Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Hrana Omului in Viitor, ce ni se pregateste!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

E mare graba sa ne desfiinteze, se considera Zei cei in putere si ne incearca daca rezistam si mancand mizerie umana ca sa supravietuim. 

Mortii ne vor fi transformati in alimente sa aibe proteine si ne vor forta sa le mancam ca nu va fi altceva. 

Deja s-a anuntat ca pui si alte pasari de curte vor dispare primii de pe lista restaurantelor si din magazine, curand. 

Cand terminam porumbeii, ciorile, lebedele si restul din Zoo, Dragonul Comodo va fi ultimul pe lista, ca medicament muribunzilor, ca-i otravitor.     

Vom manca si Greieri???    Studentii de la Iasi au o reteta inedita - {retetesivedete.ro}  ....    deja se prepara cu bunatati de lux, daca platim cu aur!!!

Pâinea cu făină de greier are valoare nutrițională mai mare!!!   Aha, deja au grija si de sanatatea noastra care va dura 5 zile.  

Oare cum ne vor oferi Greierul de Paste???  afumat sau nature ...

https://www.bing.com/images/search?q=carnea - ingredientul de baza&qs=n&form=QBIR&sp=-1&pq=carnea - ingredientul de baza&sc=0-29&cvid=FD2EAEB2E7304C26B972B3AE636188C0&first=1&scenario=ImageHoverTitle

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

viermi de faina

Deliciu la liber. Uniunea Europeană ia o decizie istorică. Aprobă viermii galbeni de făină ca aliment – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Noul aliment se poate consuma ca gustare, sub formă de insecte uscate întregi, sau ca ingredient al unor produse alimentare, de exemplu sub formă de pudră în produse proteice, biscuiți sau produse pe bază de aluat, precizează comunicatul instituției europene."

*Complimente de la madama Merkel deliciul pentru pulimea ca va veni foamete precis, de aceea vrea sa incalzeasca populatia de la ce-i mai rau, ca de Kaviar vor beneficia doar cei de la Kremlin si Berlin, tocmai cand si Romania crede orbeste in EU ca pastreaza democratia in Europa, e trimis galeata cu gheata :pardon:*    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image result for escargots in nature     Escargot Garlic Butter Recipe

Alimentul preferat de străini și ignorat de români. Vin după el în pădurile din țară - IMPACT (playtech.ro)

"Oamenii au consumat melcii de mii de ani. Sunt săraci în grăsimi, bogați în apă și proteine și fac parte din mai multe feluri de mâncare. Consumul său nu este foarte frecvent în zonele din America, dar în Europa, sunt considerați adevărate delicatese. DIn păcate în România nu sunt la mare căutare."

*Es Car Go = Masina asta merge?   a fost intr-o gluma in Franta demult, pentru urechea strainului asa se aude denumirea melcului in franceza.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Don’t eat cicadas if you have a seafood allergy, FDA warns (msn.com)

a close up of food: Franzo fries cicadas up in a little sesame oil with garlic and chiles and washes them down with a cold beer. (Jess Fanzo)

Annoying pest or tasty treat? Brood X cicadas are now the crunchiest food trend (msn.com)

"I made them the other night, just fried them up in a little sesame oil with garlic and chiles. We ate them up as an appetizer all washed down with a cold beer. Delicious!" ... zice autorul articolului ca pentru mine nu sint comestibile.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Omenirea e pusă în pericol de o altă nenorocire. Cu ce vor să ne hrănească – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Cererea de alternative la carne a crescut pe măsură ce oamenii au devenit mai îngrijoraţi privind sănătatea, bunăstarea animalelor şi mediul.

Compania a spus că avizul este un mare progres pentru industria alimentară mondială şi că speră ca alte ţări să urmeze acest exemplu.

În ultimul deceniu, zeci de alte starup-uri au încercat să aducă pe piaţă astfel de produse. Două dintre ele sunt Future Meat Technologies (Israel) şi Memphis Meats, sprijinit de Bill Gates."

*Am mai amintit ca de ani de zile in Los Angeles dar si in Phoenix deja se vinde in restaurante carne din pasta de soia remodelat in broasca daca vrea clientul care habar n-are ce mananca.  Mai sint insa si localuri traditionale dar este mai sigur de cumparat de la macelar carnea decat de mancat orice in localuri.   Chiar si omleta e facut din praf de oua amestecat cu apa si e gata repede.  Eu oriunde merg am mancare cu mine, nu mai cred niciun local, copiii m-au intrebat ca exact asa ma pregatesc ca si cand ei erau mici si li se facea foame in masina pe drum sau oricand si erau bunatati in geanta mea speciala care rezolva problema.    O sa mananc porumbeii pe care-i hranesc zilnic daca ajungem pan-acolo ca vor sa ne hraneasca in stil de Bill Gates si de cei din Izrael care au inventat puiul artificial din molecule de ... ??? oameni morti sau ce.   :ohmy:  ma scuzati dar m-am enervat putin.   E deajuns sa ridice pretul carnii ca lumea a trecut pe fasole imediat, in Texas zrilioane de mistreti misuna si distrug culturile farmerilor, statul le plateste sa fie prinse si mancate sau donate pentru fabricarea salamurilor. 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S-a aflat marele plan al lui Bill Gates! Vom mânca lactate și carne obţinute din fungi – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Nu vad bine situatia asta, minte acesti 2 NEBUNI care se prefac in Dumnezeu dar NIMENI nu se va ruga la ei, asta-i sigur.   Vor sa infometeze populatia planetei, ca sa manance orice os arunca ei ca la un caine.   Sper sa se gaseasca si niste oameni cu capul pe umeri sa elimine din cale ca banii le-au luat mintile la acesti Sarlatani Satanisti.  Oare ei ce vor manca???  In State poate sa aplice asta, poate in unele State, dar pe planeta ba, mexicanii ne se asociaza cu ei si nimeni din America de Sud, musulmanii nici atat sau evreii si mai sint grupuri religioase ca se opun prepararii in aceste fel al alimentelor.   O sa cultive doar canepa si mac pentru narcotice sau ce au de gand cu agricultura, mizerabilii.  Zilnic ma suna sa le vand ferma si pamanturile, imi trimite contract doar sa semnez, nenorocitii dracului.   Asta-i politica lui kHillary Clinton, aici voia sa aunga sa nu fie decat patura de sus bogati, iar restul egali in venituri, doar de pe o zi pe alta, ei au grija de noi, doar sa le votam.   Tot noi sa intretinem si ilegalii si restul de nebuni, saraci, etc.  Ne vad pe toti dezbracati, flamanzi, nebuni, bolnavi, fara putere, doar inca in viata.  Cei care initiaza din astea schimbari, cred ca vor trai sa vada sfarsitul ce au creat???  Nu cred, ca toti sint destul de avansati in varsta si bolnavi poate mai mult decat restul omenirii.   

