Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

USR-PLUS este oficial un partid MORT!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

4 hours ago, Mosotti said:

Ba au si aia partide care distrug, ca si la ei lumea nu o duce prea bine. Peste tot partidele cam distrug acum, ca nu mai merge sistemul. Il voteaza ungurii pe Orban ca-s patrioti, ca el tine cu tara lui asa ca idee in sens sa nu se vanda la altii ca noi, dar nu ca le e mai bine oamenilor, chiar le marise programul de lucru, traiu e cam ca la noi, nu mai sus, deci patriotism cu burta cam goala.

La noi e mai rau ptr ca la noi din UE e directiva sa fim jos ca sa nu devenim concurenti economici, si deci se aranjeaza chestiile sa fie asa, plus ca romanii sunt tampiti de felul lor, si neseriosi.

Iti face greata ca habar nu ai si nu inveti cand iti zic.

PNL prin doctrina nu face nimic, istoria ce zice ? Nu din ce scriu comunistii, eu am bunici, strabunici care au trait in anii 30-40 cand era monarhie cu parlament liberal. Au omorat tarani in 1907 ca doreau trai mai bun, au omorat muncitori in 1933 la Grivita (citeste despre), muncea omu 12-14 ore pe zi pe sal de mizerie,  nu erau locuinte ptr oameni, stateai in case de chirpici in Bucuresti, facusera doar cateva blocuri in centru ptr bogati si atata, asta era liberalismu ! Asa de putine blocuri erau ca aveau nume, nu ca acuma bloc nr cutare, se numea blocu catalin, sau blocu stan, sau asa mai departe. Si acu ai de ex blocul Scala in Bucuresti. Era blocul Carlton, etc.

Daca nu aveai bani nu invatai, dadeai bani grei sa faci un liceu, o facultate, daca nu aveai bani nu erai tratat cum trebuie ca sanatate.

Cand au venit comunistii s-au facut locuinte ptr tot omu de rand la preturi bune, invatai gratuit daca aveai cap, aveai sistem de sanatate cat de cat tot gratuit. Pe vremea lui Dej era bine, se gaseau de toate, lumea avea munca si era okey, ca ceausescu a devenit dictator, asta e alta treaba, nu are treaba cu socialismul, socialismu bine aplicat e bun ptr om, liberalismu bine aplicat e bun ptr bogati.

Mai vrei ? Astea erau fapte confirmate de oamenii vremii, nu din citite. Asa ca inainte sa ai greata, INVATA !!! Nu respinge niste informatii cand habar nu ai ce si cum.

Invata doctrinele !!! Si normal ca nu o sa le gasesti pe sleau spuse doctrinele, nu te apuca sa cauti ca nu gasesti, asta tragi concluzia din fapte. Nu te astepta sa zice liberalismu "ne doare in pix de omu de rand, ptr noi banu e unica valoare, ne doare sa ne imbogatim din ce in ce mai tare pe spatele prostilor". Iti imbraca chestiie asa frumos ca te face sa zici ca e bun, exact cum deja tu gandesti, dar faptele arata altceva. Uite ce au facut acu cu preturile la utilitati liberalii tai aia "buni".

Dreapta: e doar ptr investitii ptr imbogatirea celor ce investesc, bogati, companii, corporatii, banci, magnati, omu de rand nu conteaza, ci banul e singura valoare, profit maxim in timp cat mai scurt cu cheltuieli minime. Normal ca iti imbraca socialismul in negru, pai cum ? Sa lucre omu 8 ore ? Pai de ce nu 12 ca in liberalism ?! Normal ca nu le convenea de socialisti ca le strica lor imbogatelile, ca na, daca comunistii lucra 8 ore, trebuiau si astia in europa sa puna 8 ore, ca altfel venea comunismu si la ei si le lua averile nemuncite. Daca nu aveau socialism la rusi, in europa NU mai se muncea 8 ore acuma ci 12 minim.

Stanga: e pentru omul de rand sa o duca bine, sa invete, sa fie sanatos, etc, sa nu munceasca omu ptr niste smecheri sa-i imbogateasca pana la cer, sa nu aiba un smecher 100 de case luate pe nemuncite adica pe exploatarea altora si sa stam ca prostii in chirie la el sa-l imbogatim, deci sa avem si noi casa noastra. Asta ca doctrina, sigur ca daca vine un ceausescu idiot, se aplica prost asta, insa ca idee stanga e buna.

Ai inteles ?

Si eu eram ca tine odata, dar am invatat de la cei ce mi-au prezentat fapte, si de la bunici, strabunici, am bagat la cap. Si s-a vazut mereu ca liberalismul e nasol, uite in SUA cum e, nu ai bani nu inveti, nu ai bani, nu te tratezi, nivelu de trai tot scade in prostie,  nu ai concediu de odhina platit, nu ai concediu de maternitate, statu tine cu companiile acolo, majoritatea-s chriasi ca nu si-au permis o locuinta ca erau la preturi f mari. 

