Jump to content
Forum Roportal
antiprostie

Cine va fi succesorul lui Vladimir Putin?

Rate this topic

Recommended Posts

Cred ca in mod sigur va fi cineva din familia sa. Vladimir Putin, ca prim Tar Modern,   viseaza sa stabileasca o dinastie si Rusia sa redevina monarhie.  In mod sigur vrea sa fie un urmas de acelasi sange.  

Sa vedem candidatii.  

 

1. Maria Vorontsova Putina  Faassen (n.1985)

Ideal ar fi sa fie un succesor de sex masculin, dar Putin are doar doua fiice. Fiica sa cea mare, Maria Vorontsova,   ar putea fi un potential candidat la succesiune in situatie exceptionala. 

Este insa de meserie endocrinolog si nu se stie daca e  cunoscatoare de politica  

Cum trăieşte Maria Putin, fiica cea mare a liderului de la KremlinPutin's daughter secretly meets with scientists on DNA editing – The Free  Russia Forum Cum trăieşte Maria Putin, fiica cea mare a liderului de la Kremlin 

Edited by antiprostie

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Jorrit Joost Faassen (n.1980)

 

Sotul Mariei Putina, este un afacerist ruso-olandez, cu rol executiv in compania de gaz Gazprom in 2007.  A studiat arhitectura la Haga.  In 2010 a avut in incident, fiind batut de 4  paznici.  

S-a mutat cu sotia sa din Moscova in 2015.  

 

 

 Jorrit FaassenJorrit Faassen Bio| Wife Mariya Putina, New Net Worth 2021

Edited by antiprostie

Share this post


Link to post
Share on other sites

3. Roman Putin  (n.1977)

Om de afaceri rus și președinte al Federației Ruse de Taekwondo. Este fiul omului de afaceri Igor Putin și vărul primar îndepărtat  al  președintelui  rus Vladimir Putin.

Pare cel mai apt pentru o functie de conducere. 

 Roman Putin a absolvit Academiei Militara de Logistică în 2001 și apoi a lucrat timp de doi ani ca ofițer FSB.

Roman  deține o casă mare în satul Razdory,  un teren  de 44 de acri din Napa , o vila in Londra,  iahtul de lux Silverfast care costa 90 de milioane de dolari,  o insulă de 38 de acri în Bahamas,  cumparata cu   75 de milioane de dolari.

În 2020, Roman   a intrat în politica, semn ca se vede ca un potential succesor al lui Vladimir. 

Рома́н И́горевич Пу́тин.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4. Nepotul secret al lui Putin  

Putin a declarat in 2017 ca este bunic de ceva timp, insa nu a dezvaluit niciun detaliu despre nepotii sai.  

Este posibil ca un nepot de-al sau   sa fie deja la studii si pregatit sa devina lider.     Ne va fi dezvaluit in cativa ani probabil, cand va intra in politica.  E posibil sa fie inca prea tanar ca sa preia conducerea, de aceea Putin   incearca sa ramana la conducerea Rusiei cat mai mult timp pentru a-i pregati ascensiunea.  

Avand in vedere ca Putin este oficial presedinte pe viata (un tar, dar fara titlu),  va castiga si alegerile formale din 2024 si probabil ca abia in 2030, cand va avea 78 ani, va ceda puterea nepotului sau.  Sau poate in 2036 cand va avea 84 ani......

Edited by antiprostie

Share this post


Link to post
Share on other sites

5. Niciunul

-In Rusia, din cauza crizei economice, pandemiei si scaderii nivelului de trai, rusii se revolta.  

-In urma revoltelor violente, rezulta un razboi civil indelungat 

-Dupa 10 ani de razboi civil , in 2030 ,  Putin abdica si se retrage in Siberia 

-Au loc primele alegeri libere 

-Alexei Navalnîi, eliberat din inchisoare, este ales presedinte , si va ajunge o personalitate emblematica a democratiei , aidoma lui Nelson Mandela 

AGORA - Investigație CNN-Bellingcat: Înainte de otrăvire, opozantul rus  Aleksei Navalnîi a fost urmărit de agenți FSB, experți în neurotoxine

Edited by antiprostie

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, The Unknown said:

Prea le visezi, insa nu asa se lucreaza in realitate!!!

Nu visez.

Asta e intentia clara a lui Putin de cand a devenit dictator pe viata- sa readuca monarhia tarista in Rusia , el sa devina tar si sa-si stabileasca propria dinastie, cu un succesor care sa aiba acelasi sange ca el. 

 https://www.wsj.com/articles/czar-vladimir-putin-acolytes-want-to-bring-back-the-monarchy-11544732680

https://royalcentral.co.uk/europe/37-percent-of-young-russians-want-to-restore-the-monarchy-in-russia-79065/

De asemenea, viseaza sa restabileasca frontierele de altadata ale imperiului rus.  Cel putin asa viseaza el si acolitii sai, si incearca treptat sa aplice acest plan care va dura generatii  sa repare ce au  distrus comunismul leninist si prabusirea ulterioara a Uniunii Sovietice. 

Va incerca sa-si recupereze teritoriile de odinioara si va reusi in cele din urma (exceptand Alaska care e la americani). 

In Europa, Rusia atinteste sa recucereasca Ucraina, tarile baltice si  Finlanda, , are Belarusul si Moldova  sub control , si poarta relatii bune cu Germania, Serbia si Grecia. Daca va reusi sa stabileasca baze si trupe in Serbia, s-ar putea ca intr-un viitor indepartat sa restabileasca Iugoslavia si sa-i alunge pe toti musulmanii de acolo.  Atunci noul Imperiul Rus va reusi ce nu a reusit vechiul imperiu- sa-si construiasca baze si porturi in Marea Adriatica si sa aiba acces la Marea Mediterana. 

Prin Uniunea Euroasiatica, are sub stapanire tarile din Asia Centrala ca  Kazakhstan, Turkmenistan, Uzbekistan,   Kirghizstan. 

 

Rusia lui Nicolae al II-lea   a incercat in 1914 sa  ia Serbia  prin miscarea panslavista, ajungandu-se la asasionarea unui print austro-ungar si atunci a rezultat Primul Razboi Mondial.  Nicio putere occidentala nu vrea ca  Rusia sa cucereasca Serbia. 

A mai Boris Yeltzin  incercat in 1991 prin regimul lui Milosevici  sa preia Iugoslavia dupa moartea lui Tito  si a rezultat razboiul prin care americanii au dezmembrat Iugoslavia ajutand populatiile islamice. 

 

      Russian Empire in 1914      Territories ceded before 1914      Protectorates or occupied territories

Edited by antiprostie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×