Sari la conținut
Forum Roportal
antiprostie

Daca AUR ar conduce Romania - scenariu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Gasesc un comentariu cretin pe un anume blog scrisa de unu' care se teme ca daca AUR vine la guvernare,  o sa distruga Romania.  

Rad cu hohote pentru ca Romania e constant si sistematic distrusa  de 30 ani incoace, dar mai ales falimentata  de javrele  USLAMISTE-iste  care o conduc din 7 mai 2012 dupa ce au acaparat puterea prin lovitura de stat.

Comentatorul, care miroase a postac USLAMIST de la o posta,   spune asa:  

 

Quote

-vor incepe sa bage pumnul in gura presei
-vor anula acordurile comerciale/militare/politice cu alte state
-se vor retrage din unele organizatii care “vor sa ne spuna cum sa ne conducem tara”
-vor da puteri sporite bisericii traditionale condamand alte culte
-vor crea tensiuni in randul minoritatilor(de orice fel)
-ii vor condamna pe banda rulanta pe cei care se opun regimului

1. "vor incepe sa bage pumnul in gura presei"

E amuzant pentru ca .........astea deja se intampla!  Nu de un an de cand a inceput pandemia, ci de multi ani.  Plus ca nu ai cum sa vorbesti de o presa libera avand in vedere ca mai toate redactiile si televiziunile sunt private si controlate de PATRONI si MOGULI MEDIA .  

Toate televiziunile de stiri sunt politizate sau afiliate politic.     Antena 3 si Romania TV sunt ale PSD-ului,   iar B1 TV si Realitatea sunt ale PNL-ului.   DIGI24 tine cand cu PNL, cand cu USR-PLUS, in functie de  interesele patronului ungar de la RDS, cert e ca Digi24 e anti-PSD.   

Deci ce pumn sa bage in gura presei cand presa e mai toata a lor?   

 PNL in 2020 a cumparat presa cu peste 100 milioane de euro. Nu e nevoie sa bagi vreun pumn, nu e deloc nevoie sa fii agresiv, ca nu mai suntem ca-n anii 30-40' cand americanii, englezii,  nazistii si sovieticii cenzurau  si inchideau cu brutalitate orice ziar sau televiziune de opozitie.  E suficient sa momesti cu niste bani.   Iar orice jurnalist flamand (ca salariile in jurnalism sunt foarte mici) va scrie de bine despre guvern daca primeste bani si de o shaorma.  

https://www.g4media.ro/ce-nu-veti-auzi-niciodata-de-la-presa-finantata-de-guvernul-orban-cum-au-capitalizat-liberalii-moguli-care-nu-aveau-nevoie-sau-nu-merita-ajutor.html

Iar majoritatea ziarelor mari mananca rahat astazi cand vine vorba de politica.   Nu   exista deloc presa libera,  impartiala si independenta politic, mai ales ca redactorii din Romania, dar absolut toti redactorii trebuie sa scrie in conformitate dupa cum vor muschii PATRONULUI si EDITORULUI redactiei. Orice este neconform e sters din articol inainte sa fie publicat si tiparit,  si daca redactorul nu se conforma, e dat afara, asa cum se procedeaza intr-o presa privata . Toate redactiile si televiziunile sunt finantate de cineva politic sau sunt afiliate cu cineva dupa interese. 

Orice  blogger  care-i "independent" (e independent vreo 4 ani si da cu laturi in toti politicienii  si in toate partidele , ca atunci cand  alegeri locale, parlamentare si prezidentiale , brusc o arde doar cu discurs anti-PSD si cu importanta votului, si de ce e important sa mergi la vot, mai are un interviu  cu Ludovic Orban.........DA  ZOSO, DE TINE VORBESC !  :)  )  poate sa scrie impotriva guvernului.  Si nu o sa i se intample nimic pentru ca tocmai cei care citesc blogurile astea sunt incapabili sa iasa la revolte in strada  si prea saraci sa schimbe ceva in Romania.  