Si in UE ar fi fost la fel de nasol ca in SUA daca nu avea nevoie SUA sa arate la comunistii rusi ca, capitalismu e bun, au introdus si masuri socialiste in UE ca sa nu doreasca lumea comunismul, ca daca vedea la rusi ca aveau aia locuinte, concedii, spitale, scoli gratis, etc, vroiau si ei, asa ca au facut si in UE asa, altfel NU, ar fi fost ca in SUA de nasol, bine, mai putin alea cu locuintele, ca nici in UE nu prea multi sunt proprietari ptr ca locuintele costa prea mult. De aia ai in Germania invatamant gratuit, ai sanatate ok si altele de genul, nu ca asa era liberalismul.

 

 

 

1. N-a dat UE nicio directiva, pur si simplu poporul asta e idiot! Polonia,  Estonia, Ungaria, Cehia, Slovacia sunt peste nivelul nostru de trai, indiferent ce partide voteaza, pentru ca sunt locuite de popoare disciplinate si muncitoare.  Si mai ales, sunt popoare CATOLICE. 

2. La 1907  nu exista ONU, nu exista Carta Drepturilor Omului. Romania nu era o democratie ca acum.  Ce a facut guvernul PNL nu e crima, ci reinstaurarea ordinii! 

3. Taranii aia oricum trebuiau opriti, chiar si prin impuscare. Pentru ca daca nu erau ei impuscati, se duceau  peste  arendasi si latifundiari  sa le infinga furcile in piept. Multi au fost raniti si ucisi.   Cu toate ca aia nu aveau nicio treaba cu ei.  Doar vezi ce scrie pe Wikipedia. Aia n-a fost  protest sau rascoala, a fost o ANARHIE SANGEROASA  si o revolutie de-a dreptul MARXISTA   impotriva clasei bogate prin care taranii  s-au apucat de praduit si ucis.  Asa ceva nu face niciun om normal, oricat de sarac ar fi. Nu te duci peste oameni bogati sa le distrugi si sa le jefuiesti proprietatile si sa-i omori, atata vreme cat nu te-au jefuit pe tine.  Taranii aia aveau dreptul sa lase sapele jos si sa plece, sa-si caute altundeva de munca. Dar din momentul in care au inceput sa atace arendasii, si-au decis soarta. Imagineaza-ti daca tu erai arendas si te trezeai cu niste tarani care iti vandalizau proprietatea si te impungeau cu furca in burta.  N-ai fi vrut in momentul ala sa ai o pusca la tine sa-i impusti pe nenorociti?   La vremea aia nu existau alte metode mai bune. 

Trebuiau impuscati.  In orice democratie functionala, fortele de ordine pot apela si la metode letale pentru a combate anarhia.  SCRIE CLAR, unde am si bolduit si subliniat cu rosu. SI SOC: taranii aia s-au rasculat tocmai sub guvernarea PNT, adica fix aia care trebuiau sa se ingrijeasca de situatia lor. 

Quote

Țăranii, speriați că vor rămâne fără locuri de muncă, și, mai ales, fără mâncare, au început să se comporte violent. Mochi Fischer s-a speriat și a fugit la un prieten de-al său din Cernăuți, lăsându-i pe țărani fără contracte semnate. Teama de a-și pierde locul de muncă, împreună cu niște presupuși instigatori austro-ungari, a provocat răscoala țăranilor. Aceasta s-a răspândit în curând în întreaga Moldovă, mai multe proprietăți ale latifundiarilor fiind distruse, și numeroși arendași fiind uciși sau răniți. Guvernul conservator (Partidul Conservator) nu a putut face față situației, astfel încât liberalii lui Dimitrie Sturdza au preluat puterea.

 

 

4. NU MAI CONFUNDA PNL-ul DE AZI  (care intr-adevar, e o mizerie de clan mafiot) cu PNL-ul DIN TRECUT CARE ERA UN PARTID FUNCTIONAL SI CU POLITICIENI CU CARTE. PNL-ul ADEVARAT A MURIT IN 1944! 

 

5. Comunismul lui Dej , cu toate ca a industrializat si electrificat tara,  a  executat, epurat, torturat, deportat  si arestat mai multi romani decat a facut-o oricare guvern liberal. Sa tii minte asta! 

6. Lasa-ma in pace cu doctrinele ca nici macar partidele din afara nu mai tin cont de ele.  Afla ca pana si partidele de dreapta din tarile capitaliste sunt preocupate de oamenii saraci. Sa acorzi ajutoare sociale, subventii, somaj si pensii unor persoane care chiar au nevoie  nu e socialism.  Sunt multi bogati filantropi care au donat mai multi bani pentru saraci decat au facut-o vreodata guvernele apoi.    Caritatea nu inseamna SOCIALISM! 

 

7. Nu mai compara  Romania cu America. In America , daca ai bani, faci mai multa carte decat vei face vreodata in tara asta cu invatamant gratuit si de proasta calitate. Pana una alta, America are un invatamant care scoate ingineri spatiali.  

 In Romania, cu sistemul medical gratuit si asigurat de stat, mori cu zilele asteptand la coada sau pe masa de operatie de la malpraxis, si asta dupa ce mai si platesti SPAGA si dai CADOURI. 

