Sari la conținut
Forum Roportal
ciuboda

Reincarnare, karma

Credeti in reincanare si karma?  

153 membri au votat

  1. 1. Credeti in reincanare si karma?

    • DA
      124
    • NU
      55


Postări Recomandate

Am votat nu, pentru ca nu stiu ce sa cred. Ar mai fi trebuit facuta o rubrica cu nu stiu ce sa cred ;)

Reincarnare exista doar dupa anumite religii si stiinte / nu toata lumea crede in asa ceva ;)

Am auzit povesti de genul ca viata asta esti om si maine daca o fi sa mori in momentul in care te-ai reincarna te poti reincarna chiar si intr-un fir de iarba si sa ai o viata scurta daca o fi sa te manance vreun ierbivor :)

Am auzit multe discutii pe tema .... am si vazut un film interesant care se chema  I Origins cu Michael Pitt. E vorba de un cercetator caruia ii moare prietena si dupa care o gaseste reincarnata intr-o fetita din India. Femeia murise intr-un lift in fata lui.... iar cand el gaseste fetita respectiva, asta avea exact aceleasi temeri fata de lift si alte chestii...

Nu stiu daca poti spune ca fiecare are ceva predestinat dinainte.... Daca maine o fi sa ne loveasca un asteroid sau sa ne arda soarele din cauza unei eruptii solare puternice .... am putea muri cu totii si atunci o sa spunem ce ? ca aveam toti predestinat la fel?

Nu cred nici in zodii desi am citit cate ceva despre ele si exista adevaruri ;) De ce ? Nu stiu sa raspund ;)

Parerea mea e sa ne bucuram de ceea ce avem si sa nu ne mai gandim la asta .... o sa aflam adevarul la momentul respectiv :)

In momentul in care esti impacat cu tine insuti poti sa spui ca ai atins la un anumit nivel Nirvana ;)

 

Personal mi-ar place sa ma reincarnez intr-o persoana bisexuala ;) Nu de alta dar nu pot sa inteleg in viata actuala cum e sa fii atras de ambele sexe ;))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea omenirii nu va experimenta asa ceva sa fie atras de amblele sexe,  pentru ca n-am fost creati asa, cred ca cei care deviaza de la normal, au o abnormalitate undeva in corp, altfel n-ar putea sa se gandeasca la asa ceva.   Vorbesc mai mult pentru mine ca am trait deja o vreme pe planeta asta si nu mi s-a dat macar o idee dupa ceva anestezic sa presupun ca nu sint clar la minte si de aceea am iluzii!!!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu pot sa-mi dau seama cum functioneaza mintea unui bisexual :)

Pot doar sa spun ca am avut o colega de facultate care era; si culmea avea prieten care ar fi stiut de treaba asta.  Cand am discutat cu ei amandoi dupa cursuri la o bere ; el mi se parea ca era de-a dreptul impacat cu ideea; adica pur si simplu nu ii pasa; atata vreme cat o avea pe ea ;)

Era foarte frumoasa intr-adevar; genul de frumusete care atunci cand te aflii in preajma ei simti nevoia sa-i "faci ceva" :))

Am tot auzit vorbindu-se doar ; poate nu e chiar o boala ;) Poate e vorba doar de un apetit sexual mai ridicat :)

In serialul Dr. House Dr. Remy (Olivia Wilde) juca rolul unei bisexuale ;)

Faza e ca pot sa le inteleg perfect pe bisexualE, nu si pe bisexuali :) 

 

In ceea ce priveste reincarnarea daca ar fi sa ne intoarcem la oile noastre; nu mi-ar place sa ma reincarnez intr-o persoana gay;)) Nu de alta dar nu tine de filozofia mea...

 

Dar si pe tema asta se poate discuta pe larg ;) De ce barbatilor nu le displace sa vada un film cu lesbiene dar daca se uita la un film cu homosexuali li se ridica parul de pe spate ;)

 

Dar am inceput sa "derapez" de la subiect.... dar na' simteam nevoia sa ma descarc ;)

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu analizez aceste teme niciodata, nici reincarnarea ca sint cam departe de noi ca fapte materializate ... coincide cu emisiunile de Ancient Aliens la care ma uit de cate ori pot.

 

Cineva incerca sa-mi explice bisexualitatea ca acele fiinte nu sint  de pe Terra, cand au fost creati in eprubete, acolo ceva s-a intimplat ca in filmul Twins,, material genetic incurcat diferent then planificat, acum se poate corecta inca in starea de ovul, am vazut aseara la TV.   Ne jucam de-a crea oameni ... cu 3 si mai multi parinti.

 

Reincarnarea mi-ar placea dac-as putea sa controlez ... sa revin ce si cum vreau eu,  nu o pisica sau catel ... 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu demult am vazut filmul The Lobster cu Colin Farrell si Rachel Weisz..... unde intr-o societate utopica cei ce nu aveau partner sau le murise sotia si ramasera singuri erau bagati intr-un fel de "azil" si obligati sa se cupleze. In caz contrar daca intr-o anumita perioada de timp nu reuseau sa formeze un cuplu erau transformati intr-un animal.

