Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

 Cine este Clorin Fîţu, noua propunere de premier a lui Klaus Iohannis

Nici nu s-a consultat cu partidele, dar are deja o soluţie – asta înseamnă eficienţă nemţească autentică! Preşedintele Iohannis l-a anunţat azi pe noul premier al ţării, misteriosul membru PNL apărut din senin Clorin Fîţu.

 

„Nu ştim mare lucru despre Clorin – doar că a lucrat pentru banca naţională a Australiei, a fost acuzat la un moment dat, pe când lucra la CEC, că a luat parte la un atac speculativ împotriva leului moldovenesc şi că a absolvit liceul energetic din Râmnicu Sărat. Chiar şi aşa, e un CV impecabil şi suntem mândri să îl propunem pentru funcţia de prim-ministru”, spune un coleg de partid.

„Clorin Fîţu? Am auzit că l-au prins drogat la volanul unei şalupe în statul american Oregon. Şi, din câte văd pe facebook, se crede Batman. Dar îl susţinem cu dragă inimă, mai ales că ne-a promis o grămadă de bani prin PNDL 4, ‘Petrache Poenaru'”, adaugă un primar liberal.

„Mă bucur că am sprijinul partidului. E wow, super wow… pardon, e cool! E ultra cool”, a declarat misteriosul membru PNL apărut din senin Clorin Fîţu.

Unii internauţi au fost însă reticenţi la propunerea lui Iohannis. „Nu ştiu exact de ce, dar să fiu al naibii dacă nu-mi aminteşte de Oliviu Gradnea, rivalul lui Dragnea de acum câţiva ani! O fi de la ochelari”, a sugerat un comentator de pe facebook.

https://www.timesnewroman.ro/politic/cine-este-clorin-fitu-noua-propunere-de-premier-a-lui-klaus-iohannis/

Cine spune că în PSD nu e democrație? Liviu Dragnea are un contracandidat la șefia partidului

Pe ultima sută de metri, când candidatura lui Marcel Ciolacu  la șefia PSD părea floarea la ureche, un alt pesedist se arată interesat de cea mai importantă funcție în mafie. Prea puțin cunoscutul Oliviu Gradnea, un membru de partid mai obscur, a anunțat că va candida și el pentru funcția de președinte al PSD.

 

„Puțină lume mă cunoaște, pentru că eu nu sunt omul care să iasă prea mult în față. Îmi place să stau mai în spate, să muncesc și să se vadă doar rezultatul muncii mele. Nu am fost ahtiat după funcții în administrația publică, am preferat să lucrez în domeniul privat, la o firmă de asfaltări”, a declarat Oliviu Gradnea.

Acesta a spus că îl știe de mult timp pe Liviu Dragnea, au și lucrat pe o serie de proiecte împreună. După un timp însă, drumurile li s-au despărțit. „Nu ne-am certat de la bani ci de la principii. Eu cred că trebuie să le dăm făină de griș oamenilor în campanie, ca să poată facă găluști din ele, el încă mai e tributar vechilor năravuri și le dă faină de grâu”.

https://www.timesnewroman.ro/politic/cine-spune-ca-in-psd-nu-e-democratie-liviu-dragnea-are-un-contracandidat-la-sefia-partidului/

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×