IN AMERICA NU EXISTA  SA DAI SPAGA SI CADOURI, IAR ORICE MEDIC ACUZAT PENTRU MALPRAXIS FACE PUSCARIE, NU PROFESEAZA IN CONTINUARE CUM SE INTAMPLA LA NOI!  IN AMERICA MEDICII ISI FAC TREABA BINE ATATA VREME CAT AI BANI!  In Romania, si la spitalele private, chit ca platesti, iesi mai bolnav de acolo.  

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
16 hours ago, antiprostie said:

 

 

1. N-a dat UE nicio directiva, pur si simplu poporul asta e idiot! Polonia,  Estonia, Ungaria, Cehia, Slovacia sunt peste nivelul nostru de trai, indiferent ce partide voteaza, pentru ca sunt locuite de popoare disciplinate si muncitoare.  Si mai ales, sunt popoare CATOLICE. 

2. La 1907  nu exista ONU, nu exista Carta Drepturilor Omului. Romania nu era o democratie ca acum.  Ce a facut guvernul PNL nu e crima, ci reinstaurarea ordinii! 

3. Taranii aia oricum trebuiau opriti, chiar si prin impuscare. Pentru ca daca nu erau ei impuscati, se duceau  peste  arendasi si latifundiari  sa le infinga furcile in piept. Multi au fost raniti si ucisi.   Cu toate ca aia nu aveau nicio treaba cu ei.  Doar vezi ce scrie pe Wikipedia. Aia n-a fost  protest sau rascoala, a fost o ANARHIE SANGEROASA  si o revolutie de-a dreptul MARXISTA   impotriva clasei bogate prin care taranii  s-au apucat de praduit si ucis.  Asa ceva nu face niciun om normal, oricat de sarac ar fi. Nu te duci peste oameni bogati sa le distrugi si sa le jefuiesti proprietatile si sa-i omori, atata vreme cat nu te-au jefuit pe tine.  Taranii aia aveau dreptul sa lase sapele jos si sa plece, sa-si caute altundeva de munca. Dar din momentul in care au inceput sa atace arendasii, si-au decis soarta. Imagineaza-ti daca tu erai arendas si te trezeai cu niste tarani care iti vandalizau proprietatea si te impungeau cu furca in burta.  N-ai fi vrut in momentul ala sa ai o pusca la tine sa-i impusti pe nenorociti?   La vremea aia nu existau alte metode mai bune. 

Trebuiau impuscati.  In orice democratie functionala, fortele de ordine pot apela si la metode letale pentru a combate anarhia.  SCRIE CLAR, unde am si bolduit si subliniat cu rosu. SI SOC: taranii aia s-au rasculat tocmai sub guvernarea PNT, adica fix aia care trebuiau sa se ingrijeasca de situatia lor. 

 

 

4. NU MAI CONFUNDA PNL-ul DE AZI  (care intr-adevar, e o mizerie de clan mafiot) cu PNL-ul DIN TRECUT CARE ERA UN PARTID FUNCTIONAL SI CU POLITICIENI CU CARTE. PNL-ul ADEVARAT A MURIT IN 1944! 

 

5. Comunismul lui Dej , cu toate ca a industrializat si electrificat tara,  a  executat, epurat, torturat, deportat  si arestat mai multi romani decat a facut-o oricare guvern liberal. Sa tii minte asta! 

6. Lasa-ma in pace cu doctrinele ca nici macar partidele din afara nu mai tin cont de ele.  Afla ca pana si partidele de dreapta din tarile capitaliste sunt preocupate de oamenii saraci. Sa acorzi ajutoare sociale, subventii, somaj si pensii unor persoane care chiar au nevoie  nu e socialism.  Sunt multi bogati filantropi care au donat mai multi bani pentru saraci decat au facut-o vreodata guvernele apoi.    Caritatea nu inseamna SOCIALISM! 

 

7. Nu mai compara  Romania cu America. In America , daca ai bani, faci mai multa carte decat vei face vreodata in tara asta cu invatamant gratuit si de proasta calitate. Pana una alta, America are un invatamant care scoate ingineri spatiali.  

 In Romania, cu sistemul medical gratuit si asigurat de stat, mori cu zilele asteptand la coada sau pe masa de operatie de la malpraxis, si asta dupa ce mai si platesti SPAGA si dai CADOURI. 

IN AMERICA NU EXISTA  SA DAI SPAGA SI CADOURI, IAR ORICE MEDIC ACUZAT PENTRU MALPRAXIS FACE PUSCARIE, NU PROFESEAZA IN CONTINUARE CUM SE INTAMPLA LA NOI!  IN AMERICA MEDICII ISI FAC TREABA BINE ATATA VREME CAT AI BANI!  In Romania, si la spitalele private, chit ca platesti, iesi mai bolnav de acolo.  

 

 

1 - Ba da, exista directiva tacica UE sa nu te dezvolti, asta pe langa ce zici tu, ca suntem un popor de nenorociti si nemuncitori, jumate suntem si noi de vina, e adevarat, ca si daca nu vroia UE sa ne tina jos, tot nu ne dezvoltam  noi.

