Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Japonezii vor să împiedice relațiile intime între sportivi la Jocurile Olimpice. Au luat o măsură ingenioasă

Japonezii vor să împiedice relațiile intime între sportivi la Jocurile Olimpice. Au luat o măsură ingenioasă – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Pregatiri speciale pentru primirea sportivilor din lumea intreaga incepe cu paturile de hartie, care vor ceda sub miscari si greutati, s-au pocait japonezii sau doar li s-au dus mintile de la COVID:resent:*

"Una dintre reguli vizează sexul în Satul Olimpic. Astfel, au fost confecționate 18.000 de paturi ce au fost montate în locul în care sunt cazați sportivii. Pentru a împiedica întreținerea relațiilor intime, aceste paturi au fost concepute astfel încât să nu suporte o greutate mai mare de 200 de kilograme. Și să se strice, deformeze, atunci când sunt supuse unor mișcări bruște."

*De asta au renuntat toti alteltii importanti sa participe la eveniment, asta va fi un episod pentru islamisti si altii care doar dupa casatorie fac acest gest exclusiv cu sotul care-i verisor prim!!!  Ca nu vor fi spectatori e mai bine ca ei nu se dezbraca in echipament sportiv si asa, sa ramana ascuns forma corpului.   S-a dus si acest concurs cu POTOP-ul la vale, iar Japonia poate uita de un alt eveniment, nu cred ca se va mai intampla gresala asta.   Este o mare incalcare de drepturi umane!!!*  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cea de-a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, care trebuia să se desfășoare în 2020 însă a fost amânată din cauza pandemiei, a început deja la Tokyo.

Am așa senzația că e cea mai tristă ediție a JO, de când mă tot uit io la spectacolul sportiv, din mica mea carieră de om din viața asta. Mai ales că organizatorii au și anunțat că e posibil ca această olimpiadă să se și întrerupă, dacă vor escalada cazurile de covid. Plus de asta, la cum arată sportul românesc, avem șanse mici la medalii. În fine...

La Tokyo, printre alte discipline, a început și fotbalul. România - Honduras 1-0. Chiar nu mă așteptam! După ce echipele de club (atât de afară cât și din țară) la care activau cei mai buni jucători care ar fi trebuit să ne reprezinte la aceste Jocuri Olimpice, nu le-au dat voie acestora să se prezinte la echipă, Rădoi a încropit cu greu un lot cu care a plecat în Tokyo. Cu toate astea, România a câștigat în primul meci, la limită, cu 1-0. Părerea mea e că avem o echipă slăbuță, însă victoria e victorie și așteptăm următorul meci.  Dacă vom ieși din grupă, va fi o performanță. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca atletii romani au sanse sa castige ca din cei MARI in sporturi nu merg aproape deloc, motive exista, dureri de toate alea ca mine sau altii ca vine furtuna si bate vantul :bb:

Parca si noi alta data cu mai mult entuziasm ne pregateam sa urmarim evenimetele: bere fara alcool, floricele de microunde, nuci si multe feluri de rontaieli, inghetate, fructe uscate, iar acum nici nu ne intereseaza.   Daca n-as vedea un titlu pe ici-colo, va trece fara sa observ.   Acum e momentul de castigat Aur cine depune un pic de efort.    Pierd din stralucire toate festivitatile admirate altadata, film, sport, muzica, moda sau arte, si nu vad o revenire glorioasa chiar daca ne-ar promite soarele de pe cer.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mai marii lumii nu există reguli Covid-19. Macron, Jill Biden și șeful OMS sunt la Jocurile Olimpice – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Pentru mai marii lumii nu există reguli Covid-19. Macron, Jill Biden și șeful OMS sunt la Jocurile Olimpice

"Președintele francez Emmanuel Macron, Jill Biden, soția președintelui american, și șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, au participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.   „După ce a dat foc țării, Macron pleacă să se ascundă la Tokyo, la cele mai scumpe Jocuri Olimpice din istorie, la care vor participa doar câțiva privilegiați”, a adăugat un altul."

