Sari la conținut
Forum Roportal
Rhonda

Cum să măriți și să utilizați Instagram Profil Zoom

Postări Recomandate

Unii oameni pot fi noi pe Instagram și poate știți că instagram profilbilder are o mare importanță atât pentru membrii personali, cât și pentru cei profesioniști ai comunității. Așadar, ar trebui să iei idei pentru a folosi cea mai bună poză ca zoom pentru imaginea de profil pe site-ul Instagram. Noi utilizatori Instagram intră din când în când pe site-ul Instagram. Există câteva lucruri a căror importanță nu este înțeleasă de utilizatori.

Cum se poate descărca și mări fotografia de profil pe Instagram cu ușurință. Este destul de regretabil că Instagram nu le permite utilizatorilor să-l vizualizeze sau să îl descarce. Nu există o modalitate oficială sugerată pentru a vizualiza îndeaproape fotografia de profil. Dacă doriți să aruncați o privire atentă și să măriți fotografia de profil online, pur și simplu nu puteți face acest lucru.

Există mai multe trucuri care vă pot ajuta să măriți online pozele de profil Instagram. Utilizatorii pot mări manual imaginile, rezultând încercări zadarnice. Când descărcați și măriți o imagine folosind oricare dintre trucurile, cum ar fi realizarea unei capturi de ecran sau deschiderea într-o altă filă, nu vă va permite să deschideți o imagine HD la dimensiune completă. Utilizatorii nu pot vizualiza niciun detaliu meticulos online.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×