Sari la conținut
Forum Roportal
tahionic

Orient Express

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Filmul produs de Sergiu Nicolaescu a fost in centru atentiei mass-media timp de circa doua saptamani. Am avut privilegiul de a-la urmari in prima saptamana de lansare, dar de-abia acum m-am hotarat sa postez si eu parerea.

De la bun inceput va spun ca filmul este mai mult static, fara scene dinamice, panning de camera sau efecte speciale. Deci iubitorii genului 'aventura' nu vor fi prea incantati.

Prestatia actorilor este de la buna in sus, doar doua personaje 'falsand' si adoptand voci artificiale.

Ecranizarea a fost mediocra, putand totusi fi identificate elemente puternice. Consider ca aici se puteau face mult mai multe, mesajul pe care la-am perceput a fost puternic receptionat doar dupa ce am rumegat mult timp dupa film. Si nu zic asta ca apreciere pozitiva.

N-am citit 'Printul' dar consider ca se puteau face mai multe pentru ca acest film sa fie mai accesibil, pentru ca publicitatea la-a promovat ca un film vizionabil de toata lumea.

Pe scurt, il recomand doar celor ce vor sa filosofeze, au o fire romantica sau pur si simplu vor sa vada altceva. Mesajul incifrat nu e accesibil tuturor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in orasul meu nici macar cinematograf nu este, asa ca va mai trece ceva timp pana cand o sa vad filmul .. cred totusi in talentul lui sergiu nicolaescu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum zic americanii: hype. Adica, supraevaluare. Mi-as dori ca Nicolaescu sa poata face de toate, am avea cu ce ne mandri... dar nu poate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu recent "Orient express". Nu am ramas foarte impresionata decat de anumite aspecte ale filmului, cum ar fi peisajele si imaginile superbe si caii aceia incredibil de frumosi care apar in film. Prestatia actorilor nu m-a incantat, domnul Nicolaescu dezamagindu-ma destul de tare la acest capitol. Singurii care mi sa-au parut mai vii au fost Maia si Vlad Zamfirescu (in rolul lui Bob). Cum a zis si la i g i u sa, actiunea e foarte statica, dureaza foarte mult filmul in parealel cu ceea ce vrea sa prezinte..eu una recunosc ca finalul nu la-am inteles.

M-am uitat 1 ora si mult la el si in ultimele 20 de minute, am pierdut tot sirul!! Acum citesc si cartea si dupa cate am observat, destule elemente de dialog au fost pastrate si in film, anumite situatii schimbate putin. Sper ca macar asa sa ma "prind" si eu care a fost faza cu sfarsitul.

 

Per total, filmul nu pot sa zic ca nu mi-a placut, a fost oca, dar cred ca se putea si mai bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincera sa fiu, am senzatia ca sunteti un pic superficiali. Poate ma insel si daca e asa, imi cer scuze. Dar acest film a fost demential. Un film care te marcheaza si m-am uitat la el cu sufletul la gura.

Vorba aceea...Gusturile nu se discuta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A fost un film remarcabil... Am citit si cartea...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×