Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Problema cu Burleanu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1. Ori e securist de securist.

2. Ori suntem proști de proști.

3. Ori ambele.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La cum arată fotbalul românesc, clar că vom retrograda în League C, acolo unde ne vom confrunta, dramatic, cu  echipe precum Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan. Și dacă o vom ține tot așa, e posibil clar să ne ducem chiar și în League D, acolo unde ne vom confrunta cu echipe „deosebit de puternice”, ca și noi,  precum Andorra, Liechtenstein, San Marino. Vestea bună e că de acolo nu mai putem retrograda! :laugh:

Bun,  această „performanță deosebită” a fotbalului românesc, la care am ajuns în momentul vorbirii (cu perspective de luat în jos), nu cumva se datorează Federației Române de Fotbal, în frunte cu Burleanu?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Koreea de Nord n-are echipa de fotbal international???   Parca au jucat in Campionatul Mondial de Fotbal din 1966, tin minte acel eveniment spectacular unde ne-a fost dat sa cunoastem pe MARII talenti al fotbalului planetar si prima competitie dupa o vreme, pe Franz Beckenbauer,  Eusébio da Silva Ferreira, Pele,  si altii. 

Nu cunosc pe Burleanu, nici in ziare n-am zarit acest nume, dar trebuia organizat un meci cu  Statele Unite si Romania, acolo se decidea cine ce este in Fotbal.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am inteles niciodata de ce e problema ca ne conduc securistii. Pai serviciile statului nu pentru stat lucreaza si pentru binele lui? Angajatii serviciilor nu pentru asta sunt angajati sa lucreze spre binele tarii? Cunosc angajati ai serviciilor care sunt informati de catre acestea de tot de misca si respecta legea in litera si spiritul ei. Nu se atinge nimeni de ei ca au spate. Acuma ca noua nu ne place ca stie tot despre noi, ce prostii facem si ce nu facem.... asta e o alta problema. Dar oamenii sunt competenti, respecta legea si sunt ajutati de servicii sa lucreze corect.

Care e problema?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, Rodica` a spus:

Eu nu am inteles niciodata de ce e problema ca ne conduc securistii. Pai serviciile statului nu pentru stat lucreaza si pentru binele lui? Angajatii serviciilor nu pentru asta sunt angajati sa lucreze spre binele tarii?

Mda, pentru anumite persoane  pare ca aceasta este rolul lor, insa in multe cazuri nu sint intelese ca nu se raspandesc exact cum se traduce ceea ce au de facut.

Comunismul esta ca o Secta Religioasa unde pe toti oamenii din hoarda vor sa-l aduca la numitor comun, afi roman in cazul de fatza, desi locuiesc vreo 100 de alte nationalitati intre granitele romaniei.   Desigur nu-l pot lichida prin ucidere in masa si incearca sa le scoata din sistem, sa nu mai fie angajati, nu drepturi la studiat de frica sa nu raspandeasca alte chestii decat munca PCRistilor.    Se simt vanati comunistii din trecut cei care au facut crime ca sa avanseze in functie dar nu se intampla nimic.   Mereu se simt ei securisti insecuri daca in jur nu se vorbeste romaneste, au impresia ca se comploteaza impotriva tarii, etc.    Evreii in mod special erau impotriva comunismului si sistemului cand au fost vanduti pe bani/pe bucata ca si nemtii/sasii sa fie eliminati cei mai tari natiuni care ar primi ajutor strain sa se ridica impotriva comunistilor.  

Toti oamenii care aveau pe cineva inafara granitelor erau suspiciosi ca ar ataca romania si mai ales care mai cunosteau si alte limbi decat romana!!!    Asta le baga in sperieti ca-s mai destepti decat ei, ca preferau cu mult mai redusi mental cetatenii obedienti care sa le pupe si picioarele ca le-a salvat de sub jugul fascist!!!!  

Si in '89 lozinca era ca ungurii ataca romania!!!   dar nu s-a auzit bine ca bosorogul de Iliescu asa a raspandit vorba si este intretinut bine si azi sa mai traiasca 100 de ani.

Promovau doar comunisti in orice ramura/faza al vietii, in sport si muzica/arte, cinema mai ales, de unde se vad si acum rezultatele si se vor mai simti daca vor mai exista echipe sau talente.   Cand se juca un meci in strainatate, sau grupuri de dansuri populare erau in turneu prin Europa in anii '80, erau cu arma pe toti jucatorii de alta nationalitate sa nu cumva sa fuga, ca atare nici sa intre pe teren nu le lasa de multe ori si mai ales de spectatori din arene le aparea sa nu discute sau transmita ceva!!!  etc.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×