Sari la conținut
Forum Roportal
warmonger2020

Urmatorul "9/11" ar putea fi un atac nuclear si s-ar putea intampla cat de curand

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Iranul a reusit la inceputul acestui an sa imbogateasca uraniul cu 20% . Nivelul de imbogatire a uraniului in 2015 in momentul acordului nuclear era de 4%.   

Din ce am aflat de la chimie, ca uraniul sa fie fisionabil trebuie sa fie imbogatit cu 85% , insa este indeajuns  20% pentru a fi utilizabil ca arma  si sa provoace o implozie, cu toate ca ar necesita sute de km de material.  

Poate sa provoace cateva mii de victime, aproape la fel de multe ca la 9/11 din New York, nu mai spun de radiatiile care vor contamina locul lovit si vor provoca victime pe termen lung. 

 

 

 

 

Cu toate ca nu dispune de bombardiere   strategice, Iranul  a dezvoltat primele rachete intercontinentale ce pot avea incarcatura nucleara.  

 

 

In 2019, marcand 40 ani de la revolutia islamica, Iranul a testat racheta Hoveizeh, numit si "baietelul persan",  care se poate deplasa 1350 km.   Inca nu poate atinge orase ca Tel Aviv care se afla la 2000 km distanta.  Dar ritmul cu care progreseaza dezvoltarea rachetelor iraniene  e crescut dupa ce iranienii au achizitionat  tehnologii   de la nord-coreeni, care provin de la chinezi si apoi de la rusi.   

 

 

 

In 2012, Israel a creat acest simulator in care Ierusalimul este atacat nuclear de Iran in 2013. 

Clipul e depasit si fara acuratete pentru ca :

-cum am mai spus, iranienii nu dispun de bombardiere strategice, insa pot folosi rachete intercontinentale

-Ierusalimul cu populatie musulmana si ca mare centru sacru pentru musulmani pentru ca acolo a calatorit Profetul Mahomed,  avand si Domul Stancii si moscheea Al-Aqsa,  nu va fi niciodata o tinta pentru bombardament nuclear.  Niciun musulman nu vrea sa distruga Ierusalimul  care a fost sub control islamic al mai multor califate timp de 1200 ani.  

Daca iranienii vor vrea sa atace nuclear, vor bombarda alt oras israelian de mare importanta, precum TEL AVIV. Sunt cele mai multe sanse sa fie acesta lovit nuclear.  E un mare centru financiar si turistic, iar fara el,  economia Israelului ar putea intra in colaps. 

A fost pana la urma si capitala Israelului din 1948 pana in 2018 dupa ce a fost relocata ambasada americana de catre Trump.  

 

 

 

 

 

E suficient o singura racheta nucleara, fie si cu  uraniu slab imbogatit sa produca niste pagube si sa-i bage in panica pe israelieni si pe americanii sa-i starneasca sa bombardeze Iranul.

Evident, vor aparea multi conspirationisti deosebit de prosti care vor spune "hai domne, n-are cum sa fie de la Iran racheta aia" sau "s-au bombardat singuri israelienii, Mossadul si CIA  a orchestrat tot ca sa le ia petrolul iranienilor"  , cu toate ca va fi clar din imaginile din satelit si filmari ca provine din est,chiar din Iran.

Nu conteaza ce vor spune i cand 90% din populatia Europei si Americii va fredona melodia asta ca la 1980 cand a fost criza ostaticilor din Iran si vor incuraja guvernul american sa bombardeze Iranul din plin.  

Acum pot si eu sa zic ca iranienii ar trebui sa fie extrem de IDIOTI sa faca asta, si cred ca nici presedintele Iranului nu ar vrea ca tara sa dispara de pe fata planetei, mai ales ca Israelul are  ARME NUCLEARE din anii 60' , dar nu e cunoscut numarul lor, plus planuri de tip  "operatiunea Samson' in care poate sa bombardeze toate statele   vecine care ii sunt inamice.  

 Dar aflati ca si Osama bin Laden a fost idiot si a lovit turnurile gemene din New York si Pentagonul din D.C. , coordonand deturnarea avioanelor si folosirea acestora ca proiectile.  Iar acum este mort dupa ce si-a luat un glont in cap, dar nu mai conteaza dupa ce atacurile sale au destabilizat hegemonia americana si lumea araba. 

Si Abu Bakr al-Baghdadi a fost un idiot care a decapitat ostatici americani si a terorizat populatiile din Siria si Irak declansand cea mai mare criza a refugiatiilor de la WW2 incoace. S-a sinucis prin detonare, dar odata cu el, s-au dus si niste copii. 

La fel si Abu Musab al-Zarqawi a fost un idiot care a coordonat atacuri sinucigase si multe atentate cu numeroase victime in orient. 

Si Saddam Hussein a fost idiot si a invadat Kuweitul, ba a si folosit arme chimice  pe   Iran in anii 80'.   

Si Al-Assad a fost idiot si a gazat niste rebeli si protestatari,  inclusiv copii. 

Si Ghadaffi a fost idiot , si Saleh a fost idiot,   si Ben Ali,  si Mubarak au fost idioti,  ordonand armatei sa traga  in protestatari.

Si Qasem Soleimani a  fost idiot dupa ce a finantat militiile irakiene pro-iraniene si Hamas si Hezbollah provocand mii de victime prin atentate. 

Toti astia (mai putin Al-Assad care e menajat de Putin), sunt MORTI acum pentru ca au fost IDIOTI. Dar IDIOTI care au comis crime, care au lasat in urma lor mii de morti, mii de oameni care azi putea sa traiasca!     

Ma astept ca si Ayatollahul care detine de facto puterea in Iran sa fie la fel de imprevizibil de idiot si sa atace nuclear Israelul in viitorul apropiat. 

IDIOTII NU TREBUIE SA FIE SUBESTIMATI!  TREBUIE CHIAR LOVITI PREVENTIV !  Chiar cand  oficialii lor  scot replici de tip "Moarte Americii" sau militeaza pentru "stergerea Israelului de pe harta" si mai ales daca nu-si sanctioneaza cetatenii care fac asemenea amenintari grave cu moartea la adresa unor natiuni.  

 

 

 

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si cand America va bombarda Iranul, in niciun caz nu va fi in stil Irak/Afghanistan, cu trupe, cu tancuri, cu fanfara si avioane de lupta.

Sau ca in jocul asta Battlefield 3 care  prezinta un scenariu de razboi cu Iranul, si este spectaculos,  dar unul prost realistic vorbind, pentru ca America n-are nicio sansa sa bata Iranul pe cale conventionala.

 

 

 

 

 

Doar cu rachete si bombardiere strategice pana lasa o gaura neagra in tara aia. 

 

 

Iar americanii chiar n-au nevoie de petrolul  iranian cand il au pe cel irakian, cel saudit, cel mexican si cel canadian.

Plus ca si americanii vor acum sa devina mai ecologici si sa treaca pe energii "verzi". 

SUA  ar risca sa moara la fel cum a murit URSS dupa Afghanistan. 

O asemenea operatiune militara ar  costa triplu fata de Irak si Afghanistan, poate ar depasi bugetul militar acordat razboiului din Vietnam,

Iar Iranul e o tara cu un relief complicat .  

 

 

 

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×