Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Statele Unite, în pragul crizei economice. Cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani. Avertismentul unui “lup de pe Wall Street“ – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Asta se creaza de acei oameni care dirijeaza cine-i presedintele si ce ar dori ei sa faca cu banii cetatenilor din banci si investiti in Market.   Este o smecherie financiara altceva nimic, din care doar ei ies victoriosi, au facut si acum 20 de ani cand ne-au lasat cu ochii-n soare fara 1 ban pe cont dar prostimea nu intelege ca totcmai de ei e vorba, si-i voteaza ca-i crede.  Dupa COVID vor mai muri si de foame un mare numar de oameni ca tot aduce si ilegali sa le apere in caz de ceva!!!    Deja benzina nu va fi posibil de cumparat de multa lume, cum vor ajunge la doctori familiile cu copiii mici si alte dezastre ce aduce fiecare zi.  Se reduce si apa si gazul de gatit si incalzit, nu se stie care va fi urmatoarea surpriza.    Deja am observat la gatit ca fierbe apa in mult mai mult timp ca inainte desi dau la maxim.   Inghesuie populatia in Arizona sa fie usor de controlat ca democratii le inconjoara, nu-l loc de scapat de moarte!!!*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.yahoo.com/finance/news/inflation-what-driving-soaring-prices-203344681.html 

Inflation: Why prices keep soaring, according to a Bank of America economist 

Inflation set a fresh 40-year high in February, rising 7.9% over the previous 12 months, driven by the evolving pandemic-era backdrop and further fueled by the escalating crisis in Ukraine.

According to Bank of America Economist Aditya Bhave, a key factor is that persistent supply chain disruptions have been unable to keep up with stimulus-fueled demand.

"So first of all, there's supply disruptions," Bhave told Yahoo Finance Live on Thursday (video above). "There you can look at the strength in apparel, in household furnishings, and in supplies pointing to continued pressure on and supply chains."

Food prices also rose 1% and food-at-home jumped 1.4%, both numbers being the fastest monthly gains since April 2020.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×