Sari la conținut
Forum Roportal
Royty

Cum se instalează RMC Direct gratuit pe computer

Postări Recomandate

Puteți descărca gratuit RMC direct pe rmc info direct computerul dvs. Windows dacă sunteți utilizator Windows. Deși acest serviciu nu este disponibil oficial pentru Windows, îl puteți instala oricum dacă doriți să îl ascultați pe computer. Procesul de instalare este simplu și vă va permite să ascultați gratuit postul de pe computer. Apoi puteți instala aplicația pentru a o juca pe computer. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a-l descărca pe computer.

După descărcarea și instalarea aplicației, ar trebui să o deschideți. Dacă nu aveți un dispozitiv Android, veți avea nevoie de un emulator pentru a rula aplicații Android pe computer. memuploy este un emulator care vă permite să utilizați aplicații Android pe computer. Veți putea găsi RMC Radio direct gratuit în emulator memuploy. După instalarea aplicației, puteți începe să ascultați imediat.

Pentru a instala aplicația, deschideți emulatorul memuploy. În emulator, deschideți aplicația Magazin Google Play. Răsfoiți categoria de aplicații pentru a găsi Radio RMC Direct gratuit online. Această aplicație are peste o mie de instalări și o evaluare de 4,3 stele. Odată ce software-ul a fost instalat, puteți începe să ascultați gratuit radioul RMC direct pe computer și să vă bucurați de muzică. Este usor de folosit!

Instalarea aplicației pe computer este ușoară. După descărcarea aplicației, accesați computerul și apoi Google Play Store. Alegeți Radio RMC Direct Graduit pentru computerul dvs. Această aplicație este concepută pentru dispozitive Android. Odată instalat, îl puteți folosi imediat. Dacă nu sunteți utilizator Windows, puteți descărca aplicația din memu-ul Play Emulator. Dacă utilizați un emulator pe un PC cu Windows, acesta nu va funcționa pe versiunea Mac.

Editat de Royty

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×