Mi-am amintit de el cand ai zis ca ai vrea sa iti controlezi reincarnarea. 

Filmul n-are legatura cu reincarnarea ei doar puteau controla un singur lucru : puteau alege inainte in ce fel de animal doreau sa ii transforme societatea in caz de esec in a gasi un partener :)

Dar in caine ? De ce nu te-ai reincarna in caine? Mai bine decat pisica sau homar ;)))

Cainii isi iubesc stapanii iar pisicile teritoriul.... 

Pamantul asta are de toate si bisexuali si oameni normali si homosexuali.

 

Depinde ce intelege fiecare prin normal. Daca esti straight normal ti se pare sa fii atras de sexul opus. Daca esti gay heterosexualii iti vor spune ca nu esti normal, ca e normal asa cum sunt ei. Iar bisexualii..... ei sunt un fel de "opurtunisti" care joaca cand intr-o parte a fileului cand in celalta ;) E ca in tenis ;)

Important este urmatorul lucru: daca eu ca persoana (indiferent ce orientare as avea) ma simt bine sau nu in pielea mea daca ma simt impacat cu mine insumi sau nu.

Daca atunci cand fac ceea ce fac ma consider impacat cu ideea sau consider ca fac un pacat.

Daca o persoana spune altei persoane tu nu esti normal.... asta nu inseamna ca persoana asupra careia a fost aruncata acuzatia sa si accepte sau sa creada pe cel ce spune despre el ca nu e normal. 

 

Daca facem comparatie intre societatea vestica si estica.... In general vestul a incercat sa faca cumva sa ii integreze pe toti in societate cu bunele si cu relele lor ajungandu-se pana si la casatorii intre homosexuali.

Pentru ei poate conteaza ce stie sa faca omul la ce e bun in societate nu ce face acasa seara....

In societatea estica - in Rusia de exemplu homosexualii sunt huliti banati respinsi in general de societate (ortodoxa in principiu).

Desi exista si acolo oameni din toate soiurile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor,eu cred in reincarnare foarte mult,iar acum vreo 2 saptamani am si visat..in vis eram intr-o fabrica undeva tot in Romania,Arad sau Oradea nu stiu de ce am impresia aceasta si aveam o colega pe care o tot intrebam cum ma cheama,ea rsdea si m-a intrebat ce nu stii cum te cheama?i-am zis k nu si ca vin din viitor si vreau sa stiu cine am fost si mi-a zis k ma cheama Geta Gavrilescu,am intrebat dak sunt casatorita si mi-a zis k da sunt si k am 4 copii..interesant..iar vreo 2 vise de acum un an sau 2 m-am visat uitandu-ma in oglinda,nu aratm nici pe departe cum arat acum

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci, a ghicit. Te cheamă Geta Gavrilescu și ai patru copii. :Lol:

Ce brodeala dom'le, ce brodeala !

Asta ca asta, dar ce căutai la fabrica aia? :Think:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Am vise in care sunt personaje diferite, din diferite epoci, de diferite sexe, stari sociale si cu statut economic variat, in mod frecvent.

M-am visat print -unul dintre cei 3 fii ai lui Vlad Tepes -pe care-l consideram alaturi de familie un nebun periculos, de care ne temeam. (m-am documentat, si chiar a avut cate 3 fii, cu fiecare dintre cele doua sotii), si m-am visat si vagabond cersetor in america inceputului de secol 20, ratacind pe strazi si calatorind clandestin intr-un vagon de marfa. M-am visat femeie prizoniera intr-un lagar nazist, unde se faceau experiente "medicale" pe oameni... barbat in perioada inchizitiei spaniole (intr-o ipostaza dramatica, pe care am mai povestit-o, poate chiar aici), femeie in evul mediu, acuzata de vrajitorie de un nobil local caruia nu i-am cedat, si executata public... multe asemenea personaje -toate visele din perspectiva personajului care le traia.

Nu stiu daca astea sunt cu adevarat amintiri din alte vieti, ori fragmente din diferite vieti extrase dintr-o memorie universala, pe care nu le-am trait personal, dar al care capat uneori acces, habar n-am cum...

 

Am visat si vieti paralele...am avut chiar un ciclu de asemenea vise, in care mama mea inca traia, iar eu aveam o alta locuinta... sau m-am pomenit ca-mi "amintesc" cu surprindere ca sora mea a primit cadou de la tata un calculator, ca stiu ce loc avea in casa si ca era folosit mai ales pentru ascultat muzica... doar ca asta nu s-a intamplat! -amintirea contrazice linia temporala in care traiesc acum. (apropo de asta, sunt multi oameni in lume care-si amintesc ca au auzit la stiri vestea mortii in inchisoare a lui Nelson Mandela -lucru care contrazice insa istoria liniei noastre temporale, unde Mandela a supravietuit inchsorii si a ajuns presedinte).

 

Singurul lucru cert, e ca realitatea e mai complexa decat pare la prima vedere... si ca asemenea fenomene sunt reale, chiar daca nu stim cum sa le explicam.

Deci, poate ca ai trait cu adevarat candva ca acea femeie, care lucra in fabrica... ori ai preluat amintirea ei de undeva, dintr-o memorie colectiva, mai vasta.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×