Nu vor cheltui fericiti banii care au furat care de unde au reusit si au ascuns pe insulele din Atlantic.    Stiu ca nu le doare de nimeni, doar atat ca nici ei nu sint mai umani decat noi, pe langa ca deja se ascund in gropi special construite pentru ei sa scape de boli si arme nucleare eventural, insa moartea le va gasi acolo in buncar, sau locul sub pamant = mormant.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/mancati-oua-prajite-si-oua-fierte-cat-mai-puteti-peste-6-luni-se-schimba-totul.html

"Până în prezent, piaţa a fost dominată de carnea şi laptele produse pe bază de plante, dar din ce în ce mai companii alimentare dezvoltă brânză sau ouă pe bază de plante." 

*Am observat deja ca am cumparat oua cu galbenus asa de galben spre rosu ca nu eram sigura daca-s bune de mancat.  Desigur nu aveau nici un gust de oua, dar credeam ca poate m-am dezobisnuit de la ouale de casa, ca asa erau etichetate.   Eu pot trai si fara oua multe, poate in clatite cateodata ca nici in copilarie nu am mancat oua aproape deloc.* 

Ma intreb, cate oua se poate manca pe zi fara sa ne imbolnavim?  Parca NU suna bine recomandarea specialistilor, de oua fierte si prajite ca ce va urma va fi doar praf de oua sau deja lichidat, dar nu se va putea folosi la acele 2 specialitati sau pentru Oua inrosite de Paste!!!   Deja se foloseste pe aici de peste 15 ani in localuri si cofetarii din cate eu stiu, dar nu vom avea alta cale decat sa ne obisnuim cu acele imitatii de oua sau mergem in padure sa cautam in cuiburile pasarilor salbatice:donatello: Nu prea-mi vine sa cred ca se va intampla, dar nu putem face nimic ca nu se poate congela un ou crud intreg ca se sparge coaja.   Eu am voie sa tin gaini in curte, incerc la Primarie Luni sa vad daca chiar am voie ca lumea are cai pe aici in curti, dar nu aproape de mine, unde-s mai scumpe si mai mari casele.  

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

insula-bbc.v1-300x198.jpg

https://evz.ro/pe-pamant-exista-o-regiune-unde-solul-este-comestibil-imagini-sf-cu-insula-multicolora.html

„Insula curcubeu”, un miracol aproape necunoscut: Munții sunt comestibili. „Pământul roșu este folosit ca sos” 

Cu izvoare de culoare ocru, plaje de culoare crem și peșteri de sare încântătoare, insula Hormuz din Iran este un Disneyland al geologilor. „Ar trebui să simțiți gustul acestui sol”, a spus Farzad Kay, ghid turistic pe insula Hormuz din sudul Iranului, stând la poalele unui munte roșu rubiniu care se înălța maiestuos peste țărm, umbrind plaja și valurile în nuanțe purpurii. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.Bs3c9Vl7aClyCjRR1zEhVgHaFj&pid=Api&P=0&w=237&h=178   th?id=OIP.wpRFy1BvZSwAHv14__RHawHaE8&pid=Api&P=0&w=281&h=187                    Greierii de casa, noul porc ... in viitor ... "sarmalute cu greierasi" de exemplu  =P~

https://www.agroinform.hu/gazdaelet/hazi-tucsok-rovar-feherje-54305-001?utm_source=pushengage&utm_medium=pushnotification&utm_campaign=pushengage

Deja west europeenii, Comitetul European au aprobat in hrana omenirii sau amestecat in ceva  aceasta insecta ca-l voi scoate restul animalelor de pe meniul nostru!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Carne artificiala ... ne prepara Bill Gates prapaditul, sa ne umfle burtile!!!

https://evz.ro/adio-carne-de-porc-si-de-pui-ce-se-pregateste-acum-in-laboratorele-lumii-visul-miliardarului-bill-gates-se-implineste.html

"Compania de tehnologie alimentară Primeval Foods intenționează să lanseze o întreagă gamă de carne exotică care nu provine de la animale, inclusiv burgeri de leu, nuggets de tigru sau șuncă de girafă. Va fi cultivată în laborator. Astfel, visul miliardarului Bill Gates se împlinește."

*Iar sobolanii marilor metropole din care-s cel mai multi, ce vor deveni???   Desertul Zilei ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×