2 - Nu conteaza ca nu era ONU, conteaza ca PNL nu trebuia sa fie asa inuman sa omoare oameni in 1907 si 1933, doar ca vroiau un trai mai bun !!! Da-le ce vor si se reinstaleaza ordinea, nu ii mai tine in mizerie si saracie. Da-le un trai mai bun asa cum merita, nu ii munci minim 12 ore pe zi pe nimic ca sa te imbogatesti tu.

3 - Taranii aia chiar trebuia sa se duca cu furcile peste latifundiari care-i exploatau de nu se mai putea, de aia si s-au revoltat, cum poti sa zici ca e bine ca au fost impuscati ? Latifundiarii ii munceau pe nimic si era vai de mama taranilor. Trebuia sa se duca peste exploatatori si sa le ia gatul. Sau daca nu, statul sa le impuna alora sa nu-i mai sclaveasca pe tarani atat, si se putea f simplu prin impozitare suplimentara daca mai faceau asa. Dar cum sa faca statu asa, ca PNL nu are in ideologie sa conteze omu de rand, ei tineau cu latifundiarii adica cu exploatatorii. Daca erau socialistii la putere sa vezi cum repede se rezolva treaba.

4 - PNL e PNL oricand, nu de azi sau de ieri, doctrina e aceiasi ! Ca poate acuma nu-ti mai omoara oameni e una, insa e tot aia, masurile politice sunt aceleasi. Asa cum si nazismul de acum e acelasi ca ala din anii 30, au aceleasi idei, aceieasi gandire, acelasi caracter si ar face acelasi lucru daca ar putea ca si atunci. Si faptele o arata, nimic nu se face ptr omul de rand, ce bine a facut dreapta la noi de exemplu ?! Nici un bine. Si nici in alte parti, distrug din ce in ce mai tare nivelul de trai peste tot chiar daca inca unii au nivel de trai ceva mai in ordine ca noi.

5 - Dej ti-a industrializat tara, electrificat, ca dupa PNL tau aia la tara si acuma nu aveau curent, a dat de munca, etc. Daca o fi omorat ceva, a omorat pe aia care erau contra socialismului si vroiau sa-l dea jos la comanda externa, deci n-a facut rau, asta a fost o actiune cumva benefica, nu malefica cum au facut ailaltii. Asa cum si Stalin a omorat pe cei contra socialismului care la comanda occidentala si americana doreau sa dea jos socialismul de acolo, adica sa faca rau majoritatii oamenilor. Iar la noi majoritatea oamenilor o duceau bine, asta conteaza. Si eu ma refer acuma la sistem in sine, nu neaparat la Dej si ce a facut el. Ma refer la sistemuld e stanga cum e.

6 - Pai da ! In UE e cum zici tu, este si socialism, si sunt masurile socialiste ramase de dinainte cand SUA vroia sa arate la rusi ce bun e capitalismul, dar nu asta e dreapta adevarata, dreapta adevarata e in SUA, unde sistemul social e la pamant, nu se gandeste mai nimeni la saraci. Fara socialism, nu aveai nici in UE masuri ptr oamenii saraci, aaa, ca nu e la putere socialismul, asta da, ai dreptate, si pare cum ca dreapta face astea, dar nu e asa, astea sunt masuri ramase de de mult si vor disparea treptat si in UE. Masurile astea socialiste au fost puse fortat de catre dreapta ptr interesul care ti l-am zis, nu ca se gandeau ei la oamenii saraci, asa naiv esti ?

7 - Si Germania are invatamant ca si SUA adica f bun si e gratuit, e, cum e ? Nu inseamna ca trebe sa fie pe bani daca e bun invatamantul, poate fi f bine finantat de stat daca te gandesti la omu sarac care nu are bani dar are cap. La noi da, e invatamantul praf, este corect, dar si aici, vorbeam de sistem in sine. Trebe sa dai posibilitatea la toti oamenii care au cap, sa invete, ca tot ei sunt buni ptr tara apoi, o tara fara intelectuali nu se poate dezvolta.

8 - Ai dreptate cu medicalu la  noi, dar nu de asta era vb, era vb tot de sistem in sine, si am comparat Germania cu America, nu Romania cu america, in Germania indiferent de cat platesti asigurarea, beneficiezi de maxim full services de calitate, in SUA nu, acolo aia fac afaceri pe sanatatea ta, esti tratat doar in functie de cat platesti, deci ii doare in dos de omu de rand, daca ai sal mai mic si ai asig mai ieftina, ai pus-o, nu acopera aia, aia ailalta acea asigurare. Si nici in Germania nu dai spaga.

Asta este, se tine cont f strict de doctrine, ai tu impresia ca nu se tine. Ca nu pot retrage brusc masurile socialiste din UE, asta e altceva, dar asta au de gand treptat si foarte lent. Ca dovada ca din ce in ce masurile alea se restrictioneaza, somaj mai mic, pe timp mai putin, ba trebe sa dai coplata si la nemti la spital 10 Euro/zi de internare, chestie care nu era inainte, ba medicamentele cutare sunt mai putin compensate, ba pensia de urmas e mai mica, etc, etc, chestii pe care le constati, deci fapte, ca nu te prinzi tu sau altii de unde vine asta, este alta treaba.

