Sari la conținut
Forum Roportal
BarrettBaldric

Macro Free Fire - Cum să faci fotografii precise de avertizare cu telefonul tău

Postări Recomandate

Una dintre cele mai bune modalități de a obține fotografii precise cu telefonul este să instalați Macro Free Fire. Puteți descărca această aplicație de pe Android Market pentru aproximativ 5 USD. Trebuie să activați „Surse necunoscute” pe telefon. Odată ce fișierul este descărcat, atingeți-l pentru a accepta permisiunea de instalare. Apoi puteți instala jocul. Odată instalat, puteți juca jocul. Odată instalat, puteți începe să îl utilizați. Nu este necesar să activați în avans sursele necunoscute.

O altă caracteristică excelentă a acestui instrument este că vă permite să instalați aplicații din alte surse decât Magazinul Google Play. Tot ce trebuie să faceți este să activați setarea pentru a instala aplicații din surse necunoscute. Apoi atingeți fișierul descărcat. Vi se va cere să vă confirmați setările. După aceea, puteți continua să utilizați aplicația ca de obicei. Cu toate acestea, aveți grijă să nu ștergeți accidental fișierele aplicației, deoarece poate cauza blocarea jocului.

Macro Free Fire are mai multe moduri de joc, inclusiv solo, duo și grup. Pentru a juca în aceste moduri, va trebui să instalați aplicația gratuită. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a instala această aplicație este să activați sursele necunoscute. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți începe să îl utilizați așa cum ați proceda în mod normal. Există, de asemenea, o mulțime de alte funcții care vă vor ajuta să jucați mai bine și să vă creșteți scorul. Îl poți seta chiar să tragă automat ținte în grupuri, ceea ce îți va face jocul mai interesant.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×