Sari la conținut
Forum Roportal
Rayn

Anomaliie pandemice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 25.01.2023 la 20:44, Rayn a spus:

virusul catre om... -Si de crunta-mi vijelie tu te aperi cu o masca?  in nebunia din 2020, cu izolari de prieteni, de colegi, de parinti, de copii, de bunici....ei bine, toti acestia se puteau intalni, fara probleme, intr-un supermarket.

Mai multe era sa nu ai contact cu necunoscuti care au calatorit in tari indepartate.  Rudele s-au vazut cu precautie ca unii erau bolnavi si fara Covid.   Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa primesc pe NIMENI care nu-mi face placerea!!!  Foarte multi au murit fara si fi fost afara din catun pana sa apara vaccinarea.   Un foarte bun prieten de care am auzit prima oara dupa numele de Covid, s-a dus imediat ca nu s-a mai putut readuce la viata, in Romania.   Nu a fost exact nimic cum multi imagineaza.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

iata cum autoritatile se spala pe maini de efectele vaccinului si vaccinarii

ex din Australia

https://amps.redunion.com.au/important-covid-19-vaccine-indemnity

Australian Medical Professionals' Society

For consent to be legally valid...It must be given voluntarily in the absence of undue pressure, coercion or manipulation...

 

am retinut la vremea respectiva ca voi care v-ati vaccinat ati semnat un document incare v-ati asumat...bla..bla

adica nu mai conteaza ca v-au fortat, presat, manipulat, sau ca ati acceptat statuitul de cobai pentru contrameasures prototype, vaccinul experimental

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, The Unknown said:

...multi au murit fara si fi fost afara din catun pana sa apara vaccinarea.  ...

iata cum exprima unii ceea ce se intampla dupa ....

vaccinare

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

parca cumva ceea ce a fost  prezis de cand cu Tiffany, prima vaccinata din lume

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 14 ore, Rayn a spus:

am retinut la vremea respectiva ca voi care v-ati vaccinat ati semnat un document incare v-ati asumat...bla..bla ... adica nu mai conteaza ca v-au fortat, presat, manipulat, sau ca ati acceptat statuitul de cobai pentru contrameasures prototype, vaccinul experimental

NU, la noi n-a fost as ceva!!!   N-am semnat pentru nimic ca n-am fost intrebati!!!  Daca asa era, nu luam nici eu, insa mi-a recomandat doctor in care am incredere.,  Doar sa scriem ce medicamente luam PLUS droguri ilegale contra care boala si e dat de care doctor.   

Foarte multi n-au fost  vaccinati niciodata in viata contra nici o boala, dar nici contra alta conditie medicala.   Cei care au murit erau tratate in spitale, erau intubate cu mari temperaturi si alte probleme respiratorii, pe langa alte boli in stadiu avansat si netratat.    

Deloc nu-i inteleg pe cei lesinati de pe video.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
16 hours ago, The Unknown said:

NU, la noi n-a fost as ceva!!!  .... 

Deloc nu-i inteleg pe cei lesinati de pe video.

vrei sa spui ca la voi nu exista cazuri de morti subite?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Morti subite sint peste tot pe planeta, dar n-am auzit sa fie de la Covid sau Vaccinare.   Prietenul din Canada a avut boala de inima dar noi n-am stiut, am aflat azi, a fost operat de 3 ori de cand nu l-am vazut.   Ascundeau conditia medicala desi sotul vorbea cu el periodic, precum cu alti prieteni.   Azi am aflat ca si fratele este pe patul mortii, tot de la inima, asa au murit si cei dinaintea lui in familie.   

Cand noi ne-am vaccinat, eram pe un teren de sport al Universitatii din Tempe.   In masini stateam la rand pe mai multe coloane ca in alimentari mari.  Nu coboram din masina, doar geamul lasam jos, eu am iesit din masina voiam sa fiu in picioare.  A trebuit sa astam acolo 15 minute dupa ce am fost injectati, pe urma in alt loc inca 45 de minute, supravegheati pentru efectul vaccinului, ca multi nu spuneau daca au anumite boli.   Veneau soldatii si ne vorbeau sa vada daca sintem bine sau prezentam ceva.   N-am vazut pe nimeni murand, ca nu se poate proceda pe nevazut de altii in caz de ceva urgenta.  Dar pana sa ajungem la punctul de vaccinare a durat cel mai mult si n-am vazut nici o actiune de salvare sau sirene.   Armata se ocupa cu vaccinarea publicului, ca ei erau doar capabili sa mentina si ordine in jurul locului, ca drogatii credeau ca se da ceva bun si ei n-au parte!!!  Au pornit la atac in cateva locuri.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cica...

la inceputul anului 2020, in pandemia covidioata, aproape 200 de tari au luat aceleasi masuri la modul ...simultan, coordonat...interventie pentru viata oamenilor

cu anchete cu presupuneri...

ce sa vezi dupa 3 ani

la inceputul anului 2023, in urma unor cutremure devastatoare, acele aproape 200 de tari n-au luat aceleasi masuri la modul ...simultan, coordonat...interventie pentru viata oamenilor

cu morti sub deramaturi

 

ceva pute tare in oficialul asta!

 

Editat de Rayn
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda, pare destul de ciudat ca lumea cerea ajutor pe Celular dar s-a oprit si Tweeter sa nu fie folsit de indivizi.  Mai mult Erdogan e devina decat altcineva in afacerea asta.   

La TV la noi "noaptea" arata niste reclame cu evrei din Rusia si Ukraina zice naratorul ca sint in mare mizerie si tratati inuman, insa au fost si cu 3 ani inainte sa inceapa acel razboi.

Mereu aceleas scene care par a fi dintr-un film rusesc cu tema Primul Razboi Mondial.   Cersesc alimente, haine, pantofi, lenjerie de pat, medicamente si aici am mereu o intrebare.

Ce fel de medicamente cand totul se da pe reteta???   Lumea doneaza, se angajeaza ca lunar sa-i fie transferat din contul personal o suma pe contul organizatiei UMANITARE. 

Eu n-as da nici sare in ochii lor ca deloc nu para a fi reala scena inumana.   

Iar unde este un mare necaz, nimeni se ofera sa ajute dintre zriliardarii democRATS care cu mult succes s-au imbogatit extra mult in ultimii 2 ani!!!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×