Si exact de aia nu se schimba ceva in bine si se duce totu dracu peste tot cam, ca lumea nu se prinde de adevar, si nu stie ce sa ceara ca sa fie bine, aici e aici. Majoritatea ca si tine vad suprafata sau ce li s-a zis, ce au citit, vad ca nu merge treaba, dar nu stiu de ce nu merge, chiar daca sar in sus sa dea jos un guvern, nu stie ce sa puna in loc, si tot asa.

 

Editat de Mosotti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
55 minutes ago, Mosotti said:

1 - Ba da, exista directiva tacica UE sa nu te dezvolti, asta pe langa ce zici tu, ca suntem un popor de nenorociti si nemuncitori, jumate suntem si noi de vina, e adevarat, ca si daca nu vroia UE sa ne tina jos, tot nu ne dezvoltam  noi.

 

Unde există o asemenea „directivă tactică” sau cum ai ajuns la concluzia că există așa ceva? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sigur că Mosottelu, căruia i-a plăcut mult nikul „tartorului” de pe sofpedia, cât să-l preia, o va da de gard încercând să explice cum e cu directiva UE care nu te lasă să te dezvolți. :laugh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa rezultatele congresului de asta-seara, cred  ca Ciolos si Barna sunt la ora asta ofticati ca au pariat pe un cal mort. 

Probabil isi trantesc capetele seci de perete ca au fost atat de idioti sa-si retraga ministrii de la guvernare si sa se certe cu Citu, premierul pe care tocmai ei l-au propus.  

Nu mai pupa astia guvernare niciodata. Nici PSD (dupa cata muie le-a dat) si nici PNL nu o sa se mai alieze cu ei, si deduc ca  masonii si-au luat mainile de pe ei cand au vazut ca sunt niste isterici pusi numai pe gargara si scandal.    S-au lins pe bot de functii, gata.  Sa zica mersi daca mai castiga primariile pe care le au in 2024.  Poate  un "Basescu" i-ar mai salva ca astia nu sunt in stare sa se salveze pe ei, dar sa salveze o tara! 

 

Ce RIP USR sa mai scriu cand deja  pute a hoit?  

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 9/25/2021 at 5:04 PM, Vriies said:

Sigur că Mosottelu, căruia i-a plăcut mult nikul „tartorului” de pe sofpedia, cât să-l preia, o va da de gard încercând să explice cum e cu directiva UE care nu te lasă să te dezvolți. :laugh:

Da, mi-a placut nick-ul aluia, suna misto, dar pacat ca ala era asa rau, nu am inteles niciodata de ce era asa rau. Pai doar tu nu crezi ca o sa-ti zica legal si scris ca e directiva europeana sa nu te dezvolti ! Cum de unde concluzia ? Pai doar nu or fi idioti sa te faca pe tine concurent economic, se vede ca nici un investitor serios care ar putea dezvolta tara nu vine aici, vin numa aia de fac ciocolata, coca cola, etc. Plus ca iti pune politicieni aici care le serversc interelor UE, pe langa ca si noi fara sa se bage UE tot nu ne dezvoltam ca avem oameni hoti si neseriosi la putere.

Dar daca UE dorea sa te dezvolti, te dezvoltai, nu dadeau voie sa ajunga sus prosti si neseriosi, aveai pe liste de vot pe cine trebe (nu ca acu ca apar pe liste cine nu trebe, si tu votezi intre aia), trimiteau supraveghere europeana aici ptr cum se folosesc fondurile, nu te lasa pe tine sa furi banii, aduceau aici investitori seriosi, etc. De ex daca UE vroia sa faca aici autostrazi, tu nu comentai, ca altfel zburai din politica cand scoteam dosarele cu rahaturile tale, deci se facea daca se dorea din UE.

Pai conditia neoficiala sa te bage in UE care fuse ? Sa dai tot, pamanturi si resurse si ce mai avea in tara, altfel ce nevoie aveau de noi praf asa cum suntem ? Ptr un rahat de viza scoasa, am dat tot ca prostii. Iar fondurile alea de le-a dat sunt mai nimic pe langa ce ti-a luat. Dar am zis, majoritatea oamenilor nu vad in spate ce e, nu trag concluzia din fapte si logica, vad doar suprafata.

Bine ca nu ti-a dat scris cum vrei tu "BA, v-am bagat in UE ca sa va luam tot, vrem sa va f tot la voi ca sa depindeti de noi, sa nu produceti nimic, sa nu cumva sa ne deveniti concurenti economici, nici porci sa nu prea aveti, sa importati carnea tot de la noi, sa va vindem  noi toate rahaturile pe care le facem special ptr voi, ca, cafeaua noastra Jacobs nu v-o dam, de aia nu se compara aia de la voi cu aia de la noi, sunteti niste sugatori si idioti ptr noi si asa veti ramane, va impunem si impozitare plafonata ca sa nu ne impozitati pe noi daca venim sa facem pungi la voi sau pioneze, si sa nici nu aveti bani la buget ptr eventuale investitii facute de voi ca sa va dezvoltati".

