Sari la conținut
Forum Roportal
antiprostie

Daca AUR ar conduce Romania - scenariu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Tu ești sigur că acest partid nu este tot unul împins de la spate de vreo rămurea sereistă,  la fel ca usr?    De acord cu tine asupra faptului că sri încearcă să captureze toate partidele și să le controleze.   Dar ce anume din discursul aur te face să crezi că ei ar fi nelegați de urmașii securiștilor?     Știi de ce întreb?   Foarte multe dintre temele aur sunt teme dragi și de suflet ale securiștilor sereiști.   O combinație de naționalisme putrede grefate pe o amestecătură de tâmpenii dacopate.

Mi-ar plăcea să existe un partid care să fie așa cum ai vrea,  dar, din păcate,  nu cred în declarații strigate.   Ce-i costă să dea din gură?   Absolut nimic.   Captează frustrările și speranțele unor nemulțumiți.  Apoi încep să se miște teleghidat.    Remember Firea.    Era ok (pentru partidul din care făcea parte) și deodată pleosc,  a început să adopte discursul sereisto-userist, așa,  peste noapte,  de parcă l-ar fi văzut pe sfântul (insert sfânt here) în vis și dimineața s-a trezit cu o revelație în creier.   
 

Ai vreo garanție că aur nu va face o astfel de mișcare presupunând vă vor ajunge la guvernare?   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E posibil ca AUR sa fie sustinut de o ramura securista   nationalista.Dar atata vreme cat securistii respectivi  care sustin AUR sunt  anti-USL,  e foarte bine.Stiu si a cui fiica e Sosoaca, stiu ca a fost si membru la USR. Dar e irelevant sa mai discutam despre Sosoaca  fiindca in primul rand  nu mai este membru AUR, ci doar un "meme " pe internet care va expira in 2024, fiindca ca e improbabil sa mai obtina inca un mandat de senator.  

Despre George Simion am citit  ca e nascut din parinti modesti spre deosebire de majoritatea politicienilor din PSD-PNL si din partidele de buzunar  care provin din familii de securisti si nomenclaturisti.  Are studii superioare terminate pe bune,   a fost activist civic nationalist,  l-a huiduit pe Iliescu, a militat pentru unirea Romaniei cu Basarabia. E poate liderul providential de care avea nevoie Romania in anii 90' si care pune interesele tarii in prim-plan, nu ca vanzatorii astia de tara din PSD-PNL. In mod normal trebuia sa fie un anonim, un irelevant in 2021, nebagat in seama de presa, necunoscut de nimeni. Dar Romania se scalda in aceeasi situatie postdecembrista si acum.  Nu am reusit sa depasim "momentul 1990 " spre deosebire de tarile invecinate precum Polonia, Cehia, si Ungaria.  Noi suntem inca in "1990"!  De asta George Simion este faimos.  

Nu ma intereseaza ca AUR emite  nationalismele putredete amestecate cu tampeniile dacopate, ma intereseaza doar sa scapam odata pentru totdeauna de MAFIA  FESENISTA care conduce tara asta de 30 ani  printr-o democratie bipartida , falsa  si toxica.  Dupa ce ajunge AUR la guvernare, vedem ce facem si cu ei.  In 2030 s-ar putea sa avem cu totul o alta clasa politica, una care sa nu mai aiba deloc FESENISTI/fosti PECERISTI!  Poate o sa avem o clasa politica alcatutia doar din antreprenori si tehnocrati  cu rezultate si performante de  exceptie dupa experiente indelungate in mediul de afaceri.  

Legat de Firea, ma asteptam demult sa se intample asa. De cand a intrat in politica  s-a dovedit a fi o mahalagioaica cu gura mare.   Firea era "ok" in tinerete  cand lucra ca  prezentator de stiri la Observator si dansa pe podium. A 'imbatranit urat". 

Ma rog, eu n-am votat-o in 2016, ci pe  Nicusor .  Dupa ce a pierdut, l-am si uitat, de asta nu l-am mai  votat in 2020, mai ales ca a devenit candidatul PNL-ului.  Si pentru ca in politica este firesc sa nu le acord o a doua sansa "pierzatorilor", mai ales alora care pierd in fata unei toape ca Firea.  L-am votat pe Basescu in 2020  stiind ca  a mai fost primar in 2000-2004 si a facut cate ceva, el fiind un mai bun primar decat presedinte.  Dar a castigat Nicusor, si asta datorita votului masiv anti-Firea .   A castigat in 2020 printr-o intamplare pentru ca multi bucuresteni o detestau pe Firea.   Si sincer, de la Nicusor  chiar nu ma asteptam sa dezamageasca atat de crunt.  Cat era activist ONG-ist , parea salvatorul providential al Bucurestiului si  al Romaniei, acum se comporta de parca e membru   PSD- lenes, incompetent, necomunicativ, mincinos.  Dupa vorba Danei Budeanu, e singurul personaj politic care m-a "PACALIT".  Si ma simt vinovat pentru ca i-am acordat sustinere  in 2016. 

Intr-o tara normala, oamenii ca Nicusor Dan si George Simion erau insignifianti, poate chiar lucratori  cu venituri minime, iar majoritatea PSD-istilor si PNL-istilor umpleau puscariile.  

Dar intr-o tara ca Romania care tot se scalda in faza de tranzitie de la dictatura la democratie de 30 ani, de la un totalitarism socialist cu economie planfiicata la un liberalism bananier  cu capitalism de cumetrie ,  oamenii astia ajung conducatori politici dupa ce fac campanii populiste intr-o tara cu o populatie saraca, disperata,  constant dezamagita si lipsita de educatie. 

Editat de antiprostie
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×