Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mi-a recomandat specialistul sa port marfa asta si asi dori sa aflu daca cineva a mai purtat si cu ce impresii a ramas.  A ajutat la ceva? 

Acum iarna o mai fortez pe mine ca mi-a dat si numar mic dar la vara aici nu se poarta asa ceva de fiinte care inca stiu sa mearga pe picioare. 

Poate cei in scaune cu rotile sa nu fie pe metal cu piciorul gol, dar nu pariez mult nici in asta ca bebelusii se poarta aproape goi :eek: 

Am simtit la scurt timp parca ma inteapa cineva cu ace multe pe picior, lateral, sub genunchi.   

A trecut, dar m-a surprins tocmai intr-un magazin si am suspinat fara sa vreau.   Se uita lumea ...

Ma simt cam stransa si rece pe moment, urmeaza acomodarea am impresia.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă zici de ciorapi compresivi, da, poarta maica-mea. Și mie mi s-a racomandat dar, nu, merci, foarte incomod de îmbrăcat, dezbrăcat, purtat.

Dar efect terapeutic garantat, foarte bine pentru cine ii poate purta. Practic se reduc varicele și sănătatea piciorului are numai de câștigat. Este recomandarea nr 1 pentru varice și probleme circulatorii. Foarte eficient. Dar sa ii porți exact cu ți s-a recomandat. 

Trebuie sa ai un anumit temperament calm și răbdător pentru acești ciorapi. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a strans tot corpul ca-mi iese Acid din stomac si pe urechi si nas aproape!!!   Inapoi in magazin, vreau banii mei rambursati ca m-au costat 10 dolari la Walmart, acolo a recomandat doctorul sa-i cumpar.  Se va transforma in hrana pentru pisici.    Inca mi-e rece tot piciorul de la genunchi in jos si a fost toata noaptea, desi in rest am transpirat ca ma invelesc intr-o patura subtire din mohair care produce si mentine caldura. 

Am tras marfa asta pe mine extrem de greu dar la scos voiam sa iau foarfeca.   Nu se misca deloc, s-a intepenit pe mine, a intrat vreo 2-3 mm in pielea de pe picior, asa ceva inca n-am experimentat desi am avut ghips de cateva ori pe picior si mana. 

Cred ca voia sa scape doctorul de mine repede dar dupa sarbatori va primi un mesaj foarte clar.  Mai voia sa iau si piluri, dar i-am multumit intentia si am refuzat, de aici a pornit ... what ever.   Sint programati asa de la Mama Dracului sa dea cu piluri si exercitii la sala speciala dar m-am saturat si de acel tratament care nu valoreaza nimic.    

Inteleg sa stea fix ceva pe picior dar nu sa ma omoare si culmea este ca n-am gasit marimea indicata dupa masura pantofilor ce port, ci cu 2 numere mai mult ca se vand repede in Farmacie ca in acea sectie al magazinului erau etalate, nu langa alte sosete.   

Nu mi s-a spus ca mai am nevoie si de rabdare si calm, defapt n-a zis nimic decat mi-a dat reteta in mana si Ciao!

Daca eram in Evul Mediu, rabdam, precis faceam si rugaciuni, aduceam si jertfe, dar azi folosim cuvinte dintr-o silaba ... doua maxim sF that si ... next on line!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai primit în pachet o fâșie de material lucios? Ceva mătase groasa? Aia o pui pe picior și tragi ciorapul peste ea. Merge mai ușor. Găsești filmulețe despre cum se face. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu erau decat cele 2 bucati de sosete si o felie de hartie cat palma care indica sa-l intoc pe dos prima oara sa fie mai usor de luat, si sa-l spal, dar deloc n-a fost asa in pracitc.   

Pe cutie scrie "New Easy On - Easy Off Technology" dar o sa dau telefon maine la cel care-l importa din China, dar scrie extrem de marunt ca in caz ca strang sa nu se mai foloseasca!!!

Inca nu l-am dus inapoi ca a plouat cam tare si n-am chef sa ma ud de la parcare in magazin.   Noi nu avem umbrele ca vantul sufla ploaia din toate partile, lumea isi pune un plastic imens pe cap si atarna pana jos daca are de mers pe jos, dar sint rare cazurile.   O sa caut si filme, dar doctorul trebuia sa-mi spuna mai multe ca m-am dus pe termin la el, nu aiurea  "walk in". 

Apreciez foarte mult ca m-ai mai instruit cu incaltarea, nu se scrie niciunde nimic, credeam ca e doar una din acele sosete negre.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×