Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Amelinty

Ascultați muzică rock la radio

Recommended Posts

Pentru a vă bucura de ascultarea serviciilor de radio en direct prin intermediul telefonului dvs. mobil, trebuie doar să căutați unul dintre serviciile de radio online populare pe motorul dvs. de căutare preferat. Puteți alege dintr-o colecție uriașă de canale de radio online. Majoritatea site-urilor web furnizează o listă de canale radio populare, împreună cu evaluările ascultătorilor. Există, de asemenea, câteva site-uri web care oferă doar descărcări gratuite de programe radio. Aceste programe sunt adesea în format MP3, astfel încât să poată fi redate pe playerul dvs. de muzică portabil, cum ar fi iPod, telefon mobil sau alte dispozitive similare.

Pentru a asculta online, aveți nevoie de o conexiune de internet fiabilă. Dacă conectivitatea la internet este lentă sau primiți în mod constant mesaje de eroare, este posibil ca aplicația noastră gratuită pentru smartphone să nu funcționeze pentru dvs. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați funcția de căutare sau să apăsați butonul corespunzător de pe smartphone-ul dvs. Google Android sau iPhone pentru a găsi un furnizor de servicii radio online de renume. Site-ul nostru vă oferă o listă de canale de radio populare.

Pentru a vă abona la orice furnizor de servicii radio online, trebuie să activați formularul de abonament pe site-ul dvs. preferat. Opțiunile de abonament sunt disponibile în mai multe moduri, iar unele servicii vă permit să personalizați și abonamentul. Puteți selecta tipul de plată pe care doriți să îl efectuați, prin carduri de credit, plăți online sau prin intermediul rețelelor sociale.

Puteți folosi chiar și motorul de căutare Google de pe telefonul dvs. smartphone pentru a găsi mai multe informații despre cele mai populare canale radio de pe internet. Când utilizați Google pentru a găsi radio-ul dvs. preferat pe Internet, veți primi o listă cu rezultatele. Puteți alege pe cel pe care îl preferați din listă. Apoi, atingeți opțiunea Redare și veți începe imediat să vă bucurați de programul dvs. de radio preferat pe internet. Dacă vă place site-ul nostru, vă rugăm să îl împărtășiți cu prietenii dvs. în oricare dintre rețelele sociale și, de asemenea, să ascultați radioul online cu noi pe smartphone-urile dvs. Este distractiv și interesant să parcurgi lista de rezultate și să te distrezi.

Edited by Amelinty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×