Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Ce tip de mașină de spălat ți se potrivește? Cum să o alegi pe cea care-ți e mai utilă - Evenimentul Zilei (evz.ro)

Cum adica mi se potriveste o masina de spalat???  Cumpar ceea ce-mi place din inventarul etalat in magazinul de specialitate!!!   Doar n-o sa-mi zica Nae ce-mi place mie???

Alta chestie deranjanta pentru ochii mei din textul de mai sus, " Printre dezavantajele unei mașini de spălat cu încărcare de sus, se remarcă dificultatea acesteia atunci când vine vorba de integrarea ei în bucătărie" ... decand sta in bucatarie o masina de spalat, ma intreb???

Masina din poza nu-mi place ca odata inchis, trebuie asteptat sfarsitul programului si stoarce mult pana-l rupe carpa!!!

Eu folosesc doar pe care-l controlez si are program ca se poate lasa haine in apa timp nelimitat, asta este cea mia buna masina ca multe bucati au nevoie de asta, plus se poate programa cand sa inceapa programul e spalat, peste cat timp, masina mai desteapta care nu costa cu nimic mai mult decat una care pare a fi mai tare dar nu este!!! Cele vandute in State provin din Coreea de Sud, sint asamblate acolo cred, dar rezista la stres cam 7-8 ani, sint si silentiosi dar au si buton de cantat ca va incepe programul dar se poate reduce la tacere :bb: Este foarte incapatoare, se poate spala o plapuma de masura "California King Size" care-i foarte mare,  are si program mai incet si mai agresiv.  Asta merita de cumparat una care intra sub counter in bucatarie si viata devine un chin si o suferinta si astepti momentul cand sa-l arunci la DAC!!!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 7 Best Refrigerators on the Market and Why Kitchen Designers Love Them

The 7 Best Refrigerators on the Market and Why Kitchen Designers Love Them | Architectural Digest

Sint ultra scumpe toate, daca nu castig la Loterie nu dau bani pe asa o jucarie desi nu voi putea dormi la noapte ca voi visa cu cea cu vitrina Sub-Zero care costa $18,235.00 numai. 

Nu s-au inventat si extra bani pentru asemenea aditii intr-o casa oarecare.  Noutatile secolului XXI, poate nu murim daca luam o bijuterie din asta sa fie unde pastra acea cutie de alimente care rezista 25 de ani :lol2:   Chiar daca as cumpara de la producatori, nu cred ca mi-ar reduce mult din pret desi le-as oferi sa guste cele mai bune sarmale din lume!!! 

Pentru asta trebuie o casa noua si toate aparatura casnica sa fie la fel, altfel nu arata bine.  La mine nici pe usa n-ar intra asta, am avut problema si cu ultimul cumparat nu demult. 

Sub-Zero%252048%2520inch%2520Pro%2520silo.jpgTR-42%2520Matte%2520Black%2520Copper.jpgSub-Zero%252036%2520inch%2520Built%2520in%2520Silo.jpgMonogram2.jpgLiebherr_3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contoare inteligente de energie. ANRE vrea ca fiecare român să fie taxat după cât consumă

evz.ro/contoare-inteligente-de-energie-anre-vrea-ca-fiecare-roman-sa-fie-taxat-dupa-cat-consuma.html

Noile aparate electrocasnice au nevoie se de linii/cabluri noi ca si de circuite personale electrice care alimenteaza aceste aparate chiar mari.   E timpul sa se faca si in Romania aceasta schimbare care in alte tari si continente functioneaza de 100 de ani pe langa ca sint mult mai retro si ramasi in urma cu dezvoltarea bipezilor ca Pakistan, dar aveau contoar si cu 50 de ani in urma, de pe timpul cand inca Regina Angliei domina acel teritoriu.   In State fiecare apartament sau casa are contoarul  personal aproape de locuinta si usor de citit pentru tehnicieni ca se gaseste inafara caselor si nu este inchis ca pe poza, nu din asta comunitar, in Franta am vazut la apartamente acest sistem.   Acum vor avea de plata curent si acei domni Costica care faceau socoteala :smartass: dupa diferite criterii si te faceau analfabeta imediat daca-l intrebai ceva ca n-ai fost acasa 3 saptamani vara, de ce "a iesit" atat de plata???  Viata locatarilor depindea de un ramolit cu mintile pe duca ... te mai si barfea pe la vecini daca nu-i duceai plocoane, ce mizerie a trait si sora mea la bloc!!!   

  

Share this post


Link to post
Share on other sites

românul îmbogățit

Zic, doar in rezerva trebuie sa avem si vreo 10 din astea pana nu se scumpesc deodata cu electricitate!!!  Macar n-au nevoie de instructii si cunostinte de computer la folosire.

Este si o arma in mana femeii si n-are nevoie de permis de utilizare!!!

"Românul care s-a îmbogățit dintr-un obiect banal pe care toți îl avem în casă: face un milion de euro și le vinde în toată Europa"

https://playtech.ro/2022/romanul-care-s-a-imbogatit-dintr-un-obiect-banal-pe-care-toti-il-avem-in-casa-face-un-milion-de-euro-si-le-vinde-in-toata-europa/?fbclid=IwAR2joIzY1lqeOcSaNF6pSn5g7GmgHm9okCwQn99lEVO7rISld15JppPfMkY&utm_source=CAPITAL&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×