Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
BarrettBaldric

Macro Free Fire - Cum să faci fotografii precise de avertizare cu telefonul tău

Recommended Posts

Una dintre cele mai bune modalități de a obține fotografii precise cu telefonul este să instalați Macro Free Fire. Puteți descărca această aplicație de pe Android Market pentru aproximativ 5 USD. Trebuie să activați „Surse necunoscute” pe telefon. Odată ce fișierul este descărcat, atingeți-l pentru a accepta permisiunea de instalare. Apoi puteți instala jocul. Odată instalat, puteți juca jocul. Odată instalat, puteți începe să îl utilizați. Nu este necesar să activați în avans sursele necunoscute.

O altă caracteristică excelentă a acestui instrument este că vă permite să instalați aplicații din alte surse decât Magazinul Google Play. Tot ce trebuie să faceți este să activați setarea pentru a instala aplicații din surse necunoscute. Apoi atingeți fișierul descărcat. Vi se va cere să vă confirmați setările. După aceea, puteți continua să utilizați aplicația ca de obicei. Cu toate acestea, aveți grijă să nu ștergeți accidental fișierele aplicației, deoarece poate cauza blocarea jocului.

Macro Free Fire are mai multe moduri de joc, inclusiv solo, duo și grup. Pentru a juca în aceste moduri, va trebui să instalați aplicația gratuită. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a instala această aplicație este să activați sursele necunoscute. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți începe să îl utilizați așa cum ați proceda în mod normal. Există, de asemenea, o mulțime de alte funcții care vă vor ajuta să jucați mai bine și să vă creșteți scorul. Îl poți seta chiar să tragă automat ținte în grupuri, ceea ce îți va face jocul mai interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×