Asta vrei sa-ti zica ?! Ce dracu, asta trebe sa te prinzi tu din fapte.

Editat de Mosotti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
22 hours ago, antiprostie said:

Dupa rezultatele congresului de asta-seara, cred  ca Ciolos si Barna sunt la ora asta ofticati ca au pariat pe un cal mort. 

Probabil isi trantesc capetele seci de perete ca au fost atat de idioti sa-si retraga ministrii de la guvernare si sa se certe cu Citu, premierul pe care tocmai ei l-au propus.  

Nu mai pupa astia guvernare niciodata. Nici PSD (dupa cata muie le-a dat) si nici PNL nu o sa se mai alieze cu ei, si deduc ca  masonii si-au luat mainile de pe ei cand au vazut ca sunt niste isterici pusi numai pe gargara si scandal.    S-au lins pe bot de functii, gata.  Sa zica mersi daca mai castiga primariile pe care le au in 2024.  Poate  un "Basescu" i-ar mai salva ca astia nu sunt in stare sa se salveze pe ei, dar sa salveze o tara! 

 

Ce RIP USR sa mai scriu cand deja  pute a hoit?  

 

 

Pai cam asa e, insa oricum nu conteaza, ca oricine vine, face acelasi rahat, nu se schimba nimic ptr noi oamenii, asa ca aia e. Put cam a hoit toti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
40 minutes ago, Mosotti said:

Da, mi-a placut nick-ul aluia, suna misto, dar pacat ca ala era asa rau, nu am inteles niciodata de ce era asa rau.

 

Pai doar tu nu crezi ca o sa-ti zica legal si scris ca e directiva europeana sa nu te dezvolti ! Cum de unde concluzia ? Pai doar nu or fi idioti sa te faca pe tine concurent economic, se vede ca nici un investitor serios care ar putea dezvolta tara nu vine aici, vin numa aia de fac ciocolata, coca cola, etc. Plus ca iti pune politicieni aici care le serversc interelor UE, pe langa ca si noi fara sa se bage UE tot nu ne dezvoltam ca avem oameni hoti si neseriosi la putere.

Dar daca UE dorea sa te dezvolti, te dezvoltai, nu dadeau voie sa ajunga sus prosti si neseriosi, aveai pe liste de vot pe cine trebe (nu ca acu ca apar pe liste cine nu trebe, si tu votezi intre aia), trimiteau supraveghere europeana aici ptr cum se folosesc fondurile, nu te lasa pe tine sa furi banii, aduceau aici investitori seriosi, etc. De ex daca UE vroia sa faca aici autostrazi, tu nu comentai, ca altfel zburai din politica cand scoteam dosarele cu rahaturile tale, deci se facea daca se dorea din UE.

Pai conditia neoficiala sa te bage in UE care fuse ? Sa dai tot, pamanturi si resurse si ce mai avea in tara, altfel ce nevoie aveau de noi praf asa cum suntem ? Ptr un rahat de viza scoasa, am dat tot ca prostii. Iar fondurile alea de le-a dat sunt mai nimic pe langa ce ti-a luat. Dar am zis, majoritatea oamenilor nu vad in spate ce e, nu trag concluzia din fapte si logica, vad doar suprafata.

Bine ca nu ti-a dat scris cum vrei tu "BA, v-am bagat in UE ca sa va luam tot, vrem sa va f tot la voi ca sa depindeti de noi, sa nu produceti nimic, sa nu cumva sa ne deveniti concurenti economici, nici porci sa nu prea aveti, sa importati carnea tot de la noi, sa va vindem  noi toate rahaturile pe care le facem special ptr voi, ca, cafeaua noastra Jacobs nu v-o dam, de aia nu se compara aia de la voi cu aia de la noi, sunteti niste sugatori si idioti ptr noi si asa veti ramane, va impunem si impozitare plafonata ca sa nu ne impozitati pe noi daca venim sa facem pungi la voi sau pioneze, si sa nici nu aveti bani la buget ptr eventuale investitii facute de voi ca sa va dezvoltati".

Asta vrei sa-ti zica ?! Ce dracu, asta trebe sa te prinzi tu din fapte.

Poi, dacă ăla tot era un om așa de rău, puteai să fii și tu original și să-ți iei un nick precum „Vasile” sau „Ion” sau „Vasion”. :laugh: În fine.

