Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Grand Slam la moment!

Postări Recomandate

Vrei să te îmbolnănești de nervi, inimă și tot ce vrei? Te uiți la un meci al Soranei și rețeta e garantată!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi ceva daca ne transmita pe canalele platite la cablu, ca altfel nu merg intr-un magazin cu electronice sa urmaresc acolo meciul cum fac multi.   Au mai ridicat pretul cei de la cablu desi nu primim nimic in schimb, cred ca va trebui sa-i taiem ca n-are rost plata.   Nu doresc boala de nici un fel ca nu vreau sa ajung in spital pana n-am ceva operatie de facut!!!                          Majoritatea operatiilor aici sint "Outpatient"  adica la 3 dimineata ai intrat si dupa ce te-au "terminat" mergi acasa ... si acasa poti sa te vaiti si primesti ceva tare sa nu te doara si dormi.

 Cand te trezesti nu mai ai nimic!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, s-o luâm pe rând...

La fete, 

Sorana a pierdut, Irina a câștigat. 

Emma Răducanu a pierdut în fața lui Garcia.

Au ieșit din competiție Serena și Muguruza. 

 

La băieți,

Merg în continuare Isner, Sinner și Alcaraz. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Competitiile astea par a fi scene de teatru repetate deja de multe ori, ca si jocurile de castigat Roata Norocului si Jeopardy.  Si acolo se considera jucator care are bani de acasa sa plateasca taxele americane pe marfurile castigate daca-s masini sau alte bunuri.  Pe cash money taxa este si mai mare.   Se ofera categoriile de intrebari si iata jucatori super destepti, ca si cei care conduc de zeci de ani "joaca". 

Aceste reguli nu-mi plac care le faciliteaza viata, se retrag in mijlocul meciului, fac ce vor dar pretind ca spectatorii/suporterii sa fie nu stiu cum, intelegatori si sa le aplaude.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate va ganditi ca Serena este ca politicienii astia care numai nu se lasa de functii pana nu ii da partidul afara. In sensul ca nici ea nu se lasa dusa din tenis la gabaritul si felul in care joaca. A fost frumoasa declaratia ei in care spune ca este foarte important pentru ea ca joaca tenis. Asa si este. Stim si noi ca e mult PR aici si toata lumea are de castigat atata timp cat Serena mai calca pe teren. Bine, unii multi bani, altii doar divertisment. :o:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este pe post de Influentera, se poate aduna o mare suma de bani cu prezenta ei "Fundraising" se zice in America si asta este cel mai important la cineva pentru orice fel de munca!!!  Chiar daca habar n-are de nimic altceva, daca se aduna bani cu ea este cea mai valoroasa angajata sau pe ce job este contractat acea persoana.   Am inteles si stiu ca pana traieste va juca si bine face, dar pune pe tinerii pe jar cand se anunta ca am venit sa iau Marele Premiu.   Aduna bani pentru ea prima oara si pe urma si firmei pentru care poarta hainele nou create si alte surse sigure de venituri mai are.   Va fi ceva cladire numita dupa ea in Los Angeles, va fi cu ceremonie, nu stiu cand dar se va mai scrie in ziare ca a fost deja propusa de Primarie.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simona joacă acum, însă se pare că nu-i în apele ei. Nu-i iese nici serviciu, nici nika. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are si ea chef de joaca ca mine pe moment.   La noi sint 32*C si umiditatea aerului de 42% este dimineata la 10:00 si beau o cafea Italiana!!!   Daca merg afara dupa 5 pasi deja am transpirat parca din sauna am iesit ... bine ca nu joaca pe la noi in aer liber, chiar daca s-ar juca, avem toate salile cu A/C si foarte comfortabile ca-i pe iarba sau pe altceva se joaca.   

Au anuntat deja ca s-a aprobat din Bugetul Statului ca se va mai construi o noua arena sportiva ce nu s-a mai vazut pentru vremurile ce urmeaza ca va fi si un Super Bowl din 11 Februarie 2024 si nici hoteluri destule nu mai avem ca porneste toata Planeta sa vada aceste evenimente aici in Arizona unde nu-i iarna!!!  Nu se grabesc de mers inapoi si asta-i venitul imens al comerciantilor si tuturor.   Sint si case privte care primesc  vizitori cu catei si pisici care calatoresc cu acele case pe roti, altii vin cu cal/horse tot tras de acele casute luxoase.   Eu am DREPT sa tin un cal in curte in centrul orasului dar n-as accepta pe nimeni desi unii platesc super bine!!!   Ajunge si la $10.000,00 (zecemiidedolariamericani) pe zi o casa de inchiriat cu animal mare, mereu a fost asta o afacere banoasa pe aici.   

Precum norocul niciodata nu-i de partea mea, unde am pamant, acolo doar RODEO se joaca din pacate ... care inca n-are reputatie Planetara.

Au sosit in pachete de 1 kg Made in Italy la Costco, cafea boabe, si este la dispozitie masina de macinat.  Are o aroma ucigatoare!!!  O sa mai cumpar cateva pachete zilele astea sa am in rezerva ca pretul se va ridica dupa timpul de promovare.  Cand macinam, lumea credea ca prepar cafea si se opreau ca vor sa bea :resent:, nici eu n-am stiut ce-i acolo ca nu cumparam cafea de la ei, arata locul ca un mic bar.  Si eu fac sport, ridic ceasca la gura si-l pun inapoi pe masa.   Pe urma am de mers in magazin = maraton grecesc!!!  daca mai fac si mancare, primesc si Premiul Nobel pentru noi inventii.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simona câștigă în cele din urmă meciul cu Flipkens: 7-5, 6-4. N-a fost un meci ușor, Flipkens a reușit câteva mingi de toată frumusețea. 

Impresionante declarațiile după meci, în conjunctura în care Kirsten Flipkens a anunțat că se retrage și acesta a fost ultimul ei meci la simplu. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interesant ca n-am auzit nici de acest nume Kirsten Flipkens si deja se retrage.   Noi nu vedem nimic din toate astea si chiar acum negociaza sotul cu firma de cablu ca avem vreo 6 canale de Sport special platit si totusi nu vedem nimic din ceea ce se intampla in realitate, de ce mai avem nevoie de TV cablu ma intreb??? 

Acopera un perete sau-l decoreaza, avem ceva in plus sa mai sterg praful si sa-l ocolesc de multe ori ca puteam sa pun altceva in loc, ca nici alte programe nu avem decat vechituri de inainte de 1987 cand am venit aici.   Nici atunci nu mi-au placut ... acum il mai scot in evidenta femeile Kardashian care deloc nu ne intereseaza. 

Timpul probabil sau Vremea, pentru noi nu trebuie sa prevada nimeni ca pe harta arata ploaie, dar nu se stie unde va picura, insa nu la noi in oras desi la 300 km este POTOP, ca-i localitate de munte, construit de zriliardari pentru vacante in natura in linistea padurii de conifere, dar si cand curge apa la vale, nu primesc instiintare si este de-a dreptul un caz aparte conacul lor, sa fie pe uscat si pe vreme de ploaie!!!   Pe asta vedem in direct dar nu si locuitorii acelui lot de 1 hectar sau 10 ingardit traditional cu alb din ceva lemn rezistent la apa si soare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×