Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

“Rezoluţii” pentru Anul Nou ... care vine

Postări Recomandate

O alta REZOLUTIE va fi aplicat de mine ca NU mai vreau sa aud nici de Televizor ca macar o secunda n-au dedicat acestui eveniment, cei din Phoenix,  Arizona.

Au pus video cu scena din New York cu acea minge de cristal in cadere si cu asta s-a terminat tot ce aveau de spus, urmeaza binecunoscutul program.

Pe un canal au lasat tot un video cu Hong Kong la vedere peste 30 de minute.   Pe aici nu-i la moda dar anii trecuti macar armata a facut artificiile, anul asta

nimic, a lasat pe mexicanii sa lanseze explozive si inca le mai pufaie, o scena din asta ne-au arata tot de pe video cum se vede de sus orasul si cam pe unde

se ridica fum, acolo sint punctele de lansare.   Asa de amarat inca n-a fost acest oras, cica o sa ne arete si orase din Europa cand vor avea filmul. 

In jurul meu nu sint petreceri, nu se aude nimic, nu sint masini parcate pe strada.   Majoritatea deja dorm demult, este doar o alta zi maine, nimic deosebit.  

Dupa calendarul local, asta ar fi primul meu mesaj in anul nou in care am intrat si noi deja de 22 de minute, parca s-au terminat si cei cu galagia exploziilor.

Ho-ho-hoi!!!   Ce de an ce asteapta :mda:2024.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La Multi Ani!

Acesta este occidentul!

cancel culture plus politically correct

nepmarxism dus la paroxism

fara semnificatii, fara traditii, fara obiceiuri, fara alba ca zapada,fara pitici, fara cei 10 negri mititei...

cancel culture plus politically correct

se straduiesc astia sa aduca si in Romania aceasta ideologie

io nu vreau o tara ca-n afara!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar apar mereu cu o alta sarbatoare in calendar, ceva cu sau despre negri din Afrika, ziua de piele neagra sau asa ceva, pe care ar trebuie sa onoram.

Nici ei nu se prezinta multi la Party, ca ascunde numai idei sa voteze democRATS toti analfabetii ca au aparut in Calendar ca eveniment national. 

Un fel de margele colorate si clopotei cu sunetul argintului sau aurului de pe vremuri cand erau invitati in calatorie spre Amerika.  

Alba ca Zapada este doar in DisneyLand pe bani foarte multi!!!    N-as si crezut ca intrarea este atat de mare suma cand am ajuns in Amerika. 

Cand m-am intalnit cu alti romani si le-am spus ca deja ne-am intors de acolo din Orange County, intre San Diego si Los Angeles, se mirau cum

am reusit, ca ei au economisit ani la rand sa faca excursia!!!  Se castiga putin atunci in State daca erai si fara o meserie dar nu stiai nici limba.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×