Bine, poate ajunge in situatia lui Cetin care a fost dat in judecata de  fostul primar al Bucurestiului, Firea, pentru ca a facut-o "panarama" si 'vita", sau ca jurnalistii aia de la Times News Roman care au fost dati in judecata de Dancila, Firea, Olguta,  Carmen si Irinuca Dragnea pentru defaimare si pentru ca le-au facut "curve" pe fata.  Dar nu s-a intamplat nimic, niciun proces, si nimeni n-a platit vreun ban.

Poate ca ANCOM  sa-ti dea jos site-ul daca faci promovari anti-vaccin  sau publici stiri false. Si constitutional, da, e legal sa-ti  inchida deseul numit site sau blog daca publici porcarii. 

https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/site-ul-ortodoxinfo-ro-inchis-pentru-fake-news-se-pregateste-omorarea-pensionarilor-in-lagare-de-concentrare-si-exterminare-1297481

Dar dupa cum vedeti,  presa cu adevarat libera e inexistenta in Romania, pentru ca politicienii si patronii  o detin.   

 

 

2. -vor anula acordurile comerciale/militare/politice cu alte state si se vor retrage din organizatii  

Ce sa anuleze frate astia de la AUR?

Hai sa presupunem ca AUR ar obtine majoritatea parlamentara de 60%.  Si vor sa scoata Romania din UE si NATO. 

Din UE nu poti sa iesi decat prin referendum, cum a procedat Marea Britanie. Ori daca 70% din populatia care a votat  pentru ROMEXIT iti spune ca UE sucks, aia e, inseamna ca  majoritatea populatiei s-a simtit dezavantajata si poate ca are dreptate, UE nu e pentru noi. 

Dar nu o sa se intample pentru ca romanii vor prefera oricand sa comande mai ieftin si comod  telefoane de pe ebay,  BMW-uri la second hand de pe magazinele nemtesti sau  haine la second hand de pe site-uri italiene.     Si sa faca plaja la bulgari si greci unde e mai ieftin, si sa munceasca cu carca prin Germania, Spania si Franta sa aduca bani in Romania pentru a-si construi vila de neam prost.  

Poporul roman e de mamaligari, si   nu o sa vedeti chestii ca-n anii 30-40'  cand un dictator   fascist ajuns la putere, cum tranteste piciorul de  podea si zice "gata, iesim din Liga Natiunilor" cum au  facut Mussolini si cu Hitler,  gata, tara respectiva iese din organizatia respectiva.

Sa iesi din NATO nu e asa usor, plus ca americanii care l-au creat in 1949 l-au conceput sa previna situatii neprevazute.  Nu de alta, dar foarte putini lideri europeni, cu atat mai mult  un "AUR-ist"  sunt ca Charles de Gaulle.  

Ai cumparat avioane, scut anti-racheta, elicoptere busite din anii 70', ai niste baze cu soldati americani pentru care tara a platit o gramada de bani,  realizezi ca nu poti sa-i alungi pe americani asa usor cand au interes sa aiba iesire la Marea Neagra.  Cred ca daca  un presedinte de la AUR ar zice ceva de retragere din NATO, s-ar trezi cu proteste in secunda doi la fel cum a patit-o Dragnea in iarna 2017.  

In rest, care acorduri comerciale? 

Ca tare mi-as dori sa avem acord comercial cu Rusia sa cumparam gaz ieftin, sau acord comercial cu China care e cea mai mare superputere economica a lumii in acest moment.   

Care acorduri politice cand toti ne privesc ca pe niste inferiori?  

Din ce organizatii sa ne retragem?

Ca pana si Coreea de Nord e  membru ONU si semnatar al acordului climatic de la Paris.  

 

3. Vor da puteri sporite bisericii traditionale  comandand alte culte 

Biserica Ortodoxa Romana deja are puteri sporite, inca din 1990! 

Iar PNL-istii si USR-istii  tocmai au continuat sa finanteze cu fonduri publice construirea  Catedralei Mantuirii Neamului. 

