Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Cand AUR ajunge mai votabil decat PNL....

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Si mai trist: 70% din romani sunt la fel ca Fenechiu.  Sau ca Dragnea.   Le place sa incalce nu doar legile, ci si regulile de bun simt si bunele maniere.  

 

Uite de asta merita sa avem 10 ani de PANDEMIE si restrictii - 10 ani fara distractii, fara cluburi, fara concerte, fara restaurante,fara vacante. 

Uite de asta avem nevoie de minim   3-4  ani de guvernare AUR-PSD. 

Poate chiar ar trebui sa experimentam din nou cei mai groaznici ani ai comunismului ceausist.  

Sa ne invatam dracului minte sa nu mai fim jigodiile Europei, sa ne iasa odata figurile de bombardieri si pitipoance. Tocmai acum 2 zile o redactie germana  scria ca 'romanii sunt idiotii Europei" din cauza ca au cea mai mare rata de nevaccinare si nepurtare.  Ok, inteleg, multi nu pot face vaccinul ca au boli autoimune sau le este frica, pana la urma nu neaga nimeni ca vaccinurile sunt doze experimentale, nu neaga nimeni ca poti oricand sa ajungi printre aia 0,01% care au murit din cauza efectelor adverse. Ok, nu te vaccinezi, nu e obligatoriu vaccinul. Dar masca e obligatorie!  

Poarta dracu MASCA corespunzator  cand iesi din casa. Pai am iesit ieri seara la cumparaturi si vedeam pe multi fara masca, ba pe strada, ba in magazin (incusiv vanzatorii tuseau peste legume) , pe altii purtand masca sub barbie sau sub nas sau pe mana, cu toate ca rata de infectate in Bucuresti e peste 15 la mie, cu toate ca se moare prin spitale, cu toate ca  s-a dat lege ca toti romanii sa poarte obligatoriu masca pe strada!   Iar cand mergi undeva unde se cere certificatul verde, fa-ti testul platit sau vaccineaza-te, nu te duce cu certificat fals.  

Nu mai zic de aia care fumeaza unde vor muschii lor.....

 

Daca dupa 30 ani de democratie n-ai invatat ca nu poti fuma unde vrea muschiul tau  , lasa ca o sa te invete dictatura  care o sa vina.  Si aia nu te roaga cu frumosu'  cum fac penelistii.  Fiindca astia odata ce vor ajunge la guvernare vor avea angajamentul fata de pensionari de-ai tine in viata fiind bazinul lor electoral esential.  

Tara asta jegoasa merita urgent o dictatura temporara  sa le readuca aminte romanilor ca pe langa drepturi  avem si obligatii .  

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×