Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Mi-a recomandat specialistul sa port marfa asta si asi dori sa aflu daca cineva a mai purtat si cu ce impresii a ramas.  A ajutat la ceva? 

Acum iarna o mai fortez pe mine ca mi-a dat si numar mic dar la vara aici nu se poarta asa ceva de fiinte care inca stiu sa mearga pe picioare. 

Poate cei in scaune cu rotile sa nu fie pe metal cu piciorul gol, dar nu pariez mult nici in asta ca bebelusii se poarta aproape goi :eek: 

Am simtit la scurt timp parca ma inteapa cineva cu ace multe pe picior, lateral, sub genunchi.   

A trecut, dar m-a surprins tocmai intr-un magazin si am suspinat fara sa vreau.   Se uita lumea ...

Ma simt cam stransa si rece pe moment, urmeaza acomodarea am impresia.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă zici de ciorapi compresivi, da, poarta maica-mea. Și mie mi s-a racomandat dar, nu, merci, foarte incomod de îmbrăcat, dezbrăcat, purtat.

Dar efect terapeutic garantat, foarte bine pentru cine ii poate purta. Practic se reduc varicele și sănătatea piciorului are numai de câștigat. Este recomandarea nr 1 pentru varice și probleme circulatorii. Foarte eficient. Dar sa ii porți exact cu ți s-a recomandat. 

Trebuie sa ai un anumit temperament calm și răbdător pentru acești ciorapi. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a strans tot corpul ca-mi iese Acid din stomac si pe urechi si nas aproape!!!   Inapoi in magazin, vreau banii mei rambursati ca m-au costat 10 dolari la Walmart, acolo a recomandat doctorul sa-i cumpar.  Se va transforma in hrana pentru pisici.    Inca mi-e rece tot piciorul de la genunchi in jos si a fost toata noaptea, desi in rest am transpirat ca ma invelesc intr-o patura subtire din mohair care produce si mentine caldura. 

Am tras marfa asta pe mine extrem de greu dar la scos voiam sa iau foarfeca.   Nu se misca deloc, s-a intepenit pe mine, a intrat vreo 2-3 mm in pielea de pe picior, asa ceva inca n-am experimentat desi am avut ghips de cateva ori pe picior si mana. 

Cred ca voia sa scape doctorul de mine repede dar dupa sarbatori va primi un mesaj foarte clar.  Mai voia sa iau si piluri, dar i-am multumit intentia si am refuzat, de aici a pornit ... what ever.   Sint programati asa de la Mama Dracului sa dea cu piluri si exercitii la sala speciala dar m-am saturat si de acel tratament care nu valoreaza nimic.    

Inteleg sa stea fix ceva pe picior dar nu sa ma omoare si culmea este ca n-am gasit marimea indicata dupa masura pantofilor ce port, ci cu 2 numere mai mult ca se vand repede in Farmacie ca in acea sectie al magazinului erau etalate, nu langa alte sosete.   

Nu mi s-a spus ca mai am nevoie si de rabdare si calm, defapt n-a zis nimic decat mi-a dat reteta in mana si Ciao!

Daca eram in Evul Mediu, rabdam, precis faceam si rugaciuni, aduceam si jertfe, dar azi folosim cuvinte dintr-o silaba ... doua maxim sF that si ... next on line!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ai primit în pachet o fâșie de material lucios? Ceva mătase groasa? Aia o pui pe picior și tragi ciorapul peste ea. Merge mai ușor. Găsești filmulețe despre cum se face. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu erau decat cele 2 bucati de sosete si o felie de hartie cat palma care indica sa-l intoc pe dos prima oara sa fie mai usor de luat, si sa-l spal, dar deloc n-a fost asa in pracitc.   

Pe cutie scrie "New Easy On - Easy Off Technology" dar o sa dau telefon maine la cel care-l importa din China, dar scrie extrem de marunt ca in caz ca strang sa nu se mai foloseasca!!!

Inca nu l-am dus inapoi ca a plouat cam tare si n-am chef sa ma ud de la parcare in magazin.   Noi nu avem umbrele ca vantul sufla ploaia din toate partile, lumea isi pune un plastic imens pe cap si atarna pana jos daca are de mers pe jos, dar sint rare cazurile.   O sa caut si filme, dar doctorul trebuia sa-mi spuna mai multe ca m-am dus pe termin la el, nu aiurea  "walk in". 

Apreciez foarte mult ca m-ai mai instruit cu incaltarea, nu se scrie niciunde nimic, credeam ca e doar una din acele sosete negre.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×