 

Uneori mai spui și câte o chestie isteață, însă, în acest text, care se vrea un fel de diatribă la adresa UE, cre' că ai reușit performanța de a spune cam o prostie pe centimetru liniar. Toată această înverșunare a ta la adresa UE și convingere, că ea ți-a luat păduri, fabrici și totul și că ea ar fi cauza nefericirii tale, provine numai din ignoranță și lenea de a-ți arunca ochii pe anumiți indicatori economici și pe starea de fapt. Mai lasă dreak saiturile ălea în care-și dau mâna perdanți care nu știu decât să urle la Lună și care întrețin o atmosferă apocaliptică la adresa României. Sigur că în România treburile sunt departe de a merge cum trebuie,  însă acest lucru se datorează în exclusivitate corupției, cupidității, ignoranței și prostiei locale și nu se datorează UE. În momentul aderării, UE ți-a atras atenția asupra unor factori și ți-a stabilit niște criterii privitor la zone cum ar fi: corupția, ineficiența învățământului, respectiv a sistemului educațional, ineficiența economiei și câte și mai câte. Criterii pe care România le-a realizat numai parțial, e-adevărat, peste Bulgaria, dar cu mult sub alte țări care odinioară au făcut și ele parte din blocul comunist cum ar fi Ungaria, Polonia , Cehia și țările baltice (Țări a căror economie crește destul de repede, cu o creștere anuală de circa 5-7%).

Sunt aproape convins că tu vei rămâne în continuare la părerea că UE este dușmanul tău personal, probabil că-i iubești mult pe ruși, însă uite aici o analiză a ceea ce a însemnat intrarea României în UE. http://ier.gov.ro/wp-content/uploads/2018/10/SPOS_2017_Studiul-1_FINAL.pdf

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca mi-a placut nicku ala, aia e, nu are treaba cu, cum era ca om, ca si avatarurile, poti sa vezi acelasi la n insi, tot asa, ca le place acel avatar. Poate daca esti origina,  nu-ti vine in minte un nick care sa-ti placa, sau ti-a placut ce ai ales, insa apoi iti place altul si mai mult.

Nu m-am luat dupa site-uri ci dupa fapte si atat, faptele iti zic adevarul, nu vorbele, nu ce se spune la TV, articole, rapoarte si altele. De ce am dat resursele si pamanturile ? Ca asta se stie ce le-ai dat, nu e ca am eu parere eronata, ce treaba are asta cu coruptia si altele ? Ca suntem noi porci, asta e altceva, eu am zis partea ce tine de UE.

Si tu crezi ca le-ai dat degeaba alea ? Le-ai dat si ca au vrut aia ca sa te bage acolo ca ne tot rugam de ei sa ne ia, dar si ca sa se imbogateasca niste unii la noi luang spagi f mari. Nu are treaba cu rusii asta. Si te-a mai bagat UE acolo si ptr ca sa le fi piata de desfacere la porcariile lor, asta am uitat sa zic ieri, pe langa ca sa dai tot, macar de ti-ar trimite ciocolata care o vand la ei, dar iti da alta facuta mai prost special ptr tine, ce e asta ? Alt interes nu avea sa te bage, ca nu corespundeai mai cu nimic sa intri acolo.

Acolo nu o sa-ti scrie partile negative, iti arata o suprafata. A mai urcat traiul din 2003 in colo ptr ca ai vandut ce aveai de vandut, mai trimiteau romanii bani din afara, ce pib sa urce ? Pe ce ? Ce produci tu ca romania ? Ce produci tu serios ? Nu ma refer la pungi si coca cola. Noi nu prea mai facem nimic, nici macar rulmenti ptr roti nu mai facem, totul importi, esti dependent de altii. Pana si carne si oua importi, de parca tu nu poti face astea in tara ta. Si nu ma int PIB, ma int nivelul de trai, ca ala conteaza, nu niste cifre seci inutile.

Suntem praf, autostrazi nu, ordine nu (politia amendeaza o baba ce vinde cartofi dar nu se baga la aia clanuri care fac numa nenorociri), primariile praf, nu se ocupa de mai nimic, schimba borduri de slaba calitate de n ori ca sa se imbogateasca, invatamantul e la pamant, din ce in ce mai la pamant, sistemul social e cum e, sanatatea e infecta ca sistem, spitale mizere si altele, nici medicamente in spital nu ai de multe ori, trebe sa te duci la privat ca sa fi tratat mai ok sa dai vagoane de bani asta daca ai, camine de batrani nu ai, daca ai nevoie dai 2500-3000-3500 lei lunar ptr un batran si n-ai de unde, ca asta e un salariu destul de bun, nivelul de trai scade ptr ca se vede, s-au scumpit toate, scade puterea de cumparare, suntem la fel de praf poate mai praf ca inainte de 2007 sa intram in UE, asta e realitatea, nu o poti contesta.

La tara f multi oameni n-au apa canalizare, drumuri neasfaltate, desi s-au dat fonduri UE ptr asta, dar s-au furat toate, e jale. Suntem putin mai prost ca atunci cand ai intrat in UE, acuma ti-au zburat utilitatile in sus ca preturi, deci iar o involutie, traiesti mai prost, concret asta.

Asta e raportul real, nu ce scriu aia sau altele. Macar inainte sa intri in UE, aveai gazu tau, petrolul tau ptr tine, nivelu de trai era mai sus din 2003 in colo, ca puterea de cumparere era putin mai mare, am si acum preturile la multe din 2003 pana cam acuma, insa treptat a scazut, puterea de cumparare a scazut de la un timp incoace, ca oricum pica peste tot, nu doar la noi, ca sistemul actual capitalist nu mai merge, si pana nu schimbi sistemul, nu isi mai revine nimeni din asta.