Preafericitul dicteaza pe aici de parca ar fi LIDERUL SUPREM DIN IRAN! 

Serios, chiar nu e nevoie de o Sosoaca sau de un George Simion ca sa dea puteri sporite Bisericii, pe care deja le are multumita PSD-ului si PNL-ului, si mai ales datorita imbecililor din USR care sunt niste fatalai! 

Il vedeti voi pe fatalaul de Nicusor sa-i spuna STOP preafericitului Daniel si sa-i spuna ca va demola porcaria aia de langa Casa Poporului?   

 

4. vor crea tensiuni in randul minoritatilor(de orice fel)

Avem si asta.  

De fapt, minoritarii, in special tiganii se cred deja deasupra legii si cam conduc de facto Romania   . Stim cu totii cat de tare transpira un politist, un controlor de la ANAF, un controlor de la STB , un paznic  sau un jandarm cand trece un tigan tatuat pe langa el.  Sunt deja o gramada de stiri cu tigani   care fura, si ii bat   pe barbatii romani ca la fasole, si le scot romancele la produs pe publi24.  

Si toate astea se petrec sub guvernarea PSD-ului si PNL-ului.  

 

 

5. -ii vor condamna pe banda rulanta pe cei care se opun regimului

Iar ma apuca rasul. 

Asta e pana la urma definitia democratiei. 

Cine ajunge la guvernare isi instaureaza un regim personalizat si  automat condamna opozitia timp de 4 ani.  

Vedeti ce le-a facut PSD-ul liberalilor, si ce le-au facut PDL si PNL socialistilor! 

Social-democratii   le-a tras o mama de bataie liberalilor la  mineriade si la 10 august. 

Liberalii le-a tras-o social-democratilor si bugetarilor prin masuri de austeritate.  

Ambele tabere au facut acuzatii grave reciproce .  

 

Asta li se intampla pierzatorilor care ies la proteste si isi iau pulane si gaze in spinare, si care trebuie sa suporte 4 ani de defaimari , si castigatorilor care iau tot si fac tot ce pot ca sa se mentina la guvernare.  

Pana la urma, presedintele si premierul nu sunt ai tuturor romanilor,  nici macar ai votantilor lor, ci numai pentru ei si averile lor.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editat de antiprostie
  • Downvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
7 hours ago, Rodica` said:

Tie iti arde de AUR si Dragnea e liber? Asa ceva.... :clown:

Am auzit ca PSD-ul nu-l mai primeste, si  chiar si el a criticat PSD-ul ca e condus de lasi.

Deci, da, sa se duca in AUR. 

Sau sa faca partid cu Sosoaca. 

 

Oricum, eu vreau sa votez cu cineva care sa se cace pe ea de   tara  si o sa votez cu oricine care poate  face  o treaba mare in stil mare.  

Votez cu AUR in   2024 si emigrez. Las AURUL la guvernare ca pe  un cacatel auriu lasat cadou romanilor care au votat PSD si PNL, partide care au distrus viitorul tinerilor!   

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă AUR ar conduce România nu ar fi vreo mare diferență față de ceea ce este acum.   Lumea ar merge înainte și cu ei și fără ei.  
Politicul devine din ce în ce mai puțin relevant și au din cea în ce mai puține șanse de schimbări majore.   Priviți doar la ce ce câcâială este cu pensiile speciale.   Din gură dau,  dar de făcut nu fac nimic pentru că dacă ar face asta ar intra în conflict cu sponsorii lor.    La fel ar face și o guvernare AUR.    Vorbe multe și fapte puține.   

Editat de Tomaso

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
20 hours ago, Tomaso said:

Dacă AUR ar conduce România nu ar fi vreo mare diferență față de ceea ce este acum.   Lumea ar merge înainte și cu ei și fără ei.  
Politicul devine din ce în ce mai puțin relevant și au din cea în ce mai puține șanse de schimbări majore.   Priviți doar la ce ce câcâială este cu pensiile speciale.   Din gură dau,  dar de făcut nu fac nimic pentru că dacă ar face asta ar intra în conflict cu sponsorii lor.    La fel ar face și o guvernare AUR.    Vorbe multe și fapte puține.   