*N-am stiu ca deja au inceput jocurile ... las bogatasii sa se uite la eveniment, eu o sa ma joc un pic cu nepotul maine, sper ca nu sperie o ploaie din asta de intensitate biblica, n-am chef sa inot pe freeway cu masina sa ma duca direct in Mexico!!!  nu cred ca-i inca valabil pasaportul, nu de altceva :lol2:*

Jurnalistul care a scris articolul, are de recitit poezia Împărat şi proletar" de Mihai Eminescu, ca nu l-a invatat pe de rost asta-i sigur!!!  ... macar de acolo: -

"Spuneţi-mi, ce-i dreptatea? ...

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum am vazut ceva din Ciclism, insa nu-i de mine sportul asta sa urmaresc convoiul pe zeci de km prin padure si sa aflu cand care se opreste sa se usureze de apa din vezica ... Chiar n-am stiut cum se intampla in aceste conditii functiile naturale al corpului uman ca au de baut apa mereu ca transpira mult.   

Se mai pregateau si de proba de inot ca era prezent si "pestele" din Phoenix care reprezinta America, in Brazilia tot el a castigat Aurul, a depasit si rechinii din ocean am impresia.  

Phoenix e plin de sportivi ca tot timpul anului se poate antrena si nu-i mare greutate financiara o piscina privata de marime olimpica, altfel si el Phelps este din zona cu 4 sezoane.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

a person wearing a costume

Tokyo Olympics hand out 1st gold medal (msn.com)

Prima Medalie Olimpica 2021, goes to ... "China's Qian Yang earned gold in the women's 10-meter air rifle to take home the long-awaited first medal. The 21-year-old is a rising star in the sport."  Deja are o meserie pe restul vietii, ca va apara Presedintele dupa ce se va retrage din sportul de tras cu arma la tinta. 

Mai mult din imaginea ei n-o sa vedem niciodata!!! 

Thx, masca!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Băi, cât pe aci să avem o medalie de aur! Ana pierde la mustață finala la spadă cu o chinezoaică. Finală dramatică, era să-mi stea inima. 

Oricum, prima medalie pentru România. Una de argint.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La fotbal, sud-coreenii ne-au făcut muci! România - Coreea de Sud:  0-4! Din nefericire, noi dovedim că n-avem condiția fizică pentru a disputa două meciuri consecutive la aceeași intensitate. Bine, cum spuneam, e vorba și de subțirimea lotului de care am avut parte.

Bine, pentru a merge mai departe din grupe, mai avem o șansă în meciul următor cu Noua Zeelandă. Dar cam slabe speranțe...

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salmon for Norway, Chernobyl for Ukraine: Korean broadcaster apologizes for 'inexcusable' Olympics gaffe (yahoo.com) 

"Its photos for South Korea showed famous buildings and statues and the K-pop group BTS. A piece of salmon was shown for Norway, and pizza - topped with what looked like pepperoni, Canadian bacon and olives - was displayed for Italy. Other countries' images were less savory. Ukraine was represented by Chernobyl, the 1986 nuclear disaster, and Haiti's image showed demonstrators in front of a burning street following the recent assassination of the country's president. Romania was portrayed by a photo of Count Dracula, and next to the footage of Mongolia's delegation was a picture of Genghis Khan."

*A vazut asta cineva???  Nu-mi vine sa cred ca la asa un eveniment PACIFIST tarile participante sint catalogati dupa bunul plac al "Koreenilor de Nord"  E de rasul curcilor ca Norvegia sa fie recunoscut dupa pestele Salmon, in loc sa arete harta pentru toate aceste tari in continentele respective, precis pentru ca in lume nu se preda geografie ca in Romania si habar n-au de cum arata hartile din Atlas.   A fost mai demult un show cu Jay Leno la TV cand el oprea in Los Angeles pietoni si le intraba cate ceva.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×