Sari la conținut
Forum Roportal
alexandraAlex09

Calatorie in astral sau vis super real

Postări Recomandate

Buna dragilor

Sunt treaza spiritual cam din decembrie 2020. Inca sunt la inceput de drum si nu prea stiu multe lucruri insa am avut un vis care parea foarte real si va rog sa imi spuneti care este parerea voastra.

Se facea ca eram la mine acasa, in curte, insa nu mai aveam gard si eram in zona unde trebuiau sa fie portile. Eram impreuna cu mama, tata, fratele meu, iubita fratelui meu, o matusa din partea mamei si cei doi copii ai ei (verisorii mei), insa acestia nu erai prezenti fizic le auzeam doar vocile si cumva le simteam prezenta acolo. Cum stateam noi asa in curte si ne imbratisam cu totii si zambeam parca deodata s a deschis cerul, era alb si luminat, iar din cer coborau ingeri. Acesti ingeri aveau diferite infatisari: unii aratau ca o fiinta umana imbracati in alb, stralucitori, aveau aripi albe, altii aratau efectiv ca niste pene albe, unii aratau ca niste dreamchatcer, am mai vazut si o palarie neagra de magician, o bagheta, un trifoi cu 4 foi, practic toate acestea cadeau din cer si eu le simteam ca fiind ingeri iar scopul lor era sa mearga fiecare in parte la persoana de care trebuie sa aibe grija. Deodata m am uitat in spatele meu si am vazut ca in curtea mea foarte multi oameni necunoscuti si fiecare in parte isi astepta ingerul, apoi mi am intors ptivirea in fata si mi ai ridicat mana dreapta in aer in timp ce acei ingeri erai deasupra mea si am simtit cum ma ridic de la pamant si ma rostogoleam spre spate, in aer, deoadata m am oprit si acel inger a vrut sa ma lase jos (eram la o inaltime destul de mare) si a zis ca nu o sa ma arunce sa nu ma lovesc asa ca o sa ma lase pe spatele unui baiat si eu sa cobor incet. Si se facea ca m a pus oarecum pe spatele unui baiat care era imbracat complet in negru si avea o sapca neagra astfel incat nu am putut sa i vad fata.

Mentionez ca in momentul in care am ridicat mana dreapta in sus am simtit niste vibratii care pareau foarte reale, de parca m a apucat cineva de mana si ma scutura.

Cand m am trezit din vis mana mea dreapta era sub perna iar eu o miscam asa cum ai bate ritmul la o piesa.

Pentru mine acesta a fost un vis foarte real deoarece simteam efectiv pe mana niste miscari si aveam asa o senzatie de bine si se uimire cand am vazut ingerii aceia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă ești trează spiritual, cu siguranță că îți vei descifra singură visul. 

Dacă mă întrebi pe mine, atunci, e vorba mai degrabă de un vis și nu o călătorie în astral. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×