 

Ii  votez pentru ca observ ca toata presa  privata si partidele se coalizeaza impotriva partiduletului asta, ceea ce denota ca e ceva dubios la mijloc. Si Antena 3, si Digi24, si B1, si Realitatea........mai putin RTV, dar aia e o pubela irelevanta de televiziune.  Ma astept sa fie si astia niste nenorociti pusi pe furat, dar macar mai schimbam hotii.  Ca PSD-istii si PNL-istii au furat destul, s-au imbogatit, le ajung 12 ani  , sa-i mai lasam si pe "altii sa fure". 

Eu sunt si satul sa mai vad aceleasi mutre de caricaturi  ros-albastre (Iohannis, Orban, Dragnea, Ponta,  Tariceanu, Crin,  Citu, Grindeanu, Dancila, Firea , Nicusor, Clotilde, Ciolos, Barna) care se dau seriosi in discursuri si mint cu nerusinare, si mimeaza "certuri" la TV cand acum 10 ani erau aliati impotriva regimului basist.   "Galbenii" astia macar ne mai fac sa radem, macar nu fura degeaba.  

 

S-ar putea sa fie chiar un pariu bun si  "HAURITII"  sa fie niste hoti mai inteligenti si mai harnici, macar la nivelul cum erau PDL-istii in anii 2005-2011 care mai construiau cate ceva in tara asta. De 9 ani, de cand statul roman e acaparat de jegurile ros-albastre,  nu se mai construieste NIMIC in afara de catedrale scumpe, organizat festivaluri si concerte, tunuri, proiecte bagate imediat in sertare. Da,  de cand au plecat  basistii  cei rai,    avem salarii mai mari,  ne imbracam in haine de lux , femeile de rand au bani acum de silicoane,  mancam la restaurante de lux  si o ardem prin cluburi,   avem smartphone-uri si masini de lux, dar in jurul nostru totul sta sa se prabuseasca,  sunt gunoaie peste tot,   murim  neglijati prin spitale jegoase si ne stricam rotile la masinile de lux pe gropile din sosele  si autostrazile care de 10 ani sunt tot in constructie, ne invadeaza insectele, sobolanii si ursii , stam la coada la ghiseu , secretariat  si la posta in plina era digitala , avem generatii de elevi si studenti  analfabeti functional din cauza regimului USLAMIST.  Tot mai multi romani   prefera acum sa-si petreaca vacantele in strainatate sau sa emigreze cu milioanele, depasind Siria.  Guvernarea asta USLamista a fost  o catastrofa mai mare si decat cele doua razboaie mondiale fiindca nicicand n-a pierdut Romania atatia oameni - cred ca sunt deja peste 10-12  milioane de romani emigrati   in afara care nici nu mai au de gand sa aduca un ban in tara si nici sa voteze, asteptand sa-si  schimbe cetatenia. 

Daca in 5 ani nu  umplem  golul demografic cu vreo cateva milioane de imigranti asiatici, arabi si africani pe care sa-i punem la munca si la construit proiecte infrastructurale de mare amploare , tara asta o sa fie falita in 10 ani si nu vom avea cu ce sa ne platim pensionarii din generatia decreteilor.  

 

 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un vot pentru AUR = e un vot anti-PSD, anti-PNL, cat si anti-partidelor lor de buzunar (PRO-ALDE, USR-PLUS) , anti-Antena 3, anti-Realitatea, anti-Digi24, anti-B1, un vot impotriva birocratiei social-liberale.  Si mai ales, e un vot ANTI-SRI care prea si-a  bagat nasul in politica romaneasca.   Si un vot  impotriva lobbystilor social-liberali din afara care au sustinut si finantat regimul USLAMIST in ultimii 10 ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×