu cumva ţara să ajungă un loc de prostituţie şi să se umple de nelegiuire.

(Să nu  faci din fiica ta o  prostituata ca nu  cumva țara să se umple  de nelegiuire și să devină o  RUINĂ! - așa cum e 70% din România de astăzi, in special  România  rurală)

În România lucrează peste 400.000 de persoane în industria videochat-ului. Șeful ANAF: „Este un fenomen”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/in-romania-lucreaza-peste-400-000-de-persoane-in-industria-videochat-ului-seful-anaf-este-un-fenomen-2353685

Astăzi au avut loc percheziții la "iubiții" videochatistelor, și anume la ăia care au ca ocupație traficul de mașini furate din Occident. Zi cu ghinion!

Se stie ca partenerii de viata ai videochatistelor au ca ocupatii, traficul de droguri, masini furate si in cel mai fericit caz de țigări netimbrate. "Elitele" fac bani  cu gura, sunt "guriști" la parangheliile gulerelor albe. E vorba de maneliști.

(Beyond The Wall ... are technocrats priests dressed in white .. "white-collar workers"!)

• Like 1

Acum 6 ore, Avalon73 a spus:

(Să nu  faci din fiica ta o  prostituata ca nu  cumva țara să se umple  de nelegiuire și să devină o  RUINĂ! - așa cum e 70% din România de astăzi, in special  România  rurală)

Din pacate unii parinti sint de acord cu asta, chiar traiesc din aceasta bizniz, primesc vizitorii fetei frumoase ca poate intr-o zi cineva le va aduce norocul ...  

2 hours ago, The Unknown said:

Din pacate unii parinti sint de acord cu asta, chiar traiesc din aceasta bizniz, primesc vizitorii fetei frumoase ca poate intr-o zi cineva le va aduce norocul ...  

În România majoritatea căsătoriilor sunt "aranjate" pentru avere și statut. Eu cred, dar poate mă înșel, că românul e proxenet nativ în relație cu copiii lui. Daca are băiat, apăi musai să devină doftor, vameș sau popă, adică acolo unde dacă nu curge (atenția sau atențiile necuvenite), pică! Iar dacă are fată, există o zicală, fă o fată că scapi repede de ea...nu mai trebuie să o faci intelectuală, doar "telectuală" (videochatistă).

Persoanele de sex feminin cu care am avut ocazia sa discut si care spuneau ca practia videochat (nu am discutat in calitate de client, s-a intamplat sa le cunosc pe forumuri de discutii pe teme sociale) spuneau că practică / prestează asta pentru că părintii sunt pensionati de boala si faliti. Dar ce boala au, intreb? Pai ce sa aiba, schizofrenie. Si ce meserii au avut? Profesori....profesorii in România știe toată lumea care a umblat prin țări civilizate (anglosaxone, nordice), că sunt niște gunoaie umane, complet dereglați mintal, care s-au refugiat in invatamant ca agresori de copii (a lovi in cel cazut e una din definitiile diavolului) pentru ca au fost incapabili de a invata vreo meserie practica. Tocmai acest tip de "telectuali" care nici sa se "esprime" mai bine ca Ciuca al nostru nu pot, tanjesc sa-si faca plozii cum am spus mai sus, doftori, vamesi sau preoti, c-asa-i pe la noi pe la "evrei" (gradina maicii domnului Belzebut-Mamona), musai sa avem descendenti doctori, farmacisti, avocati, ne-am dat dreacu, ca semianalfabetismul functional a ajuns la 89% in Romania. Asa de uman si eficient e invatamantul romanesc. De aceea cine are o fata, frumoasa si sexy, crede că s-a scos. Iar cine are un Ciuca/Ciolac/Ciucanez, spera prin mita sa-l puna intr-o functie la stat unde sa castige cat pentru nspe generatii de "oameni valorosi".

Edited by Avalon73
  • Like 1
  • Downvote 1

Eu ma mandresc cu fiica mea Doctor-Farmacist, dar nu este pe pile obtinut diploma sau altele, doar pe interesul ei sa practizee o meserie de care se simte aproape si atrasa.   

Ca sa intri la acele facultati care suporta stiinta farmaceutica, trebuie sa ai note mari de tot, altfel nu te califici, precum si la Doctorat care scoal este scoala de 5 ani + "munca" part-time si fara absente, plus bani ca nu este gratuit nimic pe aici.   Bancile nu dau bani pentru educatie, daca ai ceva contra-valoare care-i trecut pe numele lor, discuta cu tine.  Voia sa fie Astronauta pana sa explodeze Challanger ... 

"On January 28, 1986, the Space Shuttle Challenger broke apart 73 seconds into its flight, killing all seven crew members aboard. The spacecraft disintegrated 46,000 feet (14 km) above the Atlantic Ocean, off the coast of Cape Canaveral, Florida, at 11:39 a.m."

Cu maritisul acolo mereu a fost o mare problema!!!  pe mine ma intrebau tinerii care ar fi vrut sa ma cunoasca, cam ce primesc de acasa ca ei au pretentie macar la jumatate porc si nu mai tin minte cate vadre de vin ... un apartament mobilat n-ar strica si din astea, prin anii '70 pe la mijloc.   Altii reclamau ca sint foarte slaba, precis am ceva boala, dar au murit ei de acele boli foarte devreme in viata.  Ba ca port fusta mini, fumez si ma machiez, voiau sa ma transforme in femeie SERIOASA.       

Accentul meu deranja pe multi, credeau ca ma prefac sa fiu interesanta.  Doar o nunta de nu stiu care le interesa, despre mine nu venea vorba niciodata.  Toate aceste ma impingeau spre granitele tarii, voiam afara de acolo cat mai repede!!!   Credeau daca sint de la tara sau din provincie, avem porci si vii, albine etc.

Cand le-am spus ca stam la bloc in centrul orasului, ca ne-au confiscat totul communistii, deloc nu mai erau interesati!!!

Dupa o vreme s-au intalnit cu sora mea si venea vorba si de mine ca sint plecata din tara ... intrebau ce o sa aduc din Ungaria de vanzare.

Bunicul avea o vorba: - Din caine slanina nu se face!!!

12 hours ago, The Unknown said:

Bunicul avea o vorba: - Din caine slanina nu se face!!!

Si puii de d(r)ac au zicala asta, dar tot ei au si stema aia cu cap de caine si corp de sarpe, de unde am dedus ca prin zona carpatina s-a format o  adunatura de caini si serpi, care desi se dau mari credinciosi (real credinciosi de dumineca doar) ar trebui sa citeasca cartea aia neagra unde scrie DE DOUA ORI la final că..."Afara sunt câinii** , vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!"

** câinii simbolizeaza zic eu, omul parsiv care traieste dintr-un castig mârșav pe care și-l însușește doar pentru sine, fara legatura cu nobilul animal CÂINE care e mult mai moral decat OMUL actual