Sari la conținut
Forum Roportal
lu22

rinoplastie fodor cluj

Postări Recomandate

buna celor interesati: inainte de rinoplastie am citit circa 2 ani ce si cum, am decis sa fac operatia, am facut-o la Fodor Cluj.

esec total, mi se pare incredibil ca in mileniul III un chirurg care se pretinde estetician: sa nu explice ce face, sa nu opereze - ma refer la timp- cat e necesar, sa opereze ca un  muncitor la banda - banu sa iasa, sa nu explice ce a facut, sa nu faca consult postoperator ,  trecut pe langa pacient  din profil si aratandu-i scurt cum se face masajul NU ESTE CONTROL POSTOPERATOR DUPA O OPERATIE ESTETICA: o asistenta a dat jos atela si mi-a zis formal ce nas frumos am, ps nu e adevarat, nu am avut 5 minute cu nasul nou , in total consultul postoperator a durat 5 minute, asistenta a pus mana pe nas  fara sa spuna in prealabil ce urmeaza,doar timpul inseaman bani, parca as fi fost un animal.

Nu recomand FODOR LUCIAN CLUJ PENTR ESTETICA: o interventie estetica  inseamana pregatire si sustinere, nu are timp decat pentru numaratul banilo... inainte de operatie. Nu face ce ai tu nevoie, executa taieturi si cusaturi dupa criteriile proprii, nu face estetica, ignora total pacientul si ceea ce pacientul solicita. Pretul e european serviciile sunt de fabrica. Complicatiile ulterioare psihice, materiale, rinoplastia sau rinoplastiile secundare iti apartin in totalitate.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×