Sari la conținut
Forum Roportal
AlexCoiotul

Comportamentul cainelui

Postări Recomandate

cainele iti face paza, poti trai, te poti spala, iti poti rade barba, poti manca, poti merge pe drum, tot ce trebuie sa faci este sa stai si sa il lasi pe el in fata sa traiasca sa mearga mai mult, asa el va intelege ca nu il ataci.cainele urla cand nu mai au planuri rele sa te duci peste alti sa babardesti fetite, sa le furi, si iti stabilesti locul unde stai si te duci spre a trai, decizia de a trai

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Era sa lesin cand am vazut in usa 1 catelus alb mai mic decat una din pisicii mei, abia avea voce sa-mi "latre" sa-l aud ca-i e sete.     Pisica mea alba deja era in garda cu blana umflata ca avem intruderi pe teritoriul lor!!!

Credeam ca vine si stapanii dupa sau aproape dar cand am ajuns cu apa mai era un catelus negru, tot mic ca niste jucarii, dar fara voce si ala.   

Mai scot apa dar si boabe uscate de la pisici si se apropie cu teama, dar de foame si sete s-au facut mai mici.   

Sotul se uita-n jur pe strada ca era soare atunci  si nu vede pe nimeni.   

Merge spre drumul mare dar nici un suflet pe jos doar cu masini, iar catelusii n-au nimic in gat, care-i semn rau, ca le-a dat drumul cineva.   

Ca sa scape pe usa sint putine sanse, ca porti n-avem, dar sa nu-i caute nimeni, e semn si mai rau!!!

Dupa ce au luat gustarea, sotul voia sa-l mangaie pe cel mai apropiat dar s-a rastit asa de urat  mi-a spus ca eu eram in casa si au fugit in jos pe strada ca nu-l putea nici urmari ca se urcau si pe iarba vecinilor sa fie in siguranta de la masini si le-a pierdut urmele.  

S-a urcat in masina si a ocolit prin strazile vecine dar nu era semn de ele, poate chiar au nimerit poarta unde locuiesc ...     

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu minute in urma aud activitate la usa de intrare care este din fier, grilaje cu plasa tot din fier ... de obicei suna bipezii.  A fost ora pranzului cu soarele pe cer, nu prea pornesc hotii pe drumul mare in zona mea.  Ajung in alt colt sa vad la ce sa ma astept si vad un caine al unui din vecini care scapa mereu afara din casa si prima destinatie este la mine.   A crescut de la ultima expeditie si nu mai incape prin locul pisicilor si ne bucuram ca le manca mancarea uscata, isi facea si nevoile si pleca.  Stapanii nici nu voiau sa auda sa curete dupa el, politia le-a atras atentia ca in caz de alta reclamatie, vor ramane fara animal.   Noi nu sintem deajuns de puternici ...

Din locul unde am stat am facut o galagie de s-a speriat animalul si a luat-o la fuga dar n-am putut urmari ca sint masini parcate pe strada.   Deodata aud frane si urlete, claxonari si ma uit pe geam, cainele alerga pe mijlocul drumului, lumea lua pe lateral si afara, departe de zona sa nu fie implicat ca vine cu amenzi.   Cand s-a auzit si sirena pompierilor ca nu sint departe, atunci a aparut fata stapanilor, este minora dat mai inalta ca mine si alerga tot atat de vioaie precum catelul trecut de pubertate.  

Au trecut minute multe pana a revenit pe orizont cu animalul scapat cu viata de data asta, ca ea plangea, precis voiau sa duca animalul la adormit, ca nu este la prima abatere.

Ce fel de oameni sint 4 adulti, daca ne uitam la inaltime care n-au grija de un caine care trebuie sa stea in casa cu ei!!!   Lucreaza de acasa parintii.   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×