O sa-mi schimb parerea cand s-or schimba faptele.

 

Editat de Mosotti
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
42 minutes ago, Mosotti said:

Pai daca mi-a placut nicku ala, aia e, nu are treaba cu, cum era ca om, ca si avatarurile, poti sa vezi acelasi la n insi, tot asa, ca le place acel avatar. Poate daca esti origina,  nu-ti vine in minte un nick care sa-ti placa, sau ti-a placut ce ai ales, insa apoi iti place altul si mai mult.

Nu m-am luat dupa site-uri ci dupa fapte si atat, faptele iti zic adevarul, nu vorbele, nu ce se spune la TV, articole, rapoarte si altele. De ce am dat resursele si pamanturile ? Ca asta se stie ce le-ai dat, nu e ca am eu parere eronata, ce treaba are asta cu coruptia si altele ? Ca suntem noi porci, asta e altceva, eu am zis partea ce tine de UE.

Si tu crezi ca le-ai dat degeaba alea ? Le-ai dat si ca au vrut aia ca sa te bage acolo ca ne tot rugam de ei sa ne ia, dar si ca sa se imbogateasca niste unii la noi luang spagi f mari. Nu are treaba cu rusii asta. Si te-a mai bagat UE acolo si ptr ca sa le fi piata de desfacere la porcariile lor, asta am uitat sa zic ieri, pe langa ca sa dai tot, macar de ti-ar trimite ciocolata care o vand la ei, dar iti da alta facuta mai prost special ptr tine, ce e asta ? Alt interes nu avea sa te bage, ca nu corespundeai mai cu nimic sa intri acolo.

Acolo nu o sa-ti scrie partile negative, iti arata o suprafata. A mai urcat traiul din 2003 in colo ptr ca ai vandut ce aveai de vandut, mai trimiteau romanii bani din afara, ce pib sa urce ? Pe ce ? Ce produci tu ca romania ? Ce produci tu serios ? Nu ma refer la pungi si coca cola. Noi nu prea mai facem nimic, nici macar rulmenti ptr roti nu mai facem, totul importi, esti dependent de altii. Pana si carne si oua importi, de parca tu nu poti face astea in tara ta. Si nu ma int PIB, ma int nivelul de trai, ca ala conteaza, nu niste cifre seci inutile.

Suntem praf, autostrazi nu, ordine nu (politia amendeaza o baba ce vinde cartofi dar nu se baga la aia clanuri care fac numa nenorociri), primariile praf, nu se ocupa de mai nimic, schimba borduri de slaba calitate de n ori ca sa se imbogateasca, invatamantul e la pamant, din ce in ce mai la pamant, sistemul social e cum e, sanatatea e infecta ca sistem, spitale mizere si altele, nici medicamente in spital nu ai de multe ori, trebe sa te duci la privat ca sa fi tratat mai ok sa dai vagoane de bani asta daca ai, camine de batrani nu ai, daca ai nevoie dai 2500-3000-3500 lei lunar ptr un batran si n-ai de unde, ca asta e un salariu destul de bun, nivelul de trai scade ptr ca se vede, s-au scumpit toate, scade puterea de cumparare, suntem la fel de praf poate mai praf ca inainte de 2007 sa intram in UE, asta e realitatea, nu o poti contesta.

La tara f multi oameni n-au apa canalizare, drumuri neasfaltate, desi s-au dat fonduri UE ptr asta, dar s-au furat toate, e jale. Suntem putin mai prost ca atunci cand ai intrat in UE, acuma ti-au zburat utilitatile in sus ca preturi, deci iar o involutie, traiesti mai prost, concret asta.

Asta e raportul real, nu ce scriu aia sau altele. Macar inainte sa intri in UE, aveai gazu tau, petrolul tau ptr tine, nivelu de trai era mai sus din 2003 in colo, ca puterea de cumparere era putin mai mare, am si acum preturile la multe din 2003 pana cam acuma, insa treptat a scazut, puterea de cumparare a scazut de la un timp incoace, ca oricum pica peste tot, nu doar la noi, ca sistemul actual capitalist nu mai merge, si pana nu schimbi sistemul, nu isi mai revine nimeni din asta.

O sa-mi schimb parerea cand s-or schimba faptele.

 

Boss, Romania nu mai produce nimic tocmai datorita oligrofenilor care l-au votat pe Iliescu in 1990. Restul e Can-Can. 

O tara de  oligrofeni care  voteaza niste javre corupte normal ca va produce doar Coca Cola si pungi.  Nah, sa moara de necaz Ratiu si Campeanu! 

Si pentru ca ne-am batut joc de singurii lideri politici care ne puteau scoate din rahat. Fac pariu ca multi dintre cei care il regreta acum pe Coposu erau acolo in multime, huiduindu-l! 

Al dracu Iliescu, ce ranjea acolo la spatele lui, strigand catre  pulime "stimati concetateni  va rog in conform si intelegere  sa ascultam toate glasurile" 

 

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×