Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Probe de inot, stilul nu cunosc dar porneau parca voiau sa treaca neobservati si pe urma dedeau din corp si din maini, a castigat una din Alaska.   Ungurii sint foarte suparati ca era o atleta care voia sa vina sa concureze dar a fost trimisa cea care a mai luat medalii olimpice si in America de Sud data trecuta, Katinka si ceva.   Super olimpica nici nu s-a inscris la proba asta sa nu piarda mai mult iar cea care a ramas acasa era mult mai antrenata si tanara, a fost fortata sa stea acasa.  Nu-mi plac aceste combinatii deloc, a fost ultima sansa la Katinka in sport am impresia ca altii trebuie sa avanseze, ea a imbatranit si nu se mai califica!   Adica merge pan'la Tokyo si refuza sa participe???   Ar trebui sa fie obligatorie participarea odata s-a prezentat la evenimente.  De pe lista mea e dusa demult. 

Katinka Hosszú:  Kazan 2015 - Hosszú Katinka 200m backstroke.JPG

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Watch: Explaining what the 'twisties' are in gymnastics (msn.com)

Twisties are ... sucirea si invartirea adevarului pana devine realitate si este crezut planetar de naivi!!!   Si falsul se poate modifica precum legile din tribunal in favoarea favoritului ca si in acest caz, cand atleta se va retrage glorioasa la indrumarea specialistilor, ca efectele secundare al "a se pierde in spatiu pentru un moment" tocmai "au aparut"  si pe moment s-a pierdut sportiva, dar nu se duc la medical examinare, ca va reveni in 2 zile sau 2 luni, poate chiar si azi dupa un somn bun!

Cea mai buna acoperire ce am auzit pan-acum despre o eroare sportiva.   Oricum, nu va depasi recordul Nadiei Comaneci care mereu ateriza perfect, fara pierderi de memorii twisted de juriu, sper sa-l puna pe cantar cand se evaluaza atletele in ziua de azi.   N-am stiut pana-n acest moment ca ea este considerata cea mai buna gimnasta pe planeta!!!  Pariez ca foarte putina lume a auzit de acest nume se renume, nu sint singura, mai e foarte mult pana departe si pentru atleta amintita. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simone Biles Reveals What She Realized After Dropping Out (msn.com)

S-a retras deja atleta ca sa aibe ce povesti ca i s-a intamplat.  Precis ALIENii erau in calea ei, dar s-a spus mai inainte intr-un alt articol ca are probleme mentale ascunse de public.          

Este mult mai onorabila scuza, oricare ar fi realitatea, decat sa se comporte lowclass. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un comentator sportiv, demis după ce s-a luat de ochii sud-coreenilor. Remarca sa a făcut înconjurul lumii – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Asta chiar a stat in bezna pan-acum???  Pe ce planeta traieste, insa se comporta exact ca scrimarita cu buba pe obraz care va deveni CANCER de Piele daca nu are grija sa-l scoata de acolo.   Nu inteleg, de ce unele cred ca e semn de FRUMUSETE cand nici poveste de asa ceva, in locuri unde se angajeaza femeile frumoase, buboasele n-au acces.   Nici in filme porno nu sint cautati.    M-am scarbit de ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hernández: Simone Biles excels as a human being but fails as a gymnast (msn.com)

Nu pretinde sa fie cine nu poate sa fie pe plan sportiv, dar va ramane in memoria suporterilor o Mare Atleta care a avut curaj sa infrunte faptele reale al vietii.   Altfel ar fi ramas cu 8 universuri in urma si uitata pana Duminica de existenta si activitatea ei speciala pe Pamant.   Atat de putin face diferenta intre oameni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bilanțul României până acum:

- 1 medalie de aur;

- 3 medalii argint.

 

Mai avem șanse la medalii? 

Sita s-a cam cernut. Au mai rămas puține sporturi la care mai avem o mână de competitori. Hai să vedem...

Atletism. România are per total 9 atleți care vor intra în bătălia pentru medalii. Însă având în vedere rezultatele atleților noștri din ultimul timp, șansele la medalii pentru noi la atletism sunt cam mititele.

Gimnastică. Calificată în finala de la bârnă, Larisa Iordache ar avea șanse mari, dacă n-ar avea problemele ălea cu glezna. 

Lupte. Având în vedere rezultatele anterioare, mă refer la Alina Vuc, Albert Saritov și Alin Alexuc Ciurariu, ar fi șanse de o medalie, acolo.

Canoe. Un singur echipaj are România, anume la canoea de 2 pe 1 000 m. Anume echipajul format din Victor Mihalachi și Cătălin Chirilă, care au obținut bronzul la europenele trecute. Ar fi speranțe, deși nu foarte mari, depinde mult